Ζωηφόρος

Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ τῶν Πατέρων τῆς Ἐκκλησίας μας ἦταν τρόπος ζωῆς, προσευχή, ἄσκηση καὶ μελέτη τῆς θείας ἀποκαλύψεως. Ἦταν ὑψηλὴ διακονία στὸ σῶμα τῆς Ἐκκλησίας.
Read more...
Φυλακή και μαστίγωμα σε Σαουδάραβα που τόλμησε να ανοίξει συζήτηση για το Ισλάμ Ιδρυτής μιας ιστοσελίδας, στην οποία γίνεται συζήτηση για το ρόλο της θρησκείας στη Σαουδική Αραβία, καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση και 1.000 μαστιγώσεις για «προσβολή του Ισλάμ».
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
Ο ντράμερ του πασίγνωστου ροκ συγκροτήματος Scorpions James Kottak, καταδικάστηκε σε ένα μήνα φυλάκισης για «προσβολή του Ισλάμ».
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
Έχουν εκτοπίσει / κατασφάξει 1 εκ. ψυχές, αλλά είναι ισλαμιστές οπότε οι “ανθρωπιστικές οργανώσεις” δεν βγάζουν άχνα…
Published in Τζιχάντ
Written by
Read more...
Απίστευτο! Βίασαν ομαδικά και περιέλουσαν με λύματα γυναίκα που κοιμήθηκε με παντρεμένο. Το παράνομο ζευγάρι θα υποστεί και δημόσιο ραβδισμό...
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
«Εγώ άρπαξα τις κόρες σας. Τις άρπαξα και θα τις πουλήσω». Είναι το πρόσωπο του τρόμου. Ο αδίστακτος ηγέτης με τη διεστραμμένη ιδεολογία. Ο σαδιστής, παρανοϊκός ηγέτης της Μπόκο Χαράμ, που με τις εντολές του σκορπά το χάος και τη δυστυχία στη Νιγηρία.
Published in Τζιχάντ
Written by
Read more...
Σε σειρά άρθρων μου υποστηρίχτηκε με σθένος πως η Αλ Κάιντα πριν την επίθεση της 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στους δίδυμους πύργους της Ν.Υ και τον προσχεδιασμένο «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» που ακολούθησε δεν ήταν παρά μια μικρή περιφερειακή οργάνωση με μικρή επιρροή στον κόσμο της τρομοκρατίας και πως ο διαβόητος ηγέτης της Οσάμα Μπιν Λάντεν δεν ήταν παρά ένας βαλιτσάκιας του πραγματικού άξονα του κακού, του άξονα ΗΠΑ, Ισραήλ, Σαουδικής Αραβίας, Κουβέιτ και Πακιστάν ο οποίος έσπρωχνε χρήματα και εξοπλισμό στους Μουτζαχεντίν του Αφγανιστάν για να το κάνει το Βιετνάμ της Σοβιετικής Ένωσης.
Read more...
Και αυτό είναι μέσα στην Φιλανθρωπία της ΘΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ για να κατανοήσουμε με ¨ ποιους¨ έχουμε να κάνουμε.
Read more...
Νέα μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης Ερντογάν και του κινήματος Γκιουλέν, ύστερα από τις φήμες που κυκλοφορούν ότι το κυβερνών κόμμα ετοιμάζει σχέδιο ανοίγματος της Αγιάς Σοφιάς για προσκύνημα στους μουσουλμάνους.
Published in Ισλαμικό Τέμενος
Written by
Read more...
Αίτημα στις Ηνωμένες Πολιτείες για έκδοση του ισλαμιστή κληρικού Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος ζει αυτοεξόριστος στην Πενσιλβάνια, προτίθεται να καταθέσει ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος σε ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου, αν και δεν έχει αποσαφηνιστεί ποια θα είναι η νομική βάση πάνω στην οποία θα μπορούσε να συμφωνηθεί η έκδοση του αντιπάλου του.
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
Μεγάλη αίσθηση προκαλεί στην Γαλλία αλλά και στην Τουρκία, (όπου αναδημοσιεύεται η είδηση ), ότι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του προαστίου των Παρισίων, Mantes-la Ville, ο Cyriy Nauth, ο οποίος εκλέχτηκε με το κόμμα της Marine Le Pen, ακύρωσε απόφαση του προηγούμενου σοσιαλιστή δημάρχου για ανέγερση μεγάλου μουσουλμανικού τεμένους στην κωμόπολη του.
Read more...
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) πρέπει να επιβάλει κυρώσεις στην Ελλάδα για την παράλειψή της να εξαλείψει την τακτική και διαδεδομένη πρακτική της απώθησης προσφύγων και μεταναστών που φτάνουν στα σύνορά της αναζητώντας προστασία, ασφάλεια και καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη» αναφέρει έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας που ως γνωστόν χρηματοδοτείται από ισλαμιστικές οργανώσεις και το κράτος του Κατάρ και προωθεί τον εξισλαμισμό των χωρών της Ευρώπης.
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
Γιατί κατηγορούν την ελληνική πολιτεία για το τζαμί; Στην καλύτερη περίπτωση δεν θα γίνει ούτε ένα τζαμί πουθενά στην Ελλάδα, αν δεν γίνει Εκκλησία η Αγία Σοφία, αν δεν ανοίξει η θεολογική Σχολή της Χάλκης, αν δεν σταματήσουν τώρα οι σφαγές στη Συρία, αν δεν ανοίξουν εκκλησίες στο Κατάρ, στα Εμιράτα και στη Σαουδική Αραβία. Με ποιο δικαίωμα ζητούν τζαμί;
Published in Ισλαμικό Τέμενος
Written by
Read more...
Μὲ ἀφορμὴ τὶς ἐντονότατες ἀντιδράσεις γιὰ τὴν ἵδρυση Τμήματος Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν στὸ Τμῆμα Θεολογίας τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς τοῦ ΑΠΘ ἀκούσθηκαν ποικίλες γνῶμες καὶ ἀπόψεις ἀπὸ πανεπιστημιακοὺς δασκάλους. Ὅσοι ὑποστήριξαν τὴν ἵδρυση ἑνὸς τέτοιου Τμήματος, ποὺ ἄφησε ἄναυδο τὸ πλήρωμα τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας καὶ τὸ λύπησε βαθύτατα, ἐπικαλέσθηκαν διάφορες δικαιολογίες. Μεταξὺ αὐτῶν διατυπώθηκε καὶ ἡ ἀκόλουθη ἄποψη ἀπὸ τὸν Πρόεδρο τοῦ Τμήματος κ. Χρυσόστομο Σταμούλη:
Read more...
Κατηγορήθηκε ακόμα για αντίσταση κατά της αρχής και επίθεση εναντίον των αστυνομικών
Read more...
ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΑΦΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΦΑΝΕΡΟΥ ΣΤΑΔΙΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ
Read more...
Στις 7.3.2014 εικοσιτρείς (23) «προο­δευτικοί» θεολόγοι πανεπιστημιακοί ψήφισαν κατά την συνεδρίαση του Τμήματος Θεολογίας κάτι που είχε αρχίσει να μαγειρεύεται εν κρυπτώ ήδη πριν από έναν τουλάχιστον χρόνο. Ψήφισαν τη δημιουργία «Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Ισλαμικών Σπουδών», δηλαδή ουσιαστικά ενός «οιονεί Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών» εντός του Τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ.!
Read more...
Πολλοί εκλεγμένοι εκπρόσωποι των δυτικών δημοκρατιών αντιμετωπίζουν αιτήματα από τις τοπικές μουσουλμανικές οργανώσεις για την κατασκευή τζαμιών. Ιδιαίτερα στη Γαλλία ο αριθμός των τζαμιών αυξάνεται διαρκώς, όπως αυξάνεται και ο μουσουλμανικός πληθυσμός: σήμερα, στην ΕΕ οι μουσουλμάνοι υπολογίζονται σε 44 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα 4,7 βρίσκονται στη Γαλλία.¹ Η δημογραφική τους ανάπτυξη οφείλεται τόσο στη μετανάστευση, όσο και στην αναπαραγωγή και στον προσηλυτισμό.
Read more...
Η εθνικιστική υστερία δεν έχει σύνορα, ούτε σέβεται μακραίωνα ιστορικά μνημεία όπως βλέπουμε συχνά-πυκνά στους ταραγμένους καιρούς μας.
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
Τελευταία μᾶς ἦρθε ἀπό τή Νορβηγία ἡ ἑξῆς πρωτοφανής γιά τά εὐρωπαϊκά δεδομένα εἴδηση:
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ
Read more...
Απουσίαζε ο Μητσοτάκης όταν εγώ είχα συγκρουστεί για τα ανθρώπινα δικαιώματα
Published in Ισλαμικό Τέμενος
Written by
Read more...
Η ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΣΤΩΝΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΨΥΧΟΡΑΓΟΥΝ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ
Published in Τζιχάντ
Written by
Read more...
ΕΠΤΑ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝ ΣΦΑΓΕΙΩ ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ 7 ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΙDLEB Σκηνές αποκάλυψης με την στήριξη της διεφθαρμένης Δύσης.
Published in Τζιχάντ
Written by
Read more...
Η προώθηση "Τζιχαντιστών" στο πεδίο μάχης της Συρίας, εάν και μειωμένη τους τελευταίους τρεις μήνες, εξακολουθεί να υφίσταται, λόγω ενός καλό δομημένο μηχανισμού στρατολόγησης, προπαγάνδας και εν συνεχεία προώθησης μέσω της Τουρκίας στη Συρία.
Read more...
ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ Η ΙΔΡΥΣΗ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΘ! Ο ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΣ ΓΡΑΙΚΙΣΜΟΣ
Read more...
Ισλαμιστές μουσουλμάνοι προχώρησαν σε διαδηλώσεις και επεισόδια έξω από τα Δημαρχεία της Γαλλίας στα οποία εξελέγησαν Δήμαρχοι από το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν που «σάρωσε» στις δημοτικές εκλογές προκαλώντας ένα μεγάλο πλήγμα στην κυβέρνηση του Φρανσουά Ολάντ.
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
Η μη προσφυγή στην ετυμηγορία του ελληνικού λαού για ένα τόσο σοβαρό θέμα, αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των δημοκρατικών κανόνων και του Συντάγματος καθώς και κάθε ιερού κανόνα που διέπει τις σχέσεις κράτους – πολίτη με ενδεχόμενο δόλο μάλιστα, που έφερε τη χώρα σε ανεπανόρθωτα δεινή κατάσταση.
Published in Ισλαμικό Τέμενος
Written by
Read more...
Όταν ένιωσε τη θηλιά γύρω από το λαιμό του, ο Μπαλάλ ήταν έτοιμος για την τελευταία του πνοή και το κοινό θα παρακολουθούσε τη δημόσια εκτέλεση του στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν. Ωστόσο αυτό που ακολούθησε σίγουρα δεν το περίμενε κανείς τους.
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
Με τέτοιες απόψεις καταλαβαίνουμε πως έγινε ο Βαλλιανάτος σύμβουλος του τότε ΥΠΕΞ Παπανδρέου.
Published in Ισλαμικό Τέμενος
Written by
Read more...
Η ειρηνική αλλά και εριστική συνύπαρξη απαιτούν αμοιβαιότητα. Ετσι, εάν το Σεβαστόν Υπουργείον της μη Εθνικής μας Παιδείας (έκοψαν το «Εθνικής» και το Σύνταγμα, που το προβλέπει), αν ιδρύσει τμήμα Μουσουλμανικής Θεολογίας στη Θεολογική Θεσσαλονίκης, έτσι κι η Σαουδική Αραβία: το ίδιο στη Μέκκα. Ή, έστω, στη Μεδίνα. Κι όχι στην Πόλη, λόγω Χάλκης, όπως βλακωδώς μας λέει το Σεβαστόν μας τής Μη παιδείας, διότι, λέει, μας εκβιάζουν οι Τουρκαλάδες! (Η έκφρασή μου αυτή είναι πολιτικώς μη ορθή, αλλά Ορθία).
Read more...
Τραγική πτώση Θεολογικής Σχολής Έκπληξη, θλίψη, πένθος, απογοήτευση βαθιά προξενεί η απόφαση των καθηγητών του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής της Θεσσαλονίκης για τη δημιουργία μέσα στο Τμήμα Θεολογίας ιδιαίτερου Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών.
Read more...
Δρ. Λάμπρος Χρ. Σιάσος 7.3.2014 Σχετικά μέ τήν ἵδρυση «Εἰσαγωγικῆς κατεύθυνσης» ἀλλιῶς «ἑνός οἱονεί Τμήματος» Ἰσλαμικῶν σπουδῶν μέσα στό Τμῆμα Θεολογίας τοῦ Α.Π.Θ. ***
Read more...
ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΟΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η «ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ» ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ Α.Π.Θ. τῆς Ὁσιολ. Μοναχῆς Χριστονύμφης, Καθηγουμένης τῆς Ἱ. Μ. Ἁγίου Στεφάνου Ἁγίων Μετεώρων
Read more...

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel