Ζωηφόρος

Χωρίς τον ξενοδόχο,

Χωρίς τον ξενοδόχο

Το παρακάτω κείμενο μας το έστειλαν προς δημοσίευση από την ιστοσελίδα: http//anazhthseis-elena.blogspot.com 

Ένας μήνας και κάτι ψιλά πέρασαν από το τελευταίο σημείωμα περί Χριστόδουλου.

Κάτι οι δουλειές, κάτι οι περιστάσεις, κάτι που περίμενα να καταλαγιάσει η οργή, μην βγει πικρή η ανάρτηση, παρήλθε ο καιρός.

Δεν με νοιάζει πια να θα βγουν ...bitter τα γραφόμενά μου.

Εδώ γίνεται πια το "έλα να δεις".

Ένας αχταρμάς οι αξίες με τις υποτιθέμενες αξίες, "μπείτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε" και το χειρότερο οι αλέθοντες σκύλοι περνούν για δημοκράτες και οι τηρούντες και διατηρούντες ευγένεια και αξιοπρέπεια, για ….!

Δεν μας νοιάζει ιδιαίτερα το τελευταίο. Μας ενδιαφέρει όμως που -στην κυριολεξία- προελαύνουν και σαρώνουν τα πάντα, αυτοί που βάφτισαν την ασυδοσία, δημοκρατία.

Σχεδόν σε όλα τα επίπεδα!

Θα γράψουμε σε συνέχειες για πολλά επίπεδα, όλα όσα γνωρίζουμε.

Σήμερα αρχίζουμε από κει που μείναμε την τελευταία φορά: Από τον ανδριάντα του Χριστόδουλου.

Του Οκτωβρίου 22 έγιναν τα αποκαλυπτήρια και μετά πέρασε η.... 17 Νοέμβρη -ως ημερομηνία, ως κατάσταση, ως απάτη και ως αυταπάτη!-.

(Δείτε παλαιότερη ανάρτηση περί Πολυτεχνείου, μην μας πείτε και φασίστες!)

Τα "παιδιά" (αγνώστου ταυτότητος και μάλλον δίχως ταυτότητα) "διαδηλώνοντας" πέρασαν από την πλατεία Αγ. Νικολάου του Βόλου, γέμισαν σφυριές και παραμόρφωσαν το πρόσωπο του Χριστόδουλου στον ανδριάντα, έκλεψαν την αντικρινή προτομή του βασιλέως Παύλου και έφυγαν έμπλεα "δημοκρατίας" και φυσικά δίχως να συλληφθούν!

Ο πληγωμένος ιεράρχης εστάλη (ως μέταλλο) να ξαναγίνει άγαλμα από την αρχή.

Ο βασιλιάς εξέλιπε και η δημοκρατία για άλλη μια φορά ωσεί απούσα!

Ακούστε καλόπαιδα:

H βασιλεία δεν είναι πια το πολίτευμα αυτής της χώρας. Ωστόσο υπήρξε και αυτό είναι ιστορία. Ο Παύλος έγινε άγαλμα αμέσως μετά τον θάνατό του και πέθανε ως βασιλεύς των Ελλήνων.

Μόνο κομπλεξικοί θα μπορούσαν να πιστέψουν πως ξηλώνοντας τα αγάλματα μπορούν να διαγράψουν την ιστορία. Δεν μας έκανε η βασιλεία, διώξαμε τους βασιλείς. Η περίοδος όμως που κυβέρνησαν, είναι καταγεγραμμένη και κρίνεται.

Δεν ξηλώνεται!

Όσο για τον Χριστόδουλο, δεν τον εξιδανικεύουμε αλλά ήταν ο παππάς που ακούμπησε τον κόσμο και επιπλέον ο δεσπότης της πόλης που έφτασε στο ύπατο εκκλησιαστικό αξίωμα. Γιατί ενόχλησε ο ανδριάντας;

Όχι δεν ενόχλησαν ο βασιλιάς και ο παππάς!

Το ότι στήνουμε ακόμη ανδριάντες ενόχλησε.

Ποιούς;

Τα "υψηλά κέντρα" που κατευθύνουν τα διψώντα και πεινώντα επανάσταση παιδάκια, σε επαναστάσεις χωρίς αιτία για να μην στραφούν τελικά στις αληθινές επαναστάσεις που είναι κατά της διαφθοράς των κέντρων εξουσίας!

Να μην υπάρχουν αγάλματα σημαίνει μη απόδοση τιμής και αυτό πάλι σημαίνει πως κανείς δεν είναι άξιος τιμής, που με την σειρά του θα πει αφού τίποτε δεν αξίζει, όλα λαμπόγυαλο για να μην γίνουν λαμπόγυαλο τα κέντρα εξουσίας και διαφθοράς!

Επιπλέον κάπου πρέπει να χαθεί αυτή η εμμονή των..... βλαμμένων των Ελλήνων για πατρίδα, θρησκεία, φιλότιμο και τα συναφή που εμποδίζουν την παγκόσμια ισοπέδωση και υποταγή.

Δουλέψτε λοιπόν με τα παιδιά που διψούν για γκρέμισμα!

Σπρώξτε τα να γκρεμίσουν τις ιδέες, τις αξίες, τα πρόσωπα για μην γκρεμίσουν εμάς τους καθοδηγητές!

Μ' έναν σμπάρο δυο τρυγόνια: Γκρεμίζουν μόνοι τους οι Έλληνες και εγκαθιστούν μόνοι τους.

Γκρεμίζουν τους συνεκτικούς δεσμούς και εγκαθιστούν το χάος που είναι η δική μας αρχή για να εγκαθιδρύσουμε την ανθρωπότητα της μάζας!

Όμως λογαριάσατε χωρίς τους ξενοδόχους......

Και υπάρχουν πολλοί..............Οψόμεθα!

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel