Ζωηφόρος

Ο δήμαρχος Σύμης Δωδεκανήσων προσφέρει το νησί στα… τουρκικά σήριαλ !!!

Ενώ η Τουρκία θέτει πλέον και επίσημα ζήτημα τουρκικής μειονότητας στα Δωδεκάνησα, ενώ τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί οι τουρκικές προκλήσεις στην πολύ ευαίσθητη αυτή περιοχή καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στην χάραξη της ενιαίας ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, ο δήμαρχος Σύμης,

κύριος Παπακαλοδούκας, όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Hürriyetπροσκαλεί τους πρωταγωνιστές των αποβλακωτικών τουρκικών σήριαλ να κάνουν διακοπές στο νησί του με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την δημαρχία του. Να  σημειωθεί ότι ο εν λόγω δήμαρχος πριν από δυο χρόνια είχε δηλώσει ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταΐπ Ερντογάν και ότι θα ήθελε πολύ να τον φιλοξενήσει με όλα τα έξοδα δικά του στο νησί του και να τον κάνει περιήγηση σε όλη την γύρω περιοχή των Δωδεκανήσων.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, ο κ. Παπακαλοδούκας, που έχει προβληθεί και στο παρελθόν για τον τουρκοφιλία του επικοινώνησε με την Hürriyet και ζήτησε να δημοσιοποιηθεί επίσημη πρόσκληση του προς τους πρωταγωνιστές των τουρκικών σήριαλ που έχουν αποβλακώσει και από ηλιθιοποιήσει τον ελληνικό κοινό που μαστίζεται από την οικονομική κρίση, για να τους προσφέρει δωρεάν το νησί του για να κάνουν διακοπές. Μάλιστα εμφανίστηκε σαν ένθερμος φίλος των τουρκικών σήριαλ, εκφράζοντας στην τουρκική εφημερίδα τον μεγάλο του θαυμασμό για τις τουρκικές τηλεοπτικές σειρές

Όλα αυτά τα «περίφημα» του κ. δημάρχου Σύμης Δωδεκανήσων γίνονται όταν την ίδια ώρα η Τουρκία θέτει επίσημα ζήτημα τουρκικής μειονότητας στα Δωδεκάνησα κατά το παράδειγμα της Θράκης. Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, κ. Ahmet Davutoğlu,στις 7 Σεπτεμβρίου, καλείται η ελληνική κυβέρνηση να σεβαστεί τα δικαιώματα της αποκαλουμένης «τουρκικής» μειονότητας των Δωδεκανήσων, που σύμφωνα με τους Τούρκους ανέρχεται στις 5.000 και βρίσκεται κυρίως στις νήσους Ρόδο και Κω.

Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα η Άγκυρα προχώρησε ένα βήμα παραπάνω στέλνοντας εντεταλμένους μουφτήδες από την Τουρκία, (αλήθεια ο κ. Παπακαλοδούκας δεν γνωρίζει τίποτα από όλα αυτά ;), για να κάνουν εθνικιστικό κήρυγμα ενώ τουρκικά τηλεοπτικά συνεργεία όργωσαν κυριολεκτικά της νήσους Κω και Ρόδο ξεσηκώνοντας τον μειονοτικό μουσουλμανικό πληθυσμό.

Τώρα σίγουρα οι «καλοί» μας γείτονες  θα τρίβουν τα χέρια τους αφού βρήκαν και συμπαραστάτη στην επιχείρηση τουρκοποίησης των νησιών στον περιώνυμο δήμαρχο Σύμης, κ. Παπακαλοδούκα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ 

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Αποκλειστικά για την ιστοσελίδα www.zoiforos.gr

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel