Ζωηφόρος

Ισχυρή Ελλάδα σε μια Ευρώπη με αλληλεγγύη

Η ώρα των ευρωεκλογών έφτασε. Είναι ώρα ευθύνης και επιλογής. Ώρα να αναμετρηθούμε με το παρόν, να αξιοποιήσουμε το παρελθόν, να σχεδιάσουμε το μέλλον. Είναι ώρα να διαλέξουμε μεταξύ σταθερότητας και αστάθειας. Είναι η ώρα να κρίνουμε με την ψήφο μας αν θα δικαιωθούν ή αν θα πάνε χαμένες  οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών.

 

Όλοι πονέσαμε και δοκιμασθήκαμε. Η οικονομική κρίση άφησε παντού τα ίχνη της. Όμως ήδη τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης είναι εμφανή. Η Ελλάδα αφήνει πίσω της την κρίση. Είναι καιρός να το νιώσουν στην καθημερινότητά τους και οι Έλληνες πολίτες. Είναι ανάγκη να βγει νικήτρια και πιο ισχυρή από την κάλπη η Νέα Δημοκρατία. Είναι όφελος για τον λαό μας να δοθεί μήνυμα εμπιστοσύνης προς τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μας οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο. Με σταθερά βήματα πάμε μπροστά. Τα καλύτερα έρχονται, αρκεί να το πιστέψουμε και να εργασθούμε γι’ αυτό.

Ως υποψήφιος για την Ευρωβουλή με τη Νέα Δημοκρατία αντλώ αισιοδοξία από την Ορθόδοξη Πίστη μας που μας διδάσκει ότι πάντα μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση. Αντλώ ελπίδα από την Ιστορία του Ελληνισμού, από την Ελλάδα που ξανά προς την δόξα τραβά. Εμπνέομαι από τον διαχρονικό πλούτο της γλώσσας μας, η οποία τροφοδοτεί ακόμη και σήμερα όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες. Πιστεύω στο Έθνος μου, διότι πιστεύω στον Ελληνικό Πολιτισμό, Αρχαίο, Βυζαντινό, Νεώτερο. Πιστεύω στις δυνάμεις των σημερινών Ελλήνων και κυρίως των νέων μας. Πιστεύω στη ικανότητά μας να αξιοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τα οφέλη από τη ναυτιλία, τον τουρισμό, τους υδρογονάνθρακες, τους ενεργειακούς αγωγούς.

Αισιοδοξώ ότι ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία μπορούν να ενεργοποιήσουν τις δυνάμεις τους και την οικουμενική τους διάσταση για να ξαναβρεί το Έθνος μας την παγκόσμια πνευματική και πολιτιστική του ακτινοβολία. Θεωρώ απαραίτητο να μιλήσουμε ξανά με δυνατή φωνή και επιχειρήματα για τις Χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης. Είναι καιρός να ορίσει η Ενωμένη Ευρώπη την ταυτότητά της και τα σύνορά της.

 

Ζητώ την ψήφο σας για να εκπροσωπήσω μία ισχυρή Ελλάδα σε μία Ευρώπη με μεγαλύτερη κοινωνική αλληλεγγύη. Στην Ευρώπη ως Ορθόδοξοι Έλληνες μπορούμε πολλά να επιτύχουμε.

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel