Ζωηφόρος

Ο Ούγκο Τσάβες θρήσκος εθνικιστής

Ούγκο Τσάβες: «Ιησού, δώσε μου…» - Tι λέει η Αριστερά;

Επειδή είναι γνωστή η τάση του αριστερού χώρου να προσπαθεί να οικιοποιηθεί μέρος της λάμψης του μεγάλου ηγέτη Ούγκο Τσάβες, θα πρέπει να μάθουμε και κάποιες βασικές ιδιότητες του ανδρός και να τον συγκρίνουμε με την εδώ Αριστερά (στην προκειμένη περίπτωση τον ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του οποίου θέλουν να βγάζουν φωτογραφίες δίπλα του.

 

Ο Τσάβες έχει δύο βασικές ιδιότητες που στους εδώ αριστερούς φέρνουν από βήχα μέχρι πονοκέφαλο.

Πρώτον είναι εθνικιστής, καλό το προλεταριάτο και η αδελφοσύνη των λαών αλλά πάνω από όλα η Βενεζουέλα (πρώτα το δικό μας μαγαζί).

Δεύτερον και πολύ ενδιαφέρον, ο άνθρωπος είναι φανατικά θρησκευόμενος, εκεί στην Αριστερά τι σχέση έχουν με το Θείο; Ας δούμε τι σχέση έχει όμως ο (μέγιστος ομολογουμένως) Ούγκω Τσάβεζ.

«Ιησού, δώσε μου το στεφάνι σου.

Δώσε μου τον σταυρό σου, τα αγκάθια σου κι ας ματώσω.

Αλλά δώσε μου και ζωή, γιατί πρέπει να προσφέρω περισσότερα σε αυτή τη χώρα, σε αυτόν τον λαό ».

Κομαντάντε Ούγκο Τσάβες -Απρίλιος 2012

Αν βλέπετε ομοιότητες με την εδώ υποψήφια για να κυβερνήσει Αριστερά να μας τις πείτε. Πάντως αν αναγκαστούν να του ομοιάσουν για να φαίνονται όπως αυτός, ο μεγάλος αυτός ηγέτης θα έχει προσφέρει υπηρεσίες και σε εμάς εκτός από την χώρα του.

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CF%82-%C2%AB%CE%B9%CE%B7%CF%83%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CF%8E%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%85%E2%80%A6%C2%BB-t%CE%B9-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel