Ζωηφόρος

Πατριαρχείο Αντιοχείας

Σε κοινή συνέντευξη τύπου σύριων θρησκευτικών αρχών στη Γενεύη στις 8.5.14 επίσκοπος καταγγέλλει τον μαζικό αποκεφαλισμό 120 αστυνομικών από τους ισλαμιστές.(11 .05.2014 Apic) Μιλάει για την απόκρυψη αυτού του εγκλήματος πολέμου από τα δυτικά ΜΜΕ και την παραχάραξή του :
Read more...
Συνεδρίαζε σήμερα, Τρίτη 29 Απριλίου η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Αντιοχείας υπό την προεδρία του Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη.
Read more...
Στις 24 Απριλίου συμπληρώθηκαν 99 χρόνια από την γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους το 1915.
Read more...
Στην Μααλούλα, την χριστιανική πόλη τον έλεγχο της οποίας ανέκτησε πολύ πρόσφατα ο συριακός στρατός, από τους αντάρτες, μετέβη ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης.
Read more...
ΣΤΗ ΜΑΑΛΟΥΛΑ Στην Μααλούλα, την χριστιανική πόλη τον έλεγχο της οποίας ανέκτησε πολύ πρόσφατα ο συριακός στρατός, μετέβη σήμερα με αφορμή την γιορτή του Πάσχα ο Μπασάρ αλ Άσαντ, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας, ανακοινώνοντας μια από τις σπάνιες μετακινήσεις του προέδρου της Συρίας.
Read more...
«Στη Μααλούλα σταύρωσαν δύο νέους διότι δεν ήθελαν να απαγγείλουν τη Σαχάντα. Τους είπαν "λοιπόν, θέλετε να πεθάνετε όπως ο δάσκαλός σας στον οποίο πιστεύετε. Έχετε μια επιλογή: ή θα πείτε τη Σαχάντα, ή θα σταυρωθείτε"», αποκαλύπτει.
Read more...
Την ελληνορθόδοξη εκκλησία των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης έκαψαν τα μαντρόσκυλα των τοκογλύφων που σφάζουν ακόμα τον Συριακό λαό. Η εκκλησία χρονολογείται από το 331 μΧ και είναι από τις παλαιότερες στον κόσμο.
Read more...
Προς ηγέτες της Ε.Ε., ΗΠΑ, Προς Πρεσβείες, Ηνωμένα Έθνη, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και άλλους υποκρινόμενους
Read more...
Oι δύσκολες ώρες για τις 12 ορθόδοξες μοναχές που απήχθησαν στη χριστιανική πόλη Μααλούλα της Συρίας από τους εξτρεμιστές αντάρτες.
Read more...
…ΟΡΑΤΟ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! Πρωτοφανής ενέργεια του Ασάντ με τεράστιο συμβολισμό, όταν πριν λίγο καιρό όλοι θεωρούσαν ότι οι ορδές των Τσετών, θα γονάτιζαν την Συρία!
Read more...
Ο δικός μας π.Παύλος Γιαζίγκι, έλληνας υπήκοος, ρωμηός μητροπολίτης Χαλεπίου και αδελφός του πατριάρχη Αντιοχείας ψάλλει στα ελληνικά τον Άξιον Εστί σε ήχο πλ. Β’.
Read more...
Προσωρινό καταφύγιο σωτηρίας –παλαιότερα η Συρία– τώρα ο Λίβανος και η Ιορδανία
Read more...
Έκκληση προς το Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού και τις κυβερνητικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις στη Συρία, για να προσφέρουν βοήθεια στη Μονή της Αγίας Θέκλας στη Μααλούλα, απηύθυνε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης.
Read more...
Με τον Σλοβάκο ομόλογό του, Ιβάν Γκασπάροβιτς, συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Σλοβακία.
Read more...
Επιστολή-βόμβα: Μας οδηγείτε σε ολοκαύτωμα - Υπάρχει σχέδιο εξόντωσής μας
Read more...
Όποιος κι αν κερδίσει τον πόλεμο, τελικά οι Χριστιανοί είναι αυτοί που αποδεκατίζονται, γράφει το Spectator.
Read more...
ΣΥΡΙΑ:ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Read more...
150,000 Ισλαμοφασίστες εισβολείς δολοφονούν στην Συρία! Και όμως, ο λαός της Συρίας αντιστέκεται. Διότι πήραν τα όπλα σε κάθε γειτονιά.
Read more...
Μεγάλος αριθμός Παλαιστινίων Ελληνορθοδόξων χριστιανών πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία στο προαύλιο της εκκλησίας του Παναγίου Τάφου για να εκφράσουν τη συμπάθειά τους στη Συρία, η οποία εκτίθεται σε απειλές και πιέσεις που στοχεύουν την στάση της και τον εθνικό της ρόλο.
Read more...
Ακόμα δεν ξημέρωσε η παραμονή του πολέμου που προανήγγειλαν τα διεθνή ΜΜΕ και πρώτα τα mainstream ειδησεογραφικά, όπως το New York Times γεύθηκαν μια από τις εκπλήξεις που υποσχέθηκε με νόημα ο Υπουργός Εξωτερικών της Συρίας στην συνέντευξη τύπου της Τρίτης.
Read more...
OBSERVATOIRE DE LA CHRISTIANOPHOBIE Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες προς Άραβες για τους επισκόπους: "Σκοτώθηκαν"
Read more...
Ο ευρωπαικός τύπος για τους Επισκόπους : «ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ». Δολοφονήθηκαν στον τόπο εκδήλωσης της επίθεσης – απαγωγής ;
Read more...
Μία σφαγή Ελληνορθόδοξων πιστών την οποία όχι απλώς παρατηρεί αδιάφορα η Eλληνική κυβέρνηση και ειδικότερα το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά συμμετέχει σε αυτή εμμέσως, τασσόμενη υπέρ των σφαγέων ισλαμιστών στην Συρία, βιώνει η χριστιανική κοινότητα της Συρίας που αριθμεί περίπου 2.500.000 ψυχές.
Read more...

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel