Ζωηφόρος

Οι Έλληνες ψήφισαν και ως γνωστόν ξέρουν πάντα τι ψηφίζουν… γι΄ αυτό και ποτέ δεν κάνουν λάθος στις επιλογές τους!!!

Οι Έλληνες ψήφισαν

και ως γνωστόν

ξέρουν πάντα τι ψηφίζουν…

γι΄ αυτό και ποτέ δεν κάνουν λάθος

στις επιλογές τους!!!

kouvelis-repousitatsopoylos11_ngermen


***

Ο Kaiadas στη Βουλή

germenΟ Γιώργος Γερμενής, γνωστός και ως Kaiadas, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής και μπασίστας σε black metal συγκρότημα, εκλέγεται στη Β' Αθηνών

Ο Kaiadas, μπασίστας στο σκληροπυρηνικό εθνικιστικό black metal συγκρότημα, με αναφορές στον Εωσφόρο, Naer Mataron, μπαίνει στη Βουλή με τη Χρυσή Αυγή!

Ο Γιώργος Γερμενής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, παίρνει 5.217 ψήφους και εκλέγεται τρίτος στην περιφέρεια Β' Αθηνών, πίσω από την Ζαρούλια Ελένη με 5.711ψήφους και τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος λαμβάνει 68.694 ψήφους!

Ο κ. Γερμένης, στενός συνεργάτης του κ. Μιχαλολιάκου, είναι αυτός που, καταστρατηγώντας κάθε πλαίσιο δεοντολογίας και δημοκρατικής λειτουργίας, αλλά και καταπατώντας την αρχή του σεβασμού στην ανθρώπινη προσωπικότητα αλλά και την κοινή λογική, διέταξε τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι κατά τις χθεσινές δηλώσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και έδιωξε από την αίθουσα όσους δεν υπάκουσαν.

Πηγή: http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=91903

Και από: http://www.bloglines.gr/articles/589603/O-Kaiadas-sti-Bouli

Και από: http://www.antinews.gr/2012/05/07/160064/

***

"Εγέρθητι...... ή βγείτε έξω".

mixaloliakos-xrysh-avghΠριν σας παραθέσω την παρακάτω ανάρτηση όπως την δημοσίευσε το φιλικό μας ιστολόγιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να τονίσω ότι ως ιστολόγοι είμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε ακομμάτιστοι πατριώτες.

Ως εκ τούτου δεν θα λάβουμε θέση για το περιστατικό που περιγράφεται (εφόσον δεν έχει να κάνει με κάποια πατριωτική ή μη ενέργεια που οφείλουμε να καταδικάσουμε ή να επαινέσουμε) αλλά θα σας παραθέσουμε τις θετικές ή αρνητικές απόψεις όπως εκφράστηκαν στον τύπο....

Εκτός αίθουσας οδηγήθηκαν βιαίως οι Έλληνες δημοσιογράφοι που δεν υπάκουσαν στην εντολή «εγέρθητι», κατά την είσοδο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.

«Όλοι... έξω».... Εκτός αίθουσας οδηγήθηκαν βιαίως οι Έλληνες δημοσιογράφοι που δεν υπάκουσαν στην εντολή «εγέρθητι», κατά την είσοδό του.

Οι δημοσιογράφοι διαμαρτυρήθηκαν για τη συμπεριφορά των στελεχών της Χρυσής Αυγής, ο οποίος υπερθεμάτισε. «Καλά σας λένε» είπε, και με χαρακτηριστικό νεύμα τούς έδειξε την έξοδο από την αίθουσα του ξενοδοχείου.

Οι δηλώσεις έγιναν, τελικά, μόνον στους ξένους δημοσιογράφους, οι οποίοι κατόπιν ενημέρωσαν στους έλληνες συναδέλφους τους, που περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στο διαδίκτυο η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου του Real Fm είναι αυτή που ακούγεται στο βίντεο της συνέντευξης που αποχώρησε όταν τα στελέχη του κόμματος ζήτησαν από όλους τους Έλληνες δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού. Το γεγονός ήταν πρωτοφανές και όπως ήταν αναμενόμενο απασχολεί από χθες όλα τα ΜΜΕ της χώρας και όχι μόνο.

Η Nάντια Αλεξίου του Real έγραψε στο Facebook:

Είμαι εγώ αυτή που ακούγεται στο βίντεο. Δεν έκρυψα ποτέ την ταυτότητά μου και ότι μεταδίδω φέρει την υπογραφή μου. Δε μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους και προσωπικά έμαθα από ανθρώπους που σέβομαι στο χώρο, να κάνω τη δουλειά μου, μεταφέροντας την εικόνα σε όσους επιλέγουν να ενημερώνονται από τις μεταδόσεις μου. Για την αποκατάσταση της αλήθειας... Ήταν η πρώτη φορά σε όσα χρόνια καλύπτω το Αστυνομικό Ρεπορτάζ -που κλήθηκα να παρακολουθήσω συνέντευξη τύπου με "κόκκινες γραμμές"- με όρους!! Τα μικρόφωνα είχαν τοποθετηθεί από τους συναδέλφους τεχνικούς, πριν την άφιξη του ΓΓ της Χρυσής Αυγής στο τραπέζι. Η εντολή να σηκωθούμε όρθιοι ΟΛΟΙ, σε σεβασμό στο πρόσωπο του ΓΓ της ΧΑ, προκάλεσε τη δυσφορία όλων όσων ήταν στην αίθουσα. Απευθύνθηκα στον νεαρό που έδωσε την εντολή, γιατί με προσέβαλε ως άνθρωπο και επαγγελματία. Ήμασταν εκεί, για να μεταδώσουμε τη συνέντευξη τύπου και ΜΟΝΟ(!)... Όλοι οι συνάδελφοι Έλληνες δημοσιογράφοι, που ήμασταν εκεί, αντιδράσαμε. Στην επιλογή κάποιων συναδέλφων να παραμείνουν στις θέσεις τους, ο νεαρός που είχε το γενικό πρόσταγμα, άρχισε να τους τραβάει "σηκωτούς" για να σηκωθούν όρθιοι. Η διαδικασία -εμένα προσωπικά και από ότι στη συνέχεια συζητήσαμε με τους συναδέλφους στη συνέχεια, μας προσέβαλε. Εγώ αποχώρησα, κάτι που έκαναν και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι. Όταν ερωτήθηκα τι συνέβη, απάντησα ότι η "εντολή σεβασμού" με προσβάλλει και αποχωρώ. Κάτι που όπως τονίζω έκαναν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι, για να λάβουμε την απάντηση που ακούγεται. Δείχνοντάς μας την έξοδο... Έχω μάθει ότι ο σεβασμός εμπνέεται. Δεν επιβάλλεται. Τα συμπεράσματα είναι προσωπικά. Εγώ καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία...

ΠΗΓΗ:http://www.imerisia.gr/

Για εμάς μια καλή απάντηση σε όλα αυτά δόθηκε από:

Πατριωτικο Μετωπο Ρεθυμνου

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ!!!

Την δυσαρέσκεια των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής προκάλεσε η απαίτηση των στελεχών του κόμματος να σηκωθούν όλοι όρθιοι κατά την είσοδο του προέδρου Νίκου Μιχαλολιάκου στην αίθουσα.

Με το σύνθημα «Εγέρθητι», ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν την ώρα της εισόδου του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Όσοι δεν υπάκουσαν στην εντολή, κλήθηκαν να... εγκαταλείψουν την αίθουσα. Λίγο πριν είχε τεθεί η προϋπόθεση στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης να μπουν στην αίθουσα μόνο αν πρόκειται να μεταδώσουν απευθείας τις δηλώσεις και όχι μαγνητοσκοπημένα.

Αντιθέτως η είσοδος στα ξένα κανάλια ήταν ελεύθερη.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ παπαγαλάκια του Μνημονίου... Είχατε μάθει τόσα χρόνια να προσκυνάτε τους δωσίλογους πολιτικάντηδες που σας πετούσαν κανένα κόκκαλο να γλείφετε και θάβατε με κάθε τρόπο τις ενέργειες όσων δεν σας λάδωναν... Ήρθε η ώρα να ακουστεί και η φωνή των ''μαύρων πρόβατων'' που δεν εντάσσονται στην κατά τ' άλλα τέλεια και πολυπολιτισμική κοινωνία σας. Αυτά και σ' όποιον αρέσει... Σ' όποιον δεν αρέσει προτείνουμε ξύδι ΤΟΠ... !!!

(πηγή Facebook)

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

έφτασε ο καιρός να δούνε και οι δημοσιογράφοι την άλλη πλευρά του νομίσματος, να δουν ότι έχουν ευθύνη για την προπαγάνδα που πραγματοποίησαν τόσα χρόνια, καιρός να σκύψουν το κεφάλι τους λίγο χαμηλά όπως κατάφεραν να επιβάλουν σε όλο τον Ελληνικό λαό.

Η συμβολική σας έξοδο από την αίθουσα συνεντεύξεων ήταν μια ανακούφιση για εμάς που σας φάγαμε στην μάπα τόσο χρόνια κύριοι/ες της δήθεν δημοκρατικής σας και δήθεν αληθινής σας ενημέρωσης. Καιρός ήταν να σας δείξει κάποιος την έξοδο, πολύ σας ανεχτήκαμε μνημονιακά τσιράκια της Νέας Τάξης.

πηγή ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/2012/05/blog-post_1834.html

***

Βέβαια η έλλειψη σωστής και έγκυρης πληροφόρησης

και το εκλογικό σύστημα

εμπόδισαν τους Έλληνες

να στείλουν στη βουλή

tremopoylos9B τον κ. Τρεμόπουλο των Οικολόγων,


symvoulospapandreou2hi5τον κ. Βαλλιανάτο της Δράσης του κ. Μάνου,


tzoulia-alexandratouκαι την κ. Τζούλια Αλεξανδράτου.

Απλά το υπενθυμίζουμε

ώστε την επόμενη φορά

να φροντίσουν να επανορθώσουν.

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel