Ζωηφόρος

Οι εισηγήσεις της Ημερίδας της Μητροπόλεως Γλυφάδας με θέμα: «Είναι πραγματικός θάνατος ο λεγόμενος «Εγκεφαλικός θάνατος;»,

Οι εισηγήσεις της Ημερίδας

της Μητροπόλεως Γλυφάδας με θέμα:

«Είναι πραγματικός θάνατος

ο λεγόμενος «Εγκεφαλικός θάνατος;»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική Ημερίδα της Μητροπόλεως Γλυφάδας περί "Εγκεφαλικού θανάτου", με εισηγητές τους καθηγητές Αθανάσιο Αβραμίδη, Κωνσταντίνο Καρακατσάνη, Εμμανουήλ Παναγόπουλο, και από θεολογικής πλευράς εισηγητές ήταν οι Πρωτοπρεσβύτεροι π. Στέφανος Στεφόπουλος, και π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος.

Στην συγκεκριμένη ομιλία κατατέθηκαν σοκαριστικά στοιχεία για το θέμα του εγκεφαλικού θανάτου-μεταμοσχεύσεις, τα οποία χρειάζεται να γνωρίζουμε, μιας και θα βρεθούμε αντιμέτωποι εμείς και οι οικογένειές μας με τον απάνθρωπο νόμο της "εικαζόμενης συναίνεσης"

***

Εισήγηση από τον Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλος, της κα Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, με θέμα: « Δείγματα ερμηνευτικής καιΠατερικήςπροσεγγίσεως, αναιρετικά της εννοίας του εγκεφαλικού θανάτου». Επιστημονική και Θεολογική Ημερίδα της Ι.Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. με θέμα: Είναι πραγματικός θάνατος ο λεγόμενος «Εγκεφαλικός θάνατος»; (Ευχαριστούμε τον π. Αντώνιο Χρήστου για την ενημέρωση)

***

Εισήγηση από τον Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Στέφανος Στεφόπουλος, της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος , με θέμα: «Εγκεφαλικός θάνατος. Πώς μία καινοφανής θεωρία, αναιρεί την ιερότητα του ανθρωπίνουπροσώπου». Επιστημονική και Θεολογική Ημερίδα της Ι.Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. με θέμα: Είναι πραγματικός θάνατος ο λεγόμενος «Εγκεφαλικός θάνατος»; (Ευχαριστούμε τον π. Αντώνιο Χρήστου για την ενημέρωση)

***

Ο Εμμανουήλ Παναγόπουλος,Επίκουρος Καθηγητής της Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, «Διασώζεται ο εγκεφαλικός θάνατος;» Επιστημονική και Θεολογική Ημερίδα της Ι.Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. με θέμα: Είναι πραγματικός θάνατος ο λεγόμενος «Εγκεφαλικός θάνατος»; (Ευχαριστούμε τον π. Αντώνιο Χρήστου για την ενημέρωση)

***

Ο Κωνσταντίνος Καρακατσάνης, Καθηγητής της Πυρηνικής Ιατρικής του Α.Π.Θ, ομιλεί με θέμα: «Η επινόηση του εγκεφαλικού θανάτου, λόγοι, ασυνέπειες και αντιφάσεις και συνέπειες» Επιστημονική και Θεολογική Ημερίδα της Ι.Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. με θέμα: Είναι πραγματικός θάνατος ο λεγόμενος «Εγκεφαλικός θάνατος»;

Πηγή: http://anavaseis.blogspot.com/search/label/%CE%97%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1%20%22%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82%20%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82%22

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel