Ζωηφόρος

«Γιατί πρέπει να είναι τόσο σέξι;», αναρωτιούνται εκατομμύρια σινεφίλ

Πανικός στο Twitter για τον... «καυτό» Ιησού!

Η παρουσία του πρωταγωνιστή της ταινίας ήταν αρκετή για να προκληθεί θύελλα αντιδράσεων, όσον αφορά στην επιλογή του υιού του Θεού.

 

«Γιατί ο Ιησούς πρέπει να είναι τόσο σέξι;».

Αυτό αναρωτιούνται εκατομμύρια σινεφίλ χρήστες του Twitter, σχολιάζοντας το νέο πρόσωπο που θα υποδυθεί τον Ιησού στην νέα παραγωγή της εταιρείας Fox, «Son of God», μια  κινηματογραφική εκδοχή της μίνι σειράς του History Channel, «The Bible».

Η παρουσία του πρωταγωνιστή της ταινίας, Diogo Morgado, ήταν αρκετή για να δημιουργηθεί ακόμη και σχετικό hashtag στο Twitter, το #HotJesus, δηλαδή... «καυτός» Ιησούς και να προκληθεί θύελλα αντιδράσεων, όσον αφορά στην επιλογή του υιού του Θεού.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στους New York Times, ο Πορτογάλος ηθοποιός είπε ότι αν και η εμφάνισή του δεν θα έπρεπε να είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να εστιάσει το κοινό, ωστόσο, εξέφρασε την άποψή του ότι μπορεί να κάνει τον Ιησού πιο προσιτό αλλά και αρεστό στο ευρύ κοινό.

Πάντως, για την ώρα η θύελλα δεν λέει να κοπάσει με εκατοντάδες καυστικά σχόλια στο Twitter όπως «δουλεύω του κοιλιακούς μου για να γίνω καλός Χριστιανός» ή «ίναι τόσο καυτός που θα πάω στην κόλαση».

Σημειώνεται ότι το «Son of God» θα βγει στις αίθουσες στις 28 Φεβρουαρίου 2014.

 

Πηγή : http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/357454/panikos-sto-twitter-gia-ton-kauto-iisou/

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel