Ζωηφόρος

Νεότερη Ενημέρωση - Το νέο ΔΣ της ΠΕΘ,

(Νεότερη Ενημέρωση)

Το νέο ΔΣ της ΠΕΘ

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων.


Οι Υποψήφιοι κατ΄ αλφαβητική σειρά, για το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβαν:

  1. (88 ψήφους) Αβαγιάννης Σταύρος: Είμαι πτυχιούχος των τμημάτων Θεολογίας και Φυσικής αγωγής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα πλαίσια των αρχαιρεσιών της ΠΕΘ θέτω την υποψηφιότητα μου. Είμαι αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΘ κατά τη διετία 2009-2011.
  2. (113 ψήφους) Βογιατζής Δημήτριος: Θεολόγος Καθηγητής του 3ου ΓΕΛ Υμηττού. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην ειδίκευση της Θρησκειολογίας του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Υποψήφιος Διδάκτωρ στον κλάδο της Δογματικής του ιδίου Τμήματος.
  3. (260 ψήφους) Ιωαννίδης Θωμάς: Είναι επίκ. Καθηγητής στο τμήμα Θεολογίας στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε Θεολογία στη Θεολ. Σχολή του Παν. Θεσσαλονίκης και Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια του Regensburg και Munchen της Γερμανίας. Υπηρέτησε στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως Καθηγητής και Διευθυντής. Συμμετέχει ως έπιμορφωτής στα ΠΕΚ Καθηγητών. Είναι μέλος επιστημονικών εταιρειών, μορφωτικών ενώσεων και πολιτιστικών συλλόγων.
  4. (93 ψήφους) Καβρουδάκη Αργυρώ: Υπηρετώ στο 50ό Λύκειο Αθηνών. Τελείωσα τη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης το 1982 όπου και ήμουν μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου των φοιτητών. Διορίστηκα την ίδια χρονιά και από τότε έχω υπηρετήσει τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα. Θεωρώντας ότι πλήττεται ό κλάδος μας ζητώ να υπερασπισθώ ενεργά τα συμφέροντα του.
  5. (111 ψήφους) Κόκορη Μαγδαληνή: Θεολόγος-Ιατρός παθολόγος, Απόφοιτος ΤΕΙ.
  6. (102 ψήφους) Κρομμύδας Βασίλειος: Γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα και σπούδασε Θεολογία στη Θεολογική Σχολή Αθηνών από το 1988-1992. Συνέχισε τις σπουδές του στον τομέα Φιλοσοφίας, Θρησκειολογίας και Κοινωνιολογίας, του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας στο ίδιο Πανεπιστήμιο, απ' όπου πήρε μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μaster), το 2004, με ειδίκευση στη Θρησκειολογία. Γνωρίζει Αγγλικά αρκετά καλά, Ιταλικά σε ένα στοιχειώδες επίπεδο, ενώ από το 1999 έως σήμερα, γράφει σε διάφορα έντυπα (εφημερίδες Ημερησία Παρέμβαση της Νότιας Ευβοίας, περιοδικά Άρδην, Αθηνόραμα, Πόσιμον ύδωρ, Διοτίμα). Επίσης από το 2002 υπηρετεί ως μάχιμος εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
  7. (325 ψήφους) Μπάκος Ηλίας: Δρ Θεολογίας-φιλόλογος.
  8. (62 ψήφους) Παναγάκης Γρηγόριος: Είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών, Πτυχιούχος Θεολογίας, Πτυχιούχος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, και τ. Επίτροπος Διευθυντής του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
  9. (202 ψήφους) Παπαβασιλείου Κων/τίνος: Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησε στην Ιδιωτική και Δημοσία Εκπαίδευση. Διετέλεσε Υποδιευθυντής Γυμνασίου, Διευθυντής Λυκείου και Προϊστάμενος Γραφείου Δ.Ε. Υπηρέτησε σε σχολεία της Ευβοίας και του Πειραιώς. Είναι μέλος του Τομέα Οικονομικών της ΠΕΘ. Γνωρίζει τα θέματα της ΠΕΘ ως και τα των συναδέλφων.
  10. (104 ψήφους) Πονηρός Ευάγγελος του Σταύρου: Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1964. Ελαβε πτυχίο Θεολογίας από το Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1987, το 1996 έλαβε το μεγάλο δίπλωμα της Γερμανικής γλώσσας του Goethe Institut, το 2003 ανακηρύχθηκε διδάκτωρ Θεολογίας του Τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2007 έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδικεύσεως στη συστηματική φιλοσοφία από το τμήμα Φ.Π.Ψ. του αυτού Πανεπιστημίου. Εδώ και είκοσι έτη υπηρετεί ως θεολόγος καθηγητής. Από το 2004 υπηρετεί στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών.
  11. (114 ψήφους) Ρασιώτη Αναστασία: Είμαι πτυχιούχος Θεολογίας και καθηγήτρια Δ.Ε. Έχω αποκτήσει στα αγγλικά το Lower of Oxford και Oxford Certificate of International business Einglish.Έχω γνώσεις Η/Υ βεβαιωμένες από το ΚΕΚ Δήμου Καλλιθέας. Πιστοποιητικό σπουδών του ΟΑΕΔ και βεβαιώσεις εργοδοτών. Γνωρίζω τη Βυζαντινή Μουσική και την τέχνη της Αγιογραφίας. Έχω συγγράψει μαζί με τον κ. Θεοφάνη Τσιγγέλη το βιβλίο «Θέματα για το διαγωνισμό ΑΣΕΠ θεολόγων» πού εκδόθηκε από τις εκδόσεις Ξιφαράς.
  12. (164 ψήφους) Τοκατλίδης Αντώνιος: Με διαμονή στο Χαϊδάρι, είμαι κάτοχος πτυχίου στη Θεολογική, διπλώματος στη Βυζαντινή, θέσης ιεροψάλτη και ΜΓ στη Φιλοσοφική. Στέλεχος σε Κατηχητικά Σχολεία, Εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις και της ΣΦΕΒΑ. Ακόμη μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΘ κατά τη διετία 2009-2011.
  13. (251 ψήφους) Τσάγκας Β. Ιωάννης: Γεννήθηκε στην Ήπειρο. Σπούδασε παιδαγωγικά-θεολογία και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος. Εργάστηκε ως Δάσκαλος-Θεολόγος Καθηγητής και διετέλεσε Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων για δύο τετραετίες. Υπηρετεί ως Σχολ. Σύμβουλος στην Α' Αθήνας.
  14. (85 ψήφους) Τσιγγέλης Θεοφάνης: Είναι καθηγητής Θεολόγος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με προϋπηρεσία και σε σχολεία Καλλιτεχνικά και Κωφών-βαρυκόων μαθητών. Επίσης είναι πτυχιούχος της Σχολής Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης. Έχει συγγράψει μαζί με την κ. Ρασιώτου Αναστασία το βιβλίο «Θέματα για το διαγωνισμό ΑΣΕΠ θεολόγων» πού εκδόθηκε από τις εκδόσεις Ξιφαράς.
  15. (323 ψήφους) Φραγκόπουλος Ηλίας: Θεολόγος-Φιλόλογος. Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1936. Σπουδές: Θεολογική Σχ. Θεσ/νίκης, Θεολογική Αθηνών, Φιλοσοφική Αθηνών. Μετεκπαιδεύσεις: Θεολογική Αθηνών (υποτρ. ΙΚΥ), Διδασκαλείο Μ.Ε., Διοικητικό Σεμινάριο ΥΠΕΠΘ και Florida State University Λυκειάρχης, Προϊστάμενος Γραφείου Δ.Ε., Σύμβουλος Έκπ/σεως στην Πρεσβεία του Λονδίνου, τ. Διευθυντής στην Ιδιωτική Έκπ/ση.
  16. (64 ψήφους) Χαρακάκος Νικόλαος: Δεν υπέβαλε βιογραφικό.

Για το νέο ΔΣ εξελέγησαν οι παρακάτω θεολόγοι(κατά σειρά εκλογής):

1.         Μπάκος Ηλίας

2.         Φραγκόπουλος Ηλίας

3.         Ιωαννίδης Θωμάς

4.         Τσάγκας Β. Ιωάννης:

5.         Παπαβασιλείου Κων/τίνος

6.         Τοκατλίδης Αντώνιος

7.         Ρασιώτη Αναστασία

8.         Βογιατζής Δημήτριος

9.         Κόκορη Μαγδαληνή


Οι Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβαν:

  1. (135 ψήφους) Αθανασόπουλος Δημήτριος: τ. Καθηγητής Δ.Ε. Δεν υπέβαλε βιογραφικό.
  2. (225 ψήφους) Γκίκας Κων/τίνος: τ. Καθηγητής Δ.Ε. Δεν υπέβαλε βιογραφικό.
  3. (279 ψήφους) Κουτρούμπας Δημήτριος: Δρ Φιλοσοφίας, Θεολόγος, Φιλόλογος., τ. Γεν. Επιθεωρητής Φιλολόγων. Συγγραφεύς ιστορικών μελετών-Μεταφραστής αρχαίων κειμένων.
  4. (245 ψήφους) Μεσσηνιώτης Σπυρίδων: Θεολόγος-Νομικός. Δεν υπέβαλε βιογραφικό.
  5. (148 ψήφους) Τσιτσογιάννης Σπυρίδων: τ. Λυκειάρχης Δ.Ε. Δεν υπέβαλε βιογραφικό.

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel