Ζωηφόρος

Το agoravox με ένα εμπεριστατωμένο άρθρο αναφέρεται στο θρησκευτικό υπόβαθρο της ουκρανικής κρίσης κάνοντας μια σύντομη ιστορική αναδρομή. « Το Κιέβο είναι η αρχική πόλη αυτού του συνόλου russ, russine, russki, ruthenius (στα λατινικά). To Kιέβο είναι το λίκνο της Ρωσίας με Novgorod, Mόσχα και Αγία Πετρούπολη να ιδρύονται πολύ αργότερα.
Published in Άλλες Εκκλησίες
Written by
Read more...
Τέσσερις Μητροπολίτες τῆς Θράκης στό πλαίσιο τῆς ἀνεκτικότητας συμφωνοῦν, ὅπως δήλωσε ὁ ὑπουργός Παιδείας Ἀνδρέας Λοβέρδος μέ τήν ἀπαράδεκτη ἀπόφαση τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς περί ἱδρύσεως τμήματος Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν!!!
Read more...
Δεν έχουν το Θεό τους στο υπουργείο οικονομικών, αλλιώς δεν εξηγείται το ότι στην προσπάθεια τους να γεμίσουν τα άδεια ταμεία του κράτους πήραν αμπάριζα Μοναστήρια, Εκκλησίες και ιδρύματα που λειτουργούν στα πλαίσια της Εκκλησίας μας φορτώνοντας τους με ΕΝΦΙΑ.
Read more...
Η επίσκεψη του κ. Σαμαρά ήταν η πρώτη που πραγματοποιεί πρωθυπουργός στην συνοδική έδρα στην Μονή Πετράκη. Νωρίτερα, ο κ. Σαμαράς είχε εξαγγείλει σε ημερίδα της Ιεράς Συνόδου τη συμμετοχή της Εκκλησίας της Ελλάδος σε μεγάλο ευρωπαϊκό επισιτιστικό πρόγραμμα.
Read more...
Σύμφωνα μέ ἀνταποκρίσεις από διαδικτυακοὺς ἐκκλησιαστικοὺς ἱστοτόπους, ἡ Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία τῆς Πολωνίας ἀπεφάσισε νὰ ἐπιστρέψη στὸ Παλαιὸν Ἡμερολόγιον !
Published in Άλλες Εκκλησίες
Written by
Read more...
Από τα πιο σημαντικά ζητήματα —αν όχι το σημαντικότερο— για μία τοπική Εκκλησία, είναι η ανάδειξη των νέων Μητροπολιτών, δηλαδή των επαρχιούχων επισκόπων της και μελών της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας.
Read more...
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ Εν Πειραιεί τη 7η Απριλίου 2014 ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΛΗΓΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Σύντομος σχολιασμός του Παλαιοημερολογητικού ζητήματος.
Read more...
Ερωτήσεις προς αρμοδίους για κρίσιμο εθνικό θέμα:
Read more...
Σε κλίμα μεγαλοπρέπειας εορτάστηκε στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας του Μεξικού, η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως.
Published in Άλλες Εκκλησίες
Written by
Read more...

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel