Ζωηφόρος

Συγκλονιστική ομιλία του προέδρου Πούτιν

Valdai, Σεπτέμβριος 20, Interfax -

«Οι άνθρωποι θα χάσουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια τους, χωρίς τις αξίες

που κατοχυρώνονται στο χριστιανισμό και άλλες θρησκείες,

χωρίς ηθικά πρότυπα που χρειάστηκαν χιλιετίες για να λάβουν μορφή»

Βλαντιμίρ Πούτιν

 

«Πιστεύουμε ότι είναι φυσικό και πρέπον να υπερασπιστούμε αυτές τις αξίες. Κάθε μειοψηφία αξίζει το σεβασμό για τη χαρακτηριστική της ταυτότητα, αλλά τα δικαιώματα της πλειοψηφίας δεν πρέπει να τίθενται υπό αμφισβήτηση», δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησης της λέσχης συζήτησης Valdai.

Πιστεύει, ότι η Ρωσία δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς πολιτιστική και εθνική αυτοδιάθεση. Διαφορετικά, η χώρα δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις εξωτερικές ή εσωτερικές

προκλήσεις, δεν θα μπορέσει να είναι επιτυχής στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.

“Τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον κόσμο, αποτελούν μια ακόμη σοβαρή πρόκληση για τη Ρωσική ταυτότητα. Υπάρχουν πτυχές εξωτερικής πολιτικής και πτυχές ηθικής φύσης σε αυτά. Είχαμε τη δυνατότητα να δούμε πολλές Ευρω-Ατλαντικές χώρες πραγματικά να ξεκινούν μια πορεία αποκήρυξης των ριζών τους, συμπεριλαμβανομένων των χριστιανικών αξιών, που συνιστούν τη βάση δυτικού πολιτισμού “, δήλωσε ο Πούτιν.

“Αυτό περιλαμβάνει την άρνηση των ηθικών αρχών και κάθε παραδοσιακής ταυτότητας – εθνικής, πολιτιστικής, θρησκευτικής, ή ακόμα και σεξουαλικής», είπε.

«Προωθούνται πολιτικές που βάζουν στην ίδια κατηγορία τις πολυμελείς οικογένειες και τις “οικογένειες” του ίδιου φύλου , την πίστη στον Θεό και την πίστη στον Σατανά.

Κάνωντας υπερβάσεις σχετικά με το τί είναι πολιτικά ορθό φτάσαμε στο σημείο όπου υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις σχετικά με την καταχώριση κομμάτων που έχουν σαν αντικείμενο την προπαγάνδα της παιδεραστίας. Οι άνθρωποι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες ντρέπονται και φοβούνται να μιλήσουν για τη θρησκεία τους, οι Εορτές έχουν καταργηθεί είτε τους έχουν δοθεί άλλα ονόματα, ονόματα που κρύβουν δειλά τη φύση αυτών των Εορτών, και γίνονται επιθετικές προσπάθειες για να επιβάλλουν αυτό το μοντέλο και στον υπόλοιπο κόσμο », δήλωσε ο Πούτιν.

«Αυτή είναι μια πορεία προς τον ξεπεσμό και πρωτογονισμό, σε βαθιές δημογραφικές και ηθικές κρίσεις», είπε.

«Υπάρχει καλύτερη ένδειξη της ηθικής κρίσης στην ανθρώπινη κοινωνία από την απώλεια της ικανότητάς της για αυτο-αναπαραγωγή;» Είπε ο Πούτιν.

 

Πηγή: http://olympia.gr/2013/09/21/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf/

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel