Ζωηφόρος

Εκδηλώσεις στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας,

Πλούσιες λατρευτικές και άλλες εκδηλώσεις

στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας την ερχόμενη εβδομάδα!

***

Τέλεση Μνημοσύνου του Μητροπολίτου Γλυφάδας κ. Παύλου, για όλους του Νέους Κεκοιμημένους της Μητροπόλεως. Έναρξη Διενοριακών Πρωταθλημάτων.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό μας (Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας). Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει, όπως κάθε χρόνο, το μνημόσυνο όλων των νέων ανθρώπων που έχουν κοιμηθεί (από 1 έως 40 ετών) όλα αυτά τα χρόνια στους πέντε δήμους της Μητροπολιτικής του Περιφερείας. Στη συνέχεια στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού θα προσφέρει καφέ στους συγγενείς των κεκοιμημένων και θα μιλήσει παρηγορητικώς, γιατί ως γνωστόν στις εορτές η απουσία προσφιλών προσώπων είναι πιο αισθητή.

Στις 12.30 μ.μ. στο ίδιο Πνευματικό Κέντρο. Θα τελεσθεί ο Αγιασμός και θα προκηρυχτούν επίσημα τα Διενοριακά Πρωταθλήμα του Αθλητικού Οργανισμού «Άγιος Νέστωρ» της Ιεράς Μητροπόλεως με συμμετοχή όλων των Υπευθύνων Ιερέων Νεότητος, Υπευθύνων Αθλητικών των Ενοριών και φυσικά των ίδιων των παιδιών-αθλητών. Κατά την εκδήλωση θα ομιλήσει ο π. Γεώργιος Φειδόπουλος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γλυφάδας και παλαιός αθλητής στο βάδην και θα αναπτύξει κατάλληλο θέμα για τη σχέση του αθλητισμού με τον Χριστιανισμό. 

Διπλή προσφορά και συμπαράσταση λοιπόν του Σεβασμιωτάτου προς την Νεολαία μας, τόσο για αυτά που βρίσκονται στη θριαβεύουσα Εκκλησία είτε αυτά που βρίσκονται στη στρατευομένη.

***

Φιλανθρωπική Εκδήλωση στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 6.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού μας, το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού μας, σε συνεργασία με τον Μουσικό Σύλλογο Νοτίων Προαστίων, θα προσφέρουν τσάι με βουτήματα. Στη συνέχεια θα ακουσθούν διάφοροι ύμνοι και τραγούδια για την Εορτή των Χριστουγέννων και θα συνεχίσει η βραδιά με Εορταστικό Bazaar τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στους έχοντες ανάγκη εμπερίστατους αδελφούς της Ενορίας μας, που περιμένουν από την Εκκλησία μας για να κάνουν Χριστούγεννα αυτές τις ημέρες.  Είσοδος ελεύθερη. Παρακαλούμε όλους τους Ενορίτες να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια έμπρακτα.

***

Χριστουγεννιάτικη Εορτή Κατηχητικών Συνάξεων

του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας 2010.

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 6.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού μας, θα λάβει χώρα η Χριστουγεννιάτικη Εορτή, όλων των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας μας. Σε μια λιτή Εορτή, τα παιδιά μας θα ψάλλουν, θα τραγουδήσουν και θα μας παρουσιάσουν ένα μικρό σκετσάκι για τις Άγιες μέρες που  έρχονται! Παρακαλούμε όλους τους γονείς αλλά και τους υπόλοιπους Ενορίτες, να τιμήσουν και να στηρίξουν τα παιδιά μας, με την παρουσία τους.

***

Τέλεση Μυστηρίου του Ιερού Ευχελαίου.

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, μετά την Ακολουθία του Εσπερινού (ώρα 5.00 μ.μ έναρξη Εσπερινού) θα τελεσθεί το Ιερό Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, για όλους τους Ενορίτες στα πλαίσια της γενικότερης πνευματικής προετοιμασίας για να εορτάσουμε την Θεία Γέννηση του Σωτήρος Χριστού.

Παρακαλούνται οι αγαπητοί Ενορίτες να συμμετέχουν στο Ιερό Μυστήριο.

Εκ του Ιερού Ναού

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel