Ζωηφόρος

Ένας Πορτογάλος... "Ιησούς" προκαλεί συζητήσεις (Βίντεο)

Την Κυριακή του Πάσχα που είναι αυτή η Κυριακή για τους Καθολικούς το History Channel θα προβάλει το τελευταίο επεισόδιο της νέας φιλόδοξης τηλεοπτικής σειράς "Η Βίβλος" στην οποία πρωταγωνιστεί ως Ιησούς

από τη Ναζαρέτ ο 33χρονος Πορτογάλος ηθοποιός, Diogo Mortago. Οι δύο παραγωγοί Mark Burnett και Roma Downey αποκαλύπτουν ότι ενώ είχαν έτοιμο το μεγαλεπήβολο σχέδιό τους, έξι εβδομάδες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα δεν είχαν βρει ακόμη τον... Ιησού τους.

Απελπισμένοι απέστειλαν σε όλους τους φίλους τους ένα e-mail με θέμα "Αναζητώντας τον Ιησού" κι ένας από αυτούς τους πρότεινε τον Diogo και η Roma αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία. Η απόφασή της κρίθηκε απολύτως επιτυχημένη καθώς κατά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, η σειρά τους σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης και το ζευγάρι τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για την επιλογή του.

Μιλώντας στη Maria Menounos, o Diogo Mortago απάντησε στο παρατσούκλι που του έχουν βγάλει οι θαυμαστές του, αποκαλώντας τον "Καυτό Ιησού":  "Καλό είναι. Μ' αρέσει να το ακούω, αλλά είμαι ηθοποιός από τότε που με θυμάμαι. Ένα καλό κοπλιμέντο θα ήταν 'έκανες καλή δουλειά', αλλά είμαι χαρούμενος με όλο αυτό!".

Πηγή: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=221319&catID=11

Media

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel