Ζωηφόρος

Ένας… χρόνος agioritikovima.gr!

Ένας… χρόνος agioritikovima.gr!

ΤΟ agioritikovima.gr  ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!-1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΛΙΚ ΕΓΙΝΑΝ  ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..

Ένας χρόνος...agioritikovima.gr. Σαν σήμερα, πέρυσι, ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης,τo agioritikovima.gr ..ανέβηκε στον ΄΄αέρα΄΄. Στις 2 τα ξημερώματα της 21ης Μαϊου 2010 αναρτήσαμε το πρώτο άρθρο μας, οι ελπίδες μας για την εξέλιξη του ιστοτόπου αυτού...επαληθεύτηκαν! Εσείς το επιβραβεύσατε, εσείς το στηρίζεται, και μας δίνεται το έναυσμα να συνεχίσουμε με περισσότερο δυναμισμό και αγάπη το αξιόλογο έργο μας. Η επισκεψιμότητα του τελευταίου διμήνου άγγιξε τα 600 χιλ. κλικ και 270 χιλ επισκέψεις αντίστοιχα, σύμφωνα με τη google.(παρακάτω οι σχετικοί πίνακες)

Το site μας, με την διευρυμένη θεματολογία και  επίκεντρο τον τριαδικό  Θεό μας και τον άνθρωπο, καθημερινά παρέχει 24ωρη ενημέρωση και για θέματα επικαιρότητας, αλλά και πληροφόρηση για μία σειρά χρήσιμων θεμάτων, όπως βυζαντινή μουσική, συνταγές μαγειρικής, οικολογική κηπουρική και άλλα.

Να σημειώσουμε ότι, το agioritikovima.gr, επίσημα δεν χρηματοδοτείται από κάποιο φορέα. Διατηρείται αποκλειστικά και μόνο από τις διαφημίσεις και κάποιες μικροχορηγίες αναγνωστών μας. Στηρίξτε το!!!(Για επικοινωνία στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

ENA… ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ!

Με αφορμή τα γενέθλια μας… ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων του Αγίου Όρους Λαμίας κ. Γιώργος Λάτσος προσφέρει εντελώς δωρεάν έντυπο υλικό, cd και dvd  με πατερικά κείμενα, ψυχοφελείς διδαχές και οδοιπορικά. Όσοι επιθυμούν μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 6944.348392 και να λάβουν το υλικό στη διεύθυνση που θα δηλώσουν, μόνο με επιβάρυνση των ταχυδρομικών εξόδων.

Τον ευχαριστούμε!

Από το agioritikovima.gr

***

Η ιστοσελίδα zoiforos.gr εύχεται

 Χρόνια Πολλά και δημιουργικά στο agioritikovima.gr

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel