Ζωηφόρος

Αναμετάδοση Θείας Λειτουργίας από 4E TV,

Αναμετάδοση Θείας Λειτουργίας από 4E TV

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ  ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Ελευθερίας 15, 561 23 Αμπελόκηποι - Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 729 219  Fax: 2310 730 936

www.tv4e.gr e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η 4Ε την Κυριακή 15 Μαΐου 2011

θα μεταδώσει την Θεία Λειτουργία από τον

εορτάζοντα και πανηγυρίζοντα

Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλείου στην Λάρισα.

Η πόλη της Λάρισας γιορτάζει τον προστάτη  και πολιούχο της την Κυριακή 15 Μαΐου και η 4Ε θα μεταφέρει σε απευθείας σύνδεση από την Λάρισα σε όλο τον κόσμο μέσω δορυφόρου την εικόνα και το κλίμα της εορτής του Αγίου.

Θα συνδεθούμε με τον περικαλλή Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλείου, στον οποίο είναι αποθησαυρισμένα τα λείψανα του θαυματουργού Αγίου Αχιλλείου, πολιούχου της Λάρισας απ’ όπου θα παρακολουθήσετε το Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο.

Η εφέστιος Ιερά Εικόνα του Θεοτίμητου Αγίου Αχιλλίου, έτσι όπως βρίσκεται αποθησαυρισμένη στον Ιερό Ναό του, γίνεται  πνευματική εστία, γύρω από την οποία συγκεντρώνονται τα πλήθη των Λαρισαίων, μικροί και μεγάλοι, νέοι και γέροντες, άνδρες και γυναίκες, για να την ασπασθούν επειδή «η τιμή της εικόνος επί το πρωτότυπον διαβαίνει». Ο εκκλησιαστικός μας σταθμός θα γίνει ο δίαυλος επικοινωνίας της εορτής γιατί σκοπός του είναι να κάνει τους Έλληνες όπου γης κοινωνούς των μηνυμάτων της ορθόδοξης εκκλησίας.

Συντονιστείτε με την 4Ε μέσω ίντερνετ, ζωντανά όλο το 24ωρο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.tv4e.gr και δορυφορικά μέσω του Hellas Sat.

 

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel