Ζωηφόρος

Ο Μάνος, ο Βαλλιανάτος, η ηρωίνη και η Μακεδονία,

Ο Μάνος, ο Βαλλιανάτος,

η ηρωίνη και η Μακεδονία


***

Ψηφίζεις Μάνο και σου βγαίνει Βαλλιανάτος

να νομιμοποιήσει τους λαθραίους και να διαλύσει το στρατό!

Μάλλον τα έχουν μπερδέψει εκεί στην Δράση του Στέφανου Μάνου. ‘Η μπορεί να ζούνε σε άλλη χώρα. Την ίδια στιγμή που όλα τα κόμματα μιλάνε για τον κίνδυνο της λαθρομετανάστευσης και η εγκληματικότητα καλπάζει, ο Στέφανος Μάνος το έχει πάρει αλλιώς!

Όσον και αν φαίνεται απίστευτο μέσα στο πρόγραμμα του κόμματος του συνοθυλεύματος που έχει δημιουργήσει ο Μάνος με τον Βαλιανάτο, αναφέρεται πως η Δράση αγωνίζεται για:

-Την απόδοση ιθαγένειας σε όλους τους ξένους μετανάστες γεννήθηκαν στη χώρα μας. Επίσης τη νομιμοποίηση όσων βρίσκονται και εργάζονται στην Ελλάδα για ικανό χρόνο και δεν έχουν καταδικαστεί σε ελληνικά ή ξένα δικαστήρια, καθώς και την παροχή σ’ αυτούς των ίδιων αστικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων με τους Έλληνες πολίτες.

Μάλλον οι επιτελείς και ο πρόεδρος του κόμματος ζουνε κάπου αλλού και δεν αντιλαμβάνονται πως ο κόσμος στην Αθήνα και στα λαικά προάστια στενάζει υπό το βάρος των λαθρομεταναστών που νομίζουν οτι έχουν έρθει σε έναν παράδεισο που μπορούν να κάνουν τα πάντα και να έχουν και προκλητικά προνόμια από πάνω!

Και έχουμε και άλλο!

Λίγο πιο κάτω αναφέρεται πως η Δράση αγωνίζεται για…

-Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για τους αντιρρησίες συνείδησης, ώστε η εναλλακτική θητεία να μην έχει τιμωρητικό χαρακτήρα.

Mε λίγα λόγια διάλυση και του ελληνικού στρατού! Μιλάμε για τέτοιες πατριωτικές αξίες…

http://udemand.wordpress.com/

πηγή: http://dexiextrem.blogspot.com/2012/05/blog-post_6992.html

***

Μάνος-Βαλλιανάτος: Δώστε ηρωίνη ελεύθερα

και μη μαθαίνεται στα παιδιά ότι είναι Έλληνες γιατί έχουμε και "Μακεδόνες"...

Να μερικές ακόμα θέσεις της Δράσης του Σ. Μάνου και του Βαλλιανάτου που την κατατάσσουν στο ίδιο επίπεδο με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

Να περιληφθούν ερωτήματα για τον εθνοτικό, γλωσσικό και θρησκευτικό αυτοπροσδιορισμό στην επόμενη απογραφή, του 2011

Αποποινικοποίηση της χρήσης και της εμπορίας όλων ανεξαιρέτως των τοξικοεξαρτητικών ουσιών

Απαλοιφή της ανάπτυξης εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης από τους σκοπούς της εκπαίδευσης

Η καταγγελία της σύμβασης εργασίας πρέπει να απαλλαγεί από την υπερβολική τυπικότητα. Το ισχύον νομικό πλαίσιο για τις απολύσεις είναι ασφυκτικό, καθώς, μη δίνοντας εναλλακτικές λύσεις στους εργοδότες, οδηγεί τις επιχειρήσεις στη χρεοκοπία και τους εργαζομένους στην ανεργία. Η ευκολία με την οποία μια απόλυση χαρακτηρίζεται καταχρηστική και ακυρώνεται, πρέπει να σταματήσει.

Θέλουμε την Ευρώπη που δεν φοβάται. Την Ευρώπη που διασφαλίζει την τήρηση των νόμων στα σύνορά της, όπως και μέσα σ’ αυτά, αλλά που δεν είναι εχθρική προς τη μετανάστευση. Εφαρμόζει πολιτική ασύλου στηριγμένη σε ανθρωπιστικά κριτήρια. Δέχεται υπό προϋποθέσεις μετανάστες και τους παρέχει τη δυνατότητα μόνιμης άδειας παραμονής. Σέβεται τις πολιτιστικές καταβολές κάθε μετανάστη, δεν αναγνωρίζει όμως την υπεροχή καμιάς πολιτιστικής κληρονομιάς απέναντι στη νομοθεσία και, ιδίως, στα ανθρώπινα δικαιώματα.

πηγή: http://dexiextrem.blogspot.com/2012/05/blog-post_5573.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel