Ζωηφόρος

Ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης για τον αντιρατσιστικό νόμο

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΟΥΝ!

 

_______Παρά το γεγονός, ότι το αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο αποσύρθηκε, οι δυνάμεις του σκότους, οι οποίες κυβερνούν τον κόσμο δεν ησύχασαν! Το ΠΑΣΟΚ και τα αριστερόστροφα Κόμματα επιμένουν στο να επιβάλουν το φίμωτρο στον Ελληνικό Λαό, δηλ. να μας απαγορεύσουν να εκφράζουμε λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας! Ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, υπεραμυνόμενος του Νομοσχεδίου, αμέσως μετά την ανακοίνωση, ότι αποσύρεται, ενώπιον των τηλεοπτικών μηχανών ωμολόγησεν χωρίς να κοκκινίζει ο δυστυχής, ότι το κείμενο του Νομοσχεδίου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΗ από ελληνικούς παράγοντες, ΑΛΛΑ μας απεστάλη από Κέντρα Αποφάσεων του Εξωτερικού με την εντολή  να το ψηφίσουμε και να το εφαρμόσουμε!!!!!! Όλα αυτά συμβαίνουν στην αιχμάλωτη Χώρα μας προς δόξαν της Δημοκρατίας! Της Δημοκρατίας, που γεννήθηκε σ' αυτόν εδώ τον τόπο! Της Δημοκρατίας, την οποίαν καταπατούν και δολοφονούν κάποια πολιτικά σχήματα και Κόμματα, της εποχής μας, τά οποία διεκδικούν το δικαίωμα να λέγωνται "Δημοκρατικά", ενώ στην πράξη αποδεικνύονται απολυταρχικά!

_______Ο κ. Βενιζέλος, λοιπόν, άθελά του ίσως, μας αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό, ότι δηλ. τα ξένα Αφεντικά μας θέλουν να ψηφισθή το Νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας". Άρα κερδίσαμε μεν τη μάχη, αλλά παρά ταύτα ο πόλεμος δεν ετελείωσε! Είναι δε άκρως λυπηρό, ας το πούμε ευγενικά, το γεγονός, ότι η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας μας, με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου κ. Κονιδάρη, καυχάται πως δεν έχει αντιταχθή κατά του διαβολικής εμπνεύσεως και διατυπώσεως κατάπτυστου αυτού Νομοσχεδίου!

_________Ώστε λοιπόν, μόνο και μόνο  για να ξυπνήσουν από τον λήθαργο οι αρμόδιοι εκκλησιαστικοί παράγοντες, οι οποίοι ως φαίνεται με τις λανθασμένες εισηγήσεις τους, έχουν  παραπληροφορήσει τον κατά τα άλλα ευγενή και νηφάλιο  Προκαθήμενο της Εκκλησίας μας, τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, προβαίνουμε στην δημοσίευση της ανοικτής αυτής επιστολής του κ. Γρυπαίου, επικαλούμενοι και την μεσιτεία του σήμερον εορταζομένου Αγίου Λουκά, του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας, του Οποίου ταπεινός προσκυνητής και ικέτης ήλθαμε στην πόλη Του. Η μάχη κερδήθηκε, ο πόλεμος όμως συνεχίζεται!      

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Συμφερούπολις της Κριμαίας, 11 Ιουνίου 2013

 

Πηγή: http://mkka.blogspot.gr/2013/06/blog-post_12.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel