Ζωηφόρος

Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος

ΝΑΙ!!!! ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΑΝΕΓΕΡΘΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!!, ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ; ΑΝΤΙΟ, ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ! ΑΝΤΙΟ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΟΥ! ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ!
Read more...
"Αδελφοί μου, .........κοιμηθήτε ήσυχοι! Όλα χάνονται! Όλα καταστρέφονται! Το Κράτος του Διαβόλου επεκτείνεται ταχύτατα!"...Με αυτή η φράση κλείνει την αποχαιρετιστήρια λόγω καλοκαιριού παρέμβασή του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος.
Read more...
Απάντηση στην Φωτεινή Πιπιλή δίνει με ανάρτησή του, ο Σεβ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος, μετά την κριτική που δέχθηκε για το κείμενο που έγραψε για τον Νίκο Δήμου. Η απάντηση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων έχει ως έξης:
Read more...
ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ;
Read more...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΕΒΕΣΤΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΔΗΜΟΥ ΑΣΕΒΕΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ: ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ! ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΓΝΩΣΙΑΣ! ΠΑΨΕ ΝΑ ΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΥΤΕΛΕΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Read more...
Κατά την ταπεινή μας γνώμη το θέμα του Μακαριωτάτου Πατριάρχου πρ. Ιεροσολύμων κ.κ. Ειρηναίου αποτελεί ένα μελανό στίγμα στο σώμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας!
Read more...
ΒΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ....ΔΟΥΛΕΥΕ! ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ! ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΚΟΤΙΖΩΝΤΑΙ;
Read more...
Δεν έχουμε και δεν διεκδικούμε για τον εαυτό μας το «προορατικό» λεγόμενο χάρισμα, αυτό δηλ. το θεϊκό δώρο, που επιτρέπει σε μερικές αγιασμένες μορφές της Εκκλησίας μας να προλέγουν όσα πρόκειται να συμβούν γεγονότα στο μέλλον, ευχάριστα ή δυσάρεστα!
Read more...
Για την επέλαση του Ισλαμικού Στοιχείου στην μικρή Πατρίδα μας με την μορφή οικονομικών μεταναστών καί τήν καταστροφική σημασία που έχει το γεγονός αυτό για την αυριανή Ελλάδα μας χαράξαμε ήδη μερικές γραμμές στο προηγούμενο σημείωμά μας.
Read more...
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΔΩΣΕ…… …..ENA ΗΧΗΡΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ!
Read more...
Με περισσή χαρά, τιμή και σεβασμό Σας υποδεχόμεθα κάθε φορά, που έρχεσθε στην Ελληνική Επικράτεια! Είσθε «Σύμβολο της Ορθοδοξίας», αντιπροσωπεύων Αυτήν στην Κορυφή των Πνευματικών Αξιωμάτων Της, ενθρονισμένος ως primus inter pares, (πρώτος μεταξύ ίσων) και στη σκέψη μας και στην προσευχή μας και στην καρδιά μας!
Read more...
ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ! 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΠΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ! ΤΩΡΑ;.............
Read more...
ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ Πληροφοριακόν Δελτίον Τύπου και Ενημερώσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας  α.α 82/2013, Εν Αίγιον τη Tετάρτη 28η Αυγούστου 2013
Read more...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΒΑΘΥ ΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΕΓΙΝΕ "ΑΝΑΛΟΝ" ; ΜΗΠΩΣ ΔΗΛ. ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ;
Read more...
Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ!ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗ; ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΘΕΜΕΛΕΙΩΤΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο.
Read more...
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! «Υπό το πρόσχημα του αντιρατσισμού, επιχειρείται μια επίθεση στην ελευθερία του λόγου...». Πάσχος Μανδραβέλης ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΔΙΑΚΟΙ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΠΑΠΑΔΕΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Read more...
«…..Η Παιδεία αποχρωματίζεται! Παραβιάζοντες το Σύνταγμα οι Διοικούντες, εις τα Σχολεία μας δεν διδάσκουν και δεν ενσταλλάζουν πλέον τα ιδεώδη του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας εις τας ψυχάς των παιδιών μας!....»
Read more...
ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ -ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ- ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ ΤΟΥ! ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ!
Read more...
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ: ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ "ΑΓΙΟ"; ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗ ΩΣ ΔΩΡΟΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ, ή ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ, ή ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ, ή ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ή και ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ;
Read more...
ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ!
Read more...
Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος, με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, έγραψε στον προσωπικό του ιστότοπο ένα κείμενο που… συζητείται ήδη, καθώς εξαιρεί από τους Έλληνες που γιορτάζουν σήμερα, τη Μαρία Ρεπούση, το ΠΑΜΕ και πολλούς άλλους.
Read more...
«Ως νεώτεροι ραγιάδες, δυστυχώς, σκύψαμε πια το κεφάλι και λέμε στη Πολιτεία το γνωστό "σφάξε με Αγά μου, ν' αγιάσω"!»
Read more...
Με επιστολή του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος επιτίθεται σε αυτούς που τον κατηγόρησαν για αντιδημοκρατική συμπεριφορά με αφορμή τα όσα υποστήριξε στην κηδεία του χουντικού Ντερτιλή.
Read more...
*** Ο Αμβρόσιος στα εγκαίνια γραφείων της Χρυσής Αυγής O ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων για συμμετοχή σε εκδήλωση του κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ Αιγιάλειας σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
Read more...
Απάντηση στον κύριο Καλαντζή οι ένοχοι, αντί να σιωπούν, μας υβρίζουν κι από πάνω! του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου
Read more...

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel