Ζωηφόρος

Πρωτόγνωρη και αξιέπαινη δωρεά στην Ι.Μ. Σπάρτης

Ἐν Σπάρτῃ, τῃ 15ῃ Ὀκτωβρίου 2012

Το γνωστό σ’ όλη τη Χώρα μας και όχι μόνο Ίδρυμα «Σταύρος Σπ. Νιάρχος» στη συνέχεια των ευεργετικών γενναίων προσφορών του σ’ όλους τους τομείς της ζωής των πανελλήνων, προέβη εσχάτως και σε μια νέα πρωτόγνωρη αλλά και αξιέπαινη προσφορά του.

 

Προσφέρει ένα μεγάλο ποσό στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου ΕΥΡΩ 2012 με μια προϋπόθεση.

Το ποσό των 50.000,00 € που αναλογεί στον κάθε ποδοσφαιριστή να δοθεί από τον καθένα σ’ ένα ίδρυμα φιλανθρωπικό της επιθυμίας του.

Εμείς σταθήκαμε ευνοημένοι γιατί ο καταξιωμένος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τζόρβας, χάρη στην εκλεκτή σύζυγό του Χρυσαυγή (το γένος Μπελεγρή) που κατάγεται από τον Ασωπό, εδιάλεξε τη Μητρόπολή μας και προσφέρει όλο το ποσό σ’ ένα από τα Φιλανθρωπικά της Ιδρύματα κατά την κρίση του Μητροπολίτου.

Εκφράζομε όλοι μας, Μητροπολίτης, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εργαζόμενοι και τρόφιμοι του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας στον αγαπητό μας Αλέξανδρο και στην εκλεκτή σύζυγό του Χρυσαυγή, για την προτίμηση και επιλογή τους, αλλά και τον έπαινό μας στο καταξιωμένο Ίδρυμα «Σταύρος Σπ. Νιάρχος» για την εφευρετική αγάπη τους στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Όταν η Χώρα μας διαθέτει τέτοια Κληροδοτήματα που τα διαχειρίζονται τίμιοι και γεμάτοι από αγάπη άνθρωποι και τέτοια νέα παιδιά που έχουν κλείσει στην καρδιά τους Χριστό και Πατρίδα, τότε ελπίζομε, ότι θα τελειώσουν τα δεινά μας και θα ανατείλουν καλύτερες ημέρες για τον τόπο μας.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

Ο ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Πηγή: http://www.immspartis.gr/?p=16752

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel