Ζωηφόρος

Αναμετάδοση Θείας Λειτουργίας από 4E TV,

Αναμετάδοση Θείας Λειτουργίας από 4E TV

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ  ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 

Ἐλευθερίας 15, 561 23 Ἀμπελόκηποι - Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 729 219  Fax: 2310 730 936

www.tv4e.gr     E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρακολουθήστε την Τρίτη 9 Μαΐου 2011 στην 4Ε

την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Άρτας

   Η 4Ε βρέθηκε στην Άρτα επί τη ευκαιρία των θυρανοιξίων του ανακαινισμένου Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και των εγκαινίων του κτιρίου του υπέρ – σύγχρονου Πνευματικού κέντρου του Ιερού Ναού και του περιβάλλοντος χώρου, την Κυριακή των Μυροφόρων.

  Παρακολουθήστε, αύριο Τρίτη 9 Μαΐου 2011 στις 9 το πρωί την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτας κ. Ιγνατίου και την Παρασκευή (13/05/2011) το βράδυ, την εκδήλωση των εγκαινίων του Πνευματικού Κέντρου.

Γραφείο Τύπου

Καταστατικός σκοπός της 4Ε είναι η πνευματική αναβάθμιση του σύγχρονου ανθρώπου, η καλλιέργεια του θρησκευτικού φρονήματος και η προώθηση και διάδοση των ελληνοκεντρικών αξιών.  Με τα προγράμματά της επιδιώκει την μόρφωση, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των τηλεθεατών, την ενίσχυση των θρησκευτικών θεσμών και την πολιτιστική αναβάθμιση των Ελλήνων όπου γής.

Σήμερα είναι ὁ μόνος Ορθόδοξος Εκκλησιαστικός Σταθμός πού εκπέμπει δορυφορικά από τον δορυφόρο Hellas Sat στην Ευρώπη, την Κύπρο, την Μέση Ανατολή, την Αυστραλία, την Αφρική και την Ασία.

Επίσης, το πρόγραμμά μας μεταδίδεται όλο το 24ωρο μέσω του διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.tv4e.gr  ενώ, αναμεταδίδεται και μέσω τοπικών σταθμών σε όλη την Βόρειο Ελλάδα (Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη).

Συντονιστείτε μαζί μας!

 

 

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel