Ζωηφόρος

Απίστευτο ενδιαφέρον «αθέων» για την υγεία των Ορθοδόξων Χριστιανών !,

Απίστευτο ενδιαφέρον «αθέων»

για την υγεία των Ορθοδόξων Χριστιανών !

Τους τελευταίους μήνες, με αφορμή την εμφάνιση της νέας γρίπης έχουμε γίνει μάρτυρες μιας απέραντης παραφιλολογίας εκ μέρους κάποιων ( πάντως όχι εκκλησιαστικών )  κύκλων για τη Θεία Κοινωνία των Ορθοδόξων Χριστιανών !

Με την αγωνία στα πρόσωπά τους άνθρωποι “άθεοι” , “αλειτούργητοι”, ορθολογιστές εκφράζουν την ανησυχία (!!!) τους μήπως οι τακτικώς κοινωνούντες των Αχράντων Μυστηριων  Ορθόδοξοι Χρισταινοί και οι ιερείς  κολλήσουν τη νέα γρίπη από τη Θεία Κοινωνία και αρρωστήσουν και πεθάνουν !!! Πραγματικά αυτό το “άδολο” ενδιαφέρον τους μας συγκινεί ! Σε λίγο θα ζητήσουν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ( ΠΟΥ ) να ρωτήσει τους 200.000 νοσήσαντες ή νοσούντες από τη νέα γρίπη αν είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και αν κοινωνούσαν το Σώμα και το Αίμα του Ιησού Χριστού τακτικά !!!

Αληθινά , είναι αξιοθαύμαστοι αυτοί οι άνθρωποι, που έχουν και λογική και επιστημονικές γνώσεις ! Πόσο πολύ νοιάζονται για όλους εμάς ! Προσέξτε τώρα τα παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας :

Οι άνθρωποι αυτοί δεν ζήτησαν την απαγόρευση της νόμιμης ή της παράνομης πορνείας που, εκτός από την μεγάλη πιθανότητα διασποράς της γρίπης, έχει ως αποτέλεσμα τη ευρεία διάδοση ανίατων ασθενειών,όπως το AIDS ( 33.000.000 φορείς ), της ηπατίτιδας και άλλων αφροδισίων νοσημάτων ! Μόνο για τους κοινωνούντες Ορθοδόξους Χριστιανούς ενδιαφέρονται! Εμείς να μην αρρωστήσουμε και ας χαθεί όλη η υπόλοιπη ανθρωπότητα !!! Θεέ μου, τι αλτρουισμός εκ μέρους τους !

Οι άνθρωποι αυτοί δεν ζήτησαν να καταργηθεί η πολυγαμία που είναι διαδεδομένη σε χώρες της Αφρικής,της Ασίας και όλου του κόσμου ( λόγω παγανιστικών εθίμων, μουσουλμανικής θρησκείας, διαφόρων παραχριστιανών αιρέσεων πχ παρακλάδια των μορμόνων ), που αποτελεί μια από τις κύριες αιτίες διασποράς του AIDS, των διαφόρων σεξουαλικώς μεταδιδομένων νοσημάτων, και φυσικά της γρίπης κάθε μορφής ! Η Θεία Κοινωνία τους απασχολεί και τους προβληματίζει !!! Δεν είναι αξιοθαύμαστοι ;

Οι άνθρωποι αυτοί δεν ζήτησαν το άμεσο κλείσιμο των χώρων μαζικής διασκέδασης όπου νέοι κάθε εθνικότητας, υπό την επήρεια νακρωτικών ουσιών, χαπιών , αλκοόλ και διαφόρων οινοπνευμάτων, αλλάζουν ερωτικό/ή σύντροφο μέσα σε λίγες ώρες , κάνοντας διάφορα γεωμετρικά σχήματα και στάσεις, για να γλιτώσουν τη διασπορά της νέας γρίπης , κυρίως σε τουριστικές περιοχές, από όπου προέρχεται και η πλειοψηφία των νέων κρουσμάτων ! Για την Θεία Κοινωνία νοιάζονται ! Αυτή τους απασχολεί !

Μήπως θα καταργηθεί η θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό, τώρα που κόλλησαν 33 δόκιμοι σε πλοίο ; Μήπως θα πρέπει να απαγορευτεί κάθε στρατιωτική δραστηριότητα ;Εγώ θα τους πρότεινα να επισκεφτούν τους ναυτικούς δοκίμους και να τους ρωτήσουν μήπως κοινωνούσαν τακτικά  !!!

Μήπως θα σταματήσουν τα αεροπορικά ταξίδια και οι κρουαζιέρες, επειδή και εκεί βρίσκονται κρούσματα της νέας γρίπης ; Μήπως και γι’  αυτά τους φταίει η … Θεία Κοινωνία ;

Μήπως θα ζητήσουν την απαγόρευση του  κόκκινου κρέατος ή του τσιγάρου ή του αλκοόλ που είναι υπεύθυνα ( αποδεδειγμένα ) για εκατομμύρια καρκίνους, καρδιακά επεισόδια, εγκεφαλικά ;Μήπως θα ζητήσουν την κατάργηση όλων των συσκευών που εκπέμπουν ακτινοβολία, που – πιθανολογούν- ότι είναι  αίτιες για τη δημιουργία καρκίνων ή νευρολογικών ασθενειών ; Μήπως θα ζητήσουν την κατάργηση των οινοπνευματωδών ποτών ή των αλκοολούχων, που είναι υπεύθυνα για καρκίνους σε ζωτικά όργανα του ανθρώπου ; Μήπως θα ζητήσουν την κατάργηση των βιομηχανιών και των αυτοκινήτων που ευθύνονται για την υπερθέρμανση του πλανήτη, τα ακραία καιρικά φαινόμενα και μεγάλα προβλήματα στο αναπνευστικό του ανθρώπου ( καρκίνους, δύσπνοιες κλπ ) ; Μήπως θα ζητήσουν τη κατάργηση των μη βιολογικών προϊόντων που έχουν φυτοφάρμακα και εντομοκτόνα και ορμόνες ;

Μήπως θα ζητήσουν να κλείσουν τα σχολεία και τα γήπεδα, χώροι μαζικής προσέλευσης ανθρώπων ; Μήπως θα ζητήσουν να κλείσουν τα κάμπινγκ και οι κατασκηνώσεις και τα ξενοδοχεία ;  Μήπως θα ζητήσουν να σταματήσουν τα ριάλιτυ όπου συγχρωτίζονται τόσοι ; Μήπως θα ζητήσουν να κλείσουν οι παραλίες, τα beach bars, τα clubs κλπ ;

Μήπως θα  ζητήσουν καταργήσουμε τα αυτοκίνητα και τις μηχανές, επειδή σκοτώνονται χιλιάδες στα τροχαία ;

Μήπως να ζητήσουν να  καταργήσουμε τα πλοία , τα αεροπλάνα, τα τρένα, τα ελικόπτερα, επειδή γίνονται ατυχήματα ;

Μάλλον μόνο τον εκκλησιασμό φοβούνται και τη Θεία Κοινωνία ! Ο Ιησούς Χριστός και η  Ορθόδοξη Εκκλησία  τους φταίνε και για τη … γρίπη !

Αλλά μην ανησυχείτε για εμάς  τόσο πολύ … Το πολύ- πολύ να αναχωρήσουμε μερικές εκατοντάδες Ορθοδόξων Χριστιανών για την ” Άνω Ιερουσαλήμ”  και να μας ξεφορτωθείτε για να γίνει η κοινωνία σας ( τότε )  ”καλύτερη”, πιο ορθολογιστική, πιο υλιστική, πιο σεξιστική, πιο ατομοκεντρική!

Εξάλλου για εμάς τους Ορθοδόξους Χριστιανούς , το Σώμα και το Αίμα του Ιησού Χριστού, είναι  το μάνα της ΖΩΗΣ και της ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ ( Ιωαν, 6:40-60 ) , σύμφωνα με την αδιάψευστη υπόσχεση του Κυρίου μας, είναι αληθινό Σώμα και Αίμα Χριστού. Όπως, ο πανταχού παρών Θεός και Κύριος και Δημιουργός  μας Ιησούς Χριστός μετάβαλλε στη Κανά το νερό σε κρασί, όπως πολλαπλασίασε τους άρτους και τα ψάρια, όπως μετάβαλλε τη λάσπη σε οφθαλμό για τον τυφλό, έτσι μετατρέπει τον άρτο και τον οίνο σε αληθινό Σώμα και Αίμα Του και το πολλαπλασιάζει για να δώσει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ σε όλη την Οικουμένη, σε όλη την ανθρωπότητα.

Δεν μπορεί ένας Χριστιανός να δέχεται τα θαύματα του Ιησού Χριστού στη Καινή Διαθήκη και να μην πιστεύει ότι ο Παντοδύναμος Θεός μετατρέπει τον άρτο και τον οίνο σε Σώμα και Αίμα Του.

(Απόσπασμα)

Πηγή:http://ierapostoli.wordpress.com/2009/08/09/theia_koinonia/#more-3593

Αναδημοσίευση από: http://blogs.sch.gr/kantonopou/

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel