Ζωηφόρος

«Το μωρό του Σατανά» κατεβαίνει στις ιταλικές εκλογές

Με τη λίστα «Δημοκρατία Άθεων»

 

Το όνομα του Μάρκο Ντιμίτρι δεν είναι άγνωστο στους κόλπους της ιταλικής αστυνομίας... Άλλωστε, το 1996 είχε συλληφθεί και φυλακιστεί για σεξουαλική επίθεση, όμως έπειτα από λίγο οι κατηγορίες αποσύρθηκαν και έτσι 400 ημέρες αργότερα αποφυλακίστηκε.

Ο Ντιμίτρι όμως δεν είναι γνωστός μόνο γι' αυτό, αλλά και για την ίδρυση ομάδας με επωνυμία «Τα μωρά του Σατανά», όπου υμνεί «την αγνότητα του σατανιστικού ιδεώδους».

Ο 50χρονος Ντιμίτρι ωστόσο δεν αρκείται στη διάδοση του σατανισμού μέσω της ιστοσελίδας του και της προσωπικής του προσπάθειας, αλλά σκοπεύει να κατέβει στις επόμενες εκλογές της 24ης-25ης Φεβρουαρίου με τη λίστα «Δημοκρατία Άθεων», στην οποία συμμετέχει και η διάσημη Ιταλίδα αστροφυσικός Μαργκερίτα Χακ.

Στόχος του Ντιμίτρι είναι ο διαχωρισμός Εκκλησίας και Κράτους, η προώθηση της επιστημονικής έρευνας στην Ιταλία, αλλά και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων για τους ομοφυλόφιλους.

«Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα, γιατί εκτιμώ τη Μαργκερίτα Χακ και σέβομαι το έργο της. Όταν η Δημοκρατία Άθεων με δέχθηκε έμεινα έκπληκτος, γιατί συνήθως με βλέπουν ως το κακό προσωποποιημένο» είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Il Fatto Quotidiano.

Όπως είπε, στόχος του, αν εκλεγεί, είναι να καταργηθεί η Συνθήκη του Λατερανού, που ορίζει τον καθολικισμό ως επίσημη θρησκεία της Ιταλίας, επίσης θέλει να δώσει βάρος στην επιστημονική έρευνα η οποία στη χώρα του έχει πάψει, ενώ επιθυμεί να αγωνιστεί και για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Ωστόσο, όπως δήλωσε δεν σκοπεύει να συνεργαστεί με άλλα κόμματα, αλλά θα συνεχίσει να δρα αυτόνομα δίπλα στη Δημοκρατία Άθεων, αρνούμενος μάλιστα οποιαδήποτε κρατική χρηματοδότηση.

Πηγή:http://www.protothema.gr/world/article/?aid=255856

 

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel