Ζωηφόρος

Η γυναίκα στο Ισλάμ

Άφηναν μικρά κορίτσια έρμαιο στα χέρια συμμοριών ισλαμιστών για να μην προβάλλουν την “θρησκευτική προέλευση” των δραστών! Πακιστανοί η συντριπτική πλειοψηφία, τους ονόμαζαν “Ασιάτες” ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ 54 ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
Read more...
Φρικτό απολογισμό κακοποίησης και εν ψυχρώ δολοφονιών παντρεμένων ή λογοδοσμένων γυναικών μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014 στην Τουρκία, κάνουν οι ίδιες οι τουρκικές εφημερίδες.
Read more...
Η Άννα Στάμου είναι η πρώτη Ελληνίδα μουσουλμάνα που θέτει υποψηφιότητα στις επερχόμενες ευρωεκλογές με το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων. Η υποψήφια ευρωβουλευτής δηλώνει πως στόχος της είναι να παλέψει για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων και την ίση μεταχείρισή τους.
Read more...
Σε θάνατο διά απαγχονισμού καταδικάστηκε μια 27χρονη έγκυος στο Σουδάν, που κατηγορείται για αποστασία.
Read more...
Σε σειρά άρθρων μου υποστηρίχτηκε με σθένος πως η Αλ Κάιντα πριν την επίθεση της 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στους δίδυμους πύργους της Ν.Υ και τον προσχεδιασμένο «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» που ακολούθησε δεν ήταν παρά μια μικρή περιφερειακή οργάνωση με μικρή επιρροή στον κόσμο της τρομοκρατίας και πως ο διαβόητος ηγέτης της Οσάμα Μπιν Λάντεν δεν ήταν παρά ένας βαλιτσάκιας του πραγματικού άξονα του κακού, του άξονα ΗΠΑ, Ισραήλ, Σαουδικής Αραβίας, Κουβέιτ και Πακιστάν ο οποίος έσπρωχνε χρήματα και εξοπλισμό στους Μουτζαχεντίν του Αφγανιστάν για να το κάνει το Βιετνάμ της Σοβιετικής Ένωσης.
Read more...
Κατηγορήθηκε ακόμα για αντίσταση κατά της αρχής και επίθεση εναντίον των αστυνομικών
Read more...
Δεν θα γίνουν άνθρωποι ποτέ αυτοί: Νόμος στο Ιράκ θα επιτρέπει να παντρεύουν τα κορίτσια από τα 9 τους χρόνια
Read more...
Σε κέντρο κράτησης μεταναστών του Σίδνεϊ μεταφέρθηκε ένας 26χρονος Λιβανέζος που κατηγορείται ότι παντρεύτηκε ένα 12χρονο κορίτσι στην Αυστραλία.
Read more...
Τραγικό θάνατο βρήκε ένα νεαρό κορίτσι στη Συρία όταν δικαστήριο την καταδίκασε σε θάνατο δια λιθοβολισμού επειδή έκανε το έγκλημα να... έχει σελίδα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Read more...
"ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ" ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ
Read more...
Σαουδική Αραβία: Οι γυναίκες διεκδικούν το δικαίωμά τους στην οδήγηση Οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία έπιασαν το τιμόνι, διεκδικώντας το δικαίωμά τους στην οδήγηση
Read more...
Αποκεφαλισμένοι βρέθηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας περίπου 20 ετών, στο νότιο Αφγανιστάν και η δολοφονία τους αποδίδεται στο γεγονός ότι διατηρούσαν ερωτική σχέση χωρίς να έχουν παντρευτεί, όπως δήλωσαν στελέχη της αστυνομίας στην επαρχία Χελμάντ.
Read more...
Καταργείται ο «όρκος υποταγής» στα τουρκικά σχολεία
Read more...
Την χτυπούσε με ραβδί, την έκαιγε με καλώδια και της έβγαζε τα νύχια - Καταδικάστηκε σε οχταετή κάθειρξη και 800 βουρδουλιές
Read more...
Ένα ζευγάρι εφήβων συνελήφθη από την αστυνομία της Ναντόρ, στο βορειοανατολικό Μαρόκο, αφού ανέβασε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook μια φωτογραφία που έδειχνε τους δύο νέους να φιλιούνται, όπως έγινε γνωστό από μια τοπική μη κυβερνητική οργάνωση.
Read more...
Οι ισλαμιστές "έκοψαν" τα μπικίνι!
Read more...
Στην Κένυα ο ακρωτηριασμός των γυναικείων γεννητικών οργάνων θεωρείται ιερή πράξη. Το ντοκυμαντέρ της ActionAid, το οποίο θα προβληθεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, επιχειρεί να αλλάξει την κατάσταση.
Read more...
Η απόφαση του δικαστηρίου της Σαουδικής Αραβίας «σκότωσε» για δεύτερη φορά το 5χρονο αγγελούδι, που βιάστηκε μέχρι θανάτου από τον ίδιο της τον πατέρα.
Read more...
Μαθήματα ζωής παραδίδει η 15χρονη Μαλάλα Γιουζουφζάι, η οποία επέζησε αφού πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τους Ταλιμπάν λόγω της καμπάνιας της για την ελεύθερη εκπαίδευση των κοριτσιών στην πατρίδα της.
Read more...
Σε χθεσινό άρθρο του βρετανικού Spectator αναλύεται μια πραγματικότητα που έχει καταστεί τον τελευταίο καιρό αρκετά αισθητή: στα πλαίσια του γενικευμένου φαινομένου μεικτών γάμων, ειδικά στην Αγγλία και ειδικά αγγλίδων χριστιανών γυναικών με μουσουλμάνους, παρατηρείται ένα εξαιρετικά γενικευμένο φαινόμενο μεταστροφής στο Ισλάμ.
Read more...
Ιράν: Δεν επετράπη η επιβίβαση σε μη "κεκαλυμμένες" γυναίκες
Read more...
Απαγόρευσης της μαντίλας πλήρους κάλυψης του προσώπου στη Βαρκελώνη 
Read more...
Υπερψήφισε την απαγόρευση της μπούρκαςκαι του νικιάμπ η Βουλή του Βελγίου
Read more...
Ίσως η πιο γενναία γυναίκα στον κόσμο
Read more...
Τη δικάζουν επειδή φορούσε παντελόνι
Read more...
Η Γαλλία απαγορεύει την μπούργκα
Read more...
Η μαντίλα δεν προκαλεί διακρίσεις στους μουσουλμάνουςΣύμφωνα με την έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας.
Read more...
Η γυναίκα στο Ισλάμτης Δρ. Αρετής Δημοσθένους-Πασχαλίδου,Θρησκειολόγου-Κανονολόγου
Read more...
Θάνατος δια λιθοβολισμού σε 20χρονη στο Σουδάν
Read more...
"Επιτρέπεται οι γυναίκες να παντρεύονται στα δέκα" είπε ο μουφτής της Σαουδικής Αραβίας
Read more...
Ιμάμης παροτρύνει τους συζύγους να ξυλοκοπούν τις γυναίκες τους
Read more...
Πακιστάν: Δολοφονίες γυναικών για εγκλήματα τιμής
Read more...
Διαδήλωση γυναικών στο Μαρόκο «κατά των γάμων με τους βιαστές»
Read more...
Λιθοβολούν μέχρι θανάτου ιρακινούς έφηβους “emo”
Read more...

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel