Ζωηφόρος

Προσβολή στους μουσουλμάνους,

Προσβολή στους μουσουλμάνους

Herald INTERNATIONAL Tribune

Ο νέος υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Χανς Πίτερ Φρίντριχ, έκανε ενοχλητική αρχή. Μόλις τρεις ημέρες μετά το διορισμό του από τη Μέρκελ, δήλωσε ότι το Ισλάμ, η θρησκεία 4 εκατ. Γερμανών, δεν έχει θέση στη Γερμανία, γιατί δεν έχει ρίζες στη μακρόχρονη χριστιανική ιστορία της χώρας ούτε στον τρόπο ζωής της.

Αυτός ο τρόπος σκέψης -να αποβάλει 4 εκατ. Γερμανούς, λόγω της θρησκείας τους, από μια μυθική κοινότητα πραγματικών Γερμανών- δεν είναι απλώς συγκλονιστικά προσβλητική. Γίνεται πολύ δύσκολο να δούμε πώς ο κ. Φρίντιχ θα μπορέσει κάποτε να πετύχει στη δουλειά του.

Είναι ο ανώτατος ομοσπονδιακός λειτουργός, επιφορτισμένος με την επιβολή του νόμου και την προστασία της συνταγματικής τάξης. Αυτό πρέπει να περιλαμβάνει τη διασφάλιση ότι όλοι οι Γερμανοί, και η μεγάλη μουσουλμανική κοινότητα της χώρας, έχουν εγγυημένη ίση προστασία και ενθαρρύνονται να συνεργαστούν με το υπουργείο του για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού. Η μετανάστευση είναι ένα δύσκολο θέμα για την κυβέρνηση Μέρκελ... η οποία δήλωσε ότι απέτυχε η προσέγγιση της Γερμανίας στο πολυπολιτισμικό σύστημα... Ως τώρα πρόσεχε να δίνει το ευαίσθητο υπουργείο Εσωτερικών σε πεφωτισμένους κεντρώους. Ο Φρίντριχ δεν είναι τίποτε από τα δύο. Διορίστηκε για τη διατήρηση των ισορροπιών στην κυβέρνηση συμμαχίας, μετά την αποχώρηση του υπουργού Άμυνας... Η Μέρκελ άλλαξε έναν επί προσωπικού ντροπιασμένο υπουργό με έναν άλλο που είναι εθνικά ντροπιασμένος.

Πηγή: http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=258394

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel