Ζωηφόρος

Θα κρεμάσουν Αφγανό επειδή έγινε χριστιανός,

Θα κρεμάσουν κουτσό Αφγανό

που εργάζεται στον Ερυθρό Σταυρό

 επειδή έγινε χριστιανός

Αφγανός φυσιοθεραπευτής θα εκτελεστεί εντός τριών ημερών επειδή έγινε χριστιανός.

Ο 45χρονος Said Musa, κρατείται επί οκτώ μήνες σε φυλακή της Καμπούλ, όπου όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, έχει υποστεί βασανιστήρια και έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από κρατούμενους και φύλακες.

Ο Μούσα, ο οποίος έχασε το αριστερό του πόδι σε μια έκρηξη νάρκης κατά τη δεκαετία του 1990, εργάστηκε για τον Ερυθρό Σταυρό για 15 χρόνια και βοηθάει στη ιατρική παρακολούθηση των ακρωτηριασμένων.

Συνελήφθη τον Μάιο του περασμένου έτους, καθώς προσπαθούσε να ζητήσει άσυλο στη γερμανική πρεσβεία μετά την επίθεση κατά χριστιανών στο Αφγανιστάν.

Ισχυρίζεται ότι δέχθηκε την επίσκεψη από έναν δικαστή, ο οποίος του είπε ότι θα κρεμαστεί εντός των ημερών αν δεν ξαναεπιστρέψει στο Ισλάμ.

Αλλά παραμένει αμετακίνητος και είπε ότι είναι πρόθυμος να πεθάνει για την πίστη του.

Είπε την εφημερίδα Sunday Times: «Το σώμα μου είναι δικό τους για να κάνουν ό,τι θέλουν.

«Μόνο ο Θεός μπορεί να αποφασίσει, αν το πνεύμα μου θα πάει στην κόλαση».

Δικηγόροι αρνήθηκαν να τον υπερασπιστούν, ενώ άλλοι ξεκίνησαν αλλά τα παράτησαν αφού δέχθηκαν απειλές θανάτου.

Ο Μούσα συνελήφθη όταν ένας τηλεοπτικός σταθμός έδειξε δυτικούς άνδρες να βαπτίζουν Αφγανούς κατά τη διάρκεια μίας μυστικής λειτουργίας.

Christian Concern και Compass Direct News αναφέρουν ότι δεν έχουν απαγγελθεί επίσημες κατηγορίες κατά του Musa. Το χειρότερα είναι ότι ο Ερυθρός Σταυρός έχει κάνει ελάχιστα για να τον υπερασπιστεί. Στην πραγματικότητα, όπως λέει ο Todd Nettleton (VOM): «Αν πας στην ιστοσελίδα του Ερυθρού Σταυρού και αναζητήσεις το όνομα Sayed Mossa, ή ψάξεις για αυτά που έχουν ειπωθεί για τη σύλληψή του, δεν υπάρχει τίποτα. Είναι μια εκκωφαντική σιωπή.”

“Φαίνεται σαν να θυσιάζουν έναν από τους παλιότερους υπαλλήλους τους ώστε να μην ενοχλήσουν τη κυβέρνηση του Αφγανιστάν. Έτσι είναι προφανές ότι προσπαθούν να προστατεύσουν την δουλειά τους και να κρατήσουν ανοικτές τις πόρτες που πρέπει να είναι ανοικτές”.

Πηγή: http://www.dailymail.co.uk/

Αναδημοσίευση από: http://enimerosimeapopci.blogspot.com

Και από: http://www.troktiko2010.com/2011/02/10/%CE%B1%CF%86%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83%CF%84/

Και από: https://vatopaidi.wordpress.com/2011/02/10/%ce%b8%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%cf%8c-%ce%b1%cf%86%ce%b3%ce%b1%ce%bd%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%ac%ce%b6%ce%b5/

***

ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΜΟΥΓΓΑ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Και όμως! Προσπαθούν να μας πείσουν ότι το Ισλάμ είναι φιλειρηνική θρησκεία και ότι ουδένα κίνδυνο διατρέχει η πατρίδα μας από την κατακόρυφη αύξηση των μουσουλμάνων μεταναστών!!!

Ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι θα συμβεί όταν οι μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία στην πατρίδα μας και θα επιδιώξουν να εφαρμόσουν τη “σαρία”.

Στο μεταξύ το πιο τραγικό. Το φοβερό αυτό γεγονός ούτε που αναφερέται στις ειδήσεις των ΜΜΕ!

Μούγγα!

Λες και δεν συμβαίνει τίποτα!

Εδώ το ότι οι Μουσουλμάνοι μετανάστες ξυλοκόπησαν δύο ιερείς στην Ελλάδα αποσιωπήθηκε από τα ΜΜΕ για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα “ξενοφοβίας” και θα σκοτιστούν επειδή ένας Αφγανός θα εκτελεστεί στον Αφγανιστάν επειδή δεν θέλει να προδώσει την πίστη του στο Χριστό;

Ο Θεός να φυλάει την Ελλάδα και τον πλανήτη ολόκληρο από τη μανία των Ισλαμιστών. Τετρακόσια (μάλιστα καλά διαβάσατε. Δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος: 400) τζαμιά λειτουργούν αυτή τη στιγμή στο λεκανοπέδιο Αττικής και η κυβέρνησή μας θέλει να ξοδέψει εκατομμύρια, εν μέσω αυτής της φοβερής οικονομικής κρίσης, για να κτιστεί τέμενος στο Βοτανικό για να γκετοποιηθεί οριστικά και αμετάκλητα η περιοχή!

Αληθώς! “Ουχί εμώρανεν ο Θεός” τους κυβερνήτες μας αλλά και εμάς που τους εκλέξαμε και τους ανεχόμαστε να εκθεμελιώνουν τα πάντα;

Πηγή: http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2011/02/blog-post_1427.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel