Ζωηφόρος

Αντίο, Ελλαδίτσα μου!

ΝΑΙ!!!! ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΑΝΕΓΕΡΘΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!!, ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;

ΑΝΤΙΟ, ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ!

ΑΝΤΙΟ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΟΥ!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ!

 

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ:

             ΜΕ ΜΕΓΑΛΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΝΕΓΝΩΣΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΝ ΣτΕ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΜΙΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑΝ ΔΑΠΑΝΗ ΔΙΑ ΤΟ "ΑΦΡΑΓΚΟΝ" ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ?????????

             ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΝΑΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΧΟΝ ΒΑΛΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΤΩΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ "ΔΡΑΧΜΗ" ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ "ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΘΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ, ΑΣ ΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ "ΕΡΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ" ΩΣΤΕ ΠΑΡΑΧΩΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΟΜΟΔΟΞΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟΝ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΟΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ!!!!!!

ΜΕΤΑ ΒΑΘΥΤΑΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

ΠΗΓΗ: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ:

___________Η μεγάλη απόφαση πάρθηκε! Το Ελληνικό Δημόσιο θα καταβάλει το ποσό των 1.100.000 € για να κτισθή στην Αθήνα, ναί στην περιοχή του Βοτανικού, το Μουσουλμανικό Τέμενος, δηλ το Τζαμί, πρός εξυπηρέτηση των Ισλαμιστών, οι οποίοι έχουν κατακλύσει τη Χώρα μας!

_______Έτσι το κάστρο έπεσε! Η Ελλάδα από δω καί πέρα παύει να είναι μια αμιγώς Ορθόδοξη Χώρα! Στην Ελλάδα, τώρα πια, το Κράτος παρεμποδίζει μεν την λειτουργία των Ορθοδόξων ναών, χτίζει όμως Τζαμιά! Όπως εγράφη, ο νέος Υπουργός Παιδείας  και Θρησκειολογίας ενοχλείται, όταν ακούει να κτυπούν οι καμπάνες των Ορθοδόξων Ναών! Γι' αυτό και ετοιμάζεται να τις απαγορεύσει!!!! Άλλωστε και κάποια σίριαλ στην Τηλεόραση, όπως π.χ. ο Σουλεϊμάν, αυτό τόν σκοπό έχουν: να μας εξοικειώσουν με τον Ισλαμικό τρόπο ζωής, σκέψεως και συμπεριφοράς! Δεν το καταλάβατε; 

_______Στην Ελλάδα, από την εποχή που αποτινάξαμε τον Τουρκικό ζυγό, υπάρχει μια οφειλή! Είναι το "Τάμα του Έθνους", δηλ. η υπόσχεση του Ελληνικού Έθνους να ανεγερθή στην Αθήνα ένας μεγαλοπρεπής ναός προς τιμήν του Σωτήρος Χριστού! 'Ελα όμως, που δεν υπάρχουν τα λεπτά! Αλλά παρά ταύτα για το Τζαμί λεπτά υπάρχουν! Το Συμβούλιο της Επικρατείας το επικύρωσε και το επιβεβαίωσε! Η παγκοσμιοποίηση το επιβάλλει!

________Να προσθέσουμε τώρα, ότι στην Ελλάδα, που ακολουθεί πιστά -δυστυχώς- τις οδηγίες του διεθνούς Lobby, το οποίο προωθεί την "παγκοσμιοποίηση", έρχεται -για πρώτη φορά- και ένα Διεθνές Συνέδριο των Μασσόνων! Συγκαλείται στην Αθήνα από 27 έως 31 Αυγούστου 2014. Έτσι η Ελλάδα μας γίνεται ξέφραγο αμπέλι!   

________Τέλος, λοιπόν, στην........υπερβολική αγάπη (!!!!!!) των εκάστοτε Κυβερνώντων πρός την .....Ορθόδοξη Εκκλησία! Το Ελληνικό Κράτος, με πρόφαση τον περιορισμό των θέσεων και των διορισμών στο Δημόσιο, ουσιαστικά έχει απαγορεύσει την χειροτονία νέων Εφημερίων για την εξυπηρέτηση των ενοριών των πόλεων και των χωριών μας! Σέ κάθε Μητρόπολη παρεχώρησε από μιά εφημεριακή θέση για το έτος 2012, μια για το 2013 και μια για το 2014! Αντιθέτως, εκεί ψηλά στη Θράκη διορίζει αφειδώς τους Μουφτήδες πρός εξυπηρέτηση των Μου σουλμάνων!

_________Δοξάστε τους! Η Ελλάδα με το Μνημόνιο πουλήθηκε! Δεν πουλήθηκαν μόνο κάποια κτήματα, κάποια χωράφια ή κάποια ακίνητα! Πουλήθηκε κυρίως ό,τι πολύτιμο υπήρχε στην άλλοτε δοξασμένη αυτή Χώρα μας! Πουλήθηκαν τα λιμάνια μας, τα εργοστάσιά μας, οι παραλίες μας, ακόμη και οι πηγές των υδάτων μας! Τώρα τελευταία, προδόθηκε πια και η Ορθοδοξία μας! Προ- δόθηκε και η ιστορία μας! Με δημόσια πρόσωπα σαν την Madamme Μπι-ρ-μπί-λω-τρα-λα-λά τι περιμένετε; Με Δημάρχους, που υπερηφανεύονται, ότι ανήκουν στο λεγόμενο τρίτο φύλο τι άλλο μπορούσε να γίνει! Με Βουλευτές που είναι γελοία πρόσωπα και με επιτηρητές-δυνάστες από την Τρόϊκα να περιμένετε τα χειρότερα!

"Ποιά εθνική κυριαρχία; Σε όλα τα υπουργεία κουμάντο κάνει ο Ράιχενμπαχ!" γράφει η εφημερίδα 'ΤΟ ΠΑΡΟΝ" της 29ης Ιουνίου ε.έ. Και συνεχίζει: "Με ποιά νομιμοποίηση διατάζει τους υπουργούς και ανθρωποί του είναι σε Επιτροπές; Στην επιλογή του νέου γραμματέα Εσόδων μετείχε Γάλλος, με δικαίωμα Ψήφου..... Αυτός ο επικεφαλής της περιβόητης Task Force, ο κ. Ράιχενμπαχ, είναι ο μεγάλος μπάστακας, που αλωνίζει σε όλα τα υπουργεία και δίνει εντολές στους υπουργούς...Οι υπουργοί κάθονται προσοχή μπροστά του..."   

________Αδέλφια μου, πάρτε το χαμπάρι! Οι Πολιτικοί Ηγέτες μάς έχουν πουλήσει! Η ανέγερση του Τζαμιού στην Αθήνα έχει συμβολικό χαρακτήρα! Θέλει να στείλει ένα μήνυμα πρός κάθε κατεύθυνση! 'Ο,τι η Ορθοδοξία στην Ελλάδα τελείωσε! Τώρα πιά, άλλοι θα κάνουν κουμάντο στη Χώρα μας! Σε είκοσι έως τριάντα χρόνια οι Έλληνες θα είμαστε πια ξένοι στη Χώρα μας! Το πέιραμα έγινε στην μαρτυρική Κύπρο καί έπιασε! "Στο φύλλο της ΕΣΤΙΑΣ της 12ης Ιουνίου περιέχεται η πληροφορία, ότι οι Ελληνοκύπριοι αποτελούν στις ημέρες μας μειοψηφία στον πληθυσμό της Κύπρου, αφού αυτή τη στιγμή υπερτερούν οι Τουρκογενείς κάτοικοι στα κατεχόμενα τμήματα της Κύπρου  και οι εν γένει μουσουλμάνοι σε ολόκληρη την Κύπρο" (Βλ. ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ της 2ας Ιουλίου 2014)

__________ Άλλοι μας κυβερνούν! Άλλοι μας εξουσιάζουν! Αυτό δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, επειδή καθημερινώς μας ποτίζουν με το ναρκωτικό, που λέγεται Μέσα Μαζικής Ενημερώ σεως, η αλλοιώς Τηλεόραση!Σπάστε. λοιπόν, την καταραμένη και διαβολική αυτή συσκευή! Ελευθερωθήτε! Σταματήστε να παίρνετε τη δόση σας από το ψυχοφθόρο αυτό ναρκωτικό σε καθημερινή βάση! Ξυπνείστε από τον λήθαργο! Κάμετε κάτι για να σωθή η Ελλάδα μας! Και πρώτα από όλα για να σωθή η Ορθοδοξία μας! 

________Για να σωθή η Ορθοδοξία μας, επαναλαμβάνω, αφού τώρα τελευταία, δυστυχώς, και οι τα πρώτα φέροντες, δηλ. κάποιοι πρωτοκλασάτοι εκκλησιαστικοί Ταγοί, έβαλαν πολύ νερό στο κρασί τους... Δείτε το παρακάτω Video, όπου ο Μουσουλμάνος Ιμάμης προσεύχεται και ο ημέτερος Οικουμενικός Πατριάρχης ακούει; ανέχεται; συμπροσεύχεται;  Την απάντηση θα δώσει ο καθένας από σας!

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

 

Αίγιον, 3 Ιουλίου 2014

****

ΣτΕ: "Πράσινο φως" για την χρηματοδότηση ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους

Το «πράσινο φως» άναψε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για την κρατική χρηματοδότηση  ανέγερσης του ισλαμικού Τεμένους επί της Ιεράς Οδού στην περιοχή του Βοτανικού του Δήμου Αθηναίων.

Η επίμαχη απόφαση της Ολομέλειας (2399/2014) θα αποτελέσει πιλότο για τις εκκρεμείς ενώπιον του Δ΄  Τμήματος του ΣτΕ αιτήσεις που πρόκειται να συζητηθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με εισηγήτρια την Πάρεδρο Ουρανία Νικολαράκου και αφορούν τον διαγωνισμό για την κατασκευή του ισλαμικού Τεμένους.

.........................

Το Τέμενος θα κατασκευαστεί σε έκταση 17 στρεμμάτων εκεί που είναι το  παλαιό συνεργείο αυτοκινήτων του Πολεμικού Ναυτικού στον Βοτανικό. Η κατασκευή του αποσκοπεί στην κάλυψη των θρησκευτικών αναγκών των μουσουλμάνων που διαμένουν στην Πρωτεύουσα.

.................................

Ειδικότερα, κρίθηκε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια του ΣτΕ ότι οι ρυθμίσεις του νομοθετικού πλαισίου για την κατασκευή του Τεμένους δεν παραβιάζουν τις αρχές της ισότητας και της ελευθερίας εκδηλώσεως των θρησκευτικών πεποιθήσεων. Αντίθετα, εξασφαλίζουν για τους μουσουλμάνους της Αττικής την συνταγματικά προβλεπόμενη ελευθερία εκδήλωσης των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων.

Σε άλλο σημείο της δικαστικής απόφασης αναφέρεται ότι με το επίμαχο νομοθετικό πλαίσιο «εισάγεται συνολική ρύθμιση με σκοπό να παρασχεθεί η δυνατότητα στους μουσουλμάνους που ζουν στην Αττική να ασκούν τα λατρευτικά τους καθήκοντα κατά τρόπο σύμφωνο με το γενικό δημόσιο συμφέρον».

Ακόμη, οι δικαστές σε πολλά σημεία της απόφασής τους επικαλούνται την αιτιολογική έκθεση του νόμου 3512/2006, στην οποία γίνεται λόγος για την αναγκαιότητα ανέγερσης Τεμένους και τις δεσμεύσεις της χώρας μας από τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει και το Σύνταγμα, που αναφέρονται στην ακώλυτη άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι κ.κ. Δικαστές του Σ.τ.Ε εν προκειμένω πλανώνται! Διότι η ακώλυτη άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των Ετεροδόξων, την οποία επιβάλλουν   οι Διεθνείς Συμβάσεις, δεν συμπεριλαμβάνει και την υποχρέωση του Ελληνικού Κράτους να καταβάλει τα χρήματα για την ανέγερση του ναού των ετεροδόξων! Τι να κάνουμε; Και η Δικαιοσύνη, δυστυχώς, αλώθηκε! Αποφασίζει και εκδίδει αποφάσεις σκοπιμότητος!

***********************

Οι ισλαμιστές προελαύνουν

και εμείς κοιμόμαστε με τα τσαρούχια.

 ΠΗΓΗ: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ!!!!

Θα μπορούσε ένα είναι μια καλοκαιρινή φάρσα για να γελάμε και να περνάει η ώρα αν δεν ήταν ένα εφιαλτικό σενάριο που αν πάρει σάρκα και οστά θα οδηγήσει σε πολύ δραματικές εξελίξεις την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη. Ο λόγος για το σχέδιο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού κράτους οι οποίοι ανακοίνωσαν την ίδρυση χαλιφάτου.

Οι Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ) με ηχητικό μήνυμα, όρισαν επίσης τον αρχηγό τους Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι «χαλίφη» και άρα «ηγέτη των μουσουλμάνων σε ολόκληρο» τον κόσμο.

Οι λέξεις «Ιράκ» και «Λεβάντε» θα καταργηθούν από το αρκτικόλεξο ΙΚΙΛ, το επίσημο όνομα του οποίου θα είναι «Το Ισλαμικό Κράτος».

Το πιο ενδιαφέρον απ’ όλα είναι, όμως, ο χάρτης που δημοσιοποίησαν και απεικονίζει τους μύχιους πόθους των ισλαμιστών για τη δημιουργία ενός ισλαμικού κράτους που καταλάβει ακόμη και την Ελλάδα.

Ο χάρτης που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από τους οπαδούς του Ισλαμικού Κράτους εμπεριέχει και ένα πενταετές σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο θέλουν να επεκταθούν και σε χώρες που δεν κυριαρχεί το μουσουλμανικό στοιχείο.

Θέλουν να επεκτείνουν το χαλιφάτο προς την Μέση Ανατολή, την Βόρεια Αφρική αλλά και κομμάτια της Ευρώπης.

Για παράδειγμα αναφέρουν ότι η Ισπανία, στην οποία κυριάρχησε το μουσουλμανικό στοιχείο για 700 χρόνια έως το 1492 θα είναι μια από τις χώρες που θα έχουν υπό τον έλεγχό τους έως το 2020.

Πριν από την Ισπανία όμως θέλουν να πατήσουν πόδι στα Βαλκάνια. Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία είναι κάποιες από τις χώρες που θέλουν να κατακτήσουν!

Ονειρεύονται με άλλα λόγια την δημιουργία ενός μεγάλου Ισλαμικού Κράτους που θα θυμίζει την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Αν συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω με τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στην γειτονική Τουρκία καθώς και με το μαζικό κύμα λαθρομεταναστών, κατά κύριο λόγο μουσουλμάνων, που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, τότε ίσως μπορούμε να καταλάβουμε πόσο ανησυχητικά είναι όλα αυτά. Αν κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο ισλαμικό κράτος προφανώς μπορεί να χαρακτηριστούν τρελοί. Όμως, είναι ένα σενάριο που πρέπει να το λάβουμε καλά υπόψη μας με όσα γίνονται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Μεσογείου. Το ισλαμικό στοιχείο προελαύνει και εμείς στην Ευρώπη κοιμόμαστε με τα τσαρούχια.

***

*ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ! *27/06/2014

Η  ΑΘΗΝΑ  ΕΑΛΩ !!!!!

ΠΛΑΚΩΣΑΝ  ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ

- ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ.                

ΕΙΣΟΔΟΣ  700,00  ΕΥΡΩ!

Γράφει: MakelarisΑπό:  Makeleio.gr

Η τάλαινα χώρα μας δυστυχώς  κινείται στο κέντρον της επίσημης διεθνούς μάζωξης των απανταχού μασονικών αποβρασμάτων, γραφικών ή μη, ενεργών ή όχι στην Αθήνα, εν μέσω των σοβαρών πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων (… Δεν μας έφθαναν οι Γιεχωβάδες με τα παγκόσμια συνέδριά των και τις πισίνες που τους έστησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο οι κρατούντες).  Είναι πια ξεκάθαρο, ότι η Ελλάδα και η Αθήνα προσφέρεται για όλα με την υπάρχουσα κυβέρνηση των δουλόφρονων νεοφιλελεύθερων, που ξεπουλάνε κάθε στρέμμα και κάθε πέτρα της, μέρα με τη μέρα. Οι Μασόνοι θα μας χαλάσουν;

 Σε περιόδους ντροπής που η κατοχική συγκυβέρνηση των Τσολάκογλου – Τούρκογλου, σκύβουν το κεφάλι και λυγίζουν τη μέση σε Τούρκους, Γερμανούς, Σλάβους και Εβραίους, δεν θα κάνουν τα χατήρια και στο ιδεολογικό “σκλαβοπάζαρο” της Διεθνούς Τεκτονικής Στοάς που επιθυμεί να σουλατσάρει στην Νότια Παραλία της Ελληνικής Ριβιέρας, όπως την αποκαλεί;

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα masonic-events έχει ήδη ανακοινωθεί, διαλαλώντας την πραμάτεια της και η οριστική λίστα ομιλητών και εργασιών του Παγκόσμιου Συνεδρίου Μασονίας που πρόκειται για πρώτη φορά να λάβει μέρος στην Ελλάδα. Το Summer International Masonic Workshop  θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 31 Αυγούστου σε ξενοδοχείο στην Ανάβυσσο (Αλεξάντερ hotel) και αναμένεται να φιλοξενήσει Ελευθεροτέκτονες από Στοές όλου του κόσμου, αλλά και να προσελκύσει επισκέπτες από δεκάδες χώρες.

Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών, κάνει λόγο, για μια συνάντηση σε χαλαρό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα της Αναβύσσου, την οποία αναφέρει ως ελληνική Ριβιέρα.  Συγκεκριμένα η προναγ- γελία αναφέρει:

“Oι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, σε χαλαρό, καλοκαιρινό περιβάλλον,  να επικοινωνήσουν,  να ανταλλάξουν ιδέες και σκέψεις, να δουν παλιούς φίλους και να κάνουν νέους.  Η συνάντηση είναι μια μοναδική ευκαιρία για Τέκτονες από όλο τον κόσμο, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται για την Ελευθεροτεκτονική, να συναντηθούν, να γνωρισθούν και να συζητήσουν τις απόψεις τους, απολαμ- βάνοντας ταυτόχρονα μια καλοκαιρινή ανάπαυλα, με την οικογένεια ή τους φίλους τους, σε μία παραλία της Αττικής.”

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το Συνέδριο θα περιλαμβάνει διαλέξεις και ανοιχτές ομιλίες με θέματα που αφορούν το ρόλο και το μέλλον της Μασονίας στον 21ο αιώνα.  Παράλληλα και σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα μέλη των Αδελφοτήτων θα ξεναγηθούν και σε αρχαιολογικούς χώρους, ώστε να γνωρίσουν την ιστορία της αρχαίας Αθήνας, και εάν βέβαια βρούν και καμμία ευκαιρία, να βουτήξουν κανένα αρχαίο μάρμαρο ή κανένα αρχαίο κεραμίδι από το ξέφραγο αμπέλι των αρχαιολογικών ανασκαφών.

Το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό και η συμμετοχή στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και εργασίες, δεν θα απευθύνεται αυστηρά στα μέλη των Αδελφοτήτων. Οι ομιλητές που είναι προσκεκλημένοι, είναι υψηλόβαθμοι των Αδελφοτήτων από χώρες όπως: η Ιρλανδία, η Φινλανδία,  η Νέα Ζηλανδία,  ενώ συμμετοχή θα έχουν και Έλληνες.

Το κόστος θα ξεκινάει από τα 175 δολάρια μαζί με τη διαμονή,  και θα αυξάνεται ανάλογα με τις ημέρες που ο κάθε ενδιαφερόμενος θα θελήσει να παρευρεθεί.  Υπάρχουν διαθέσιμα πακέτα που περιλαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες και ξεπερνούν τα 700 δολάρια. Σύμφωνα με τον φορέα που διοργανώνει τη Διεθνή Θερινή Τεκτονική Συνάντηση,  η διοργάνωση δήθεν, δεν είναι συνδεδεμένη με Τεκτονικό ή Ακαδημαϊκό φορέα ή οργανισμό και δεν θα διεξαχθούν Τεκτονικές συνεδριάσεις.

Η ακριβής ανάρτηση που “κρέμεται” εδώ και καιρό στο masonic-events, αναγγέλλεται με τιμές και δόξες και βέβαια καλό είναι να καλέσουν και την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, που από όσα έχουμε καταλάβει, διακαώς επιθυμεί κατ’ εντολήν του πολιτικού της ευεργέτη Αντώνη Σαμαρά, να γεμίσει η Ελλάδα τουρίστες. Είτε για να την αλώσουν, είτε για να την επισκεφτούν.

ΕΜΠΡΟΣ. ΛΟΙΠΌΝ, ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΕΣ ΘΑ .....ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΑΠ' ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ!  

**********************

KAΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ,

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΑΝΤΩΝΙΟ ΣΑΜΑΡΑ

ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

From: Hera

Date: July 2, 2014

ΠΗΓΗ: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ

Εντελώς κοινωνιολογικά θά έλεγα, με έχει προβληματίσει τα μάλα τό ερώτημα: πώς είναι δυνατόν οι Χριστιανοί  τού 21ου αιώνος να υποστηρίζουν πολιτικά κόμματα πού διώκουν τήν εκκλησία , ποδοπατούν οτιδήποτε ορθόδοξο ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΔΡΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ;

Ξαφνικά βρέθηκα μέ άνθρωπο ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑ βαθειές γνώσεις περί τών εκκλησιαστικών πραγμάτων και προσώπων.

Δράττοντας τήν ευκαιρία επωφελήθηκα δημοσιογραφικά.

Ερώτ. 1η: Κύριε Γιάννη πώς γίνεται οι Χ.Ο. να ψηφίζουν κόμματα νεοταξικά, εξώλης και προώλης δηλ τήν ΝΔ ;

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Γνωρίζουν ότι γιά μόνο εντός τού 2013 ο Σαμαράς μπήκε σέ 4 συναγωγές (AJC , WJC , EJC κλπ) και μάλλιστα σέ κάποιες ώς τιμώμενο πρόσωπο;  Kαί μή μας πούνε τό: εγώ δέν ασχολούμαι με τήν πολιτική, διότι Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΘΑΝΕ, και απλά και διά μέσου αυτής πλέον ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

Απάντηση: Είναι ενημέρωτοι κατ' αρχήν και κατα δεύτερο λόγο δέν τούς προβληματίζουν τά θέματα αυτά και γι' αυτό επόμενο είναι να μήν μπορούν να διακρίνουν ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ.

Γι αυτούς όλα αυτά είναι δυσδιάκριτα!Εχουν μείνει ακόμη στήν παλαιά τάξη πραγμάτων, τότε πού τά συντηρητικά κόμματα ήταν παραδοσιακά πιό κοντά στήν εκκλησία.  Σήμερα αυτά έχουν ανατραπεί και δέν ενημερώνονται στίς νέες εξελίξεις.

Ερώτ. 2η: Τί θα πεί δέν ενημερώνονται; όλα αυτά καταγράφονται στά δελτία ειδήσεων, στίς εφημερίδες, στίς ιστοσελίδες κλπ, δέν γίνονται κρυφά.

Εδώ, όταν ο Σαμαράς έγινε πρωθυπουργός τόν Ιούνιο τού 2012 εντός 45 ημερών Αυγουστιάτικα μας κουβαλήθηκε εδώ τό γεράκι τού σιωνισμού Σιμόν Πέρες, ο πρόεδρος τού Ισραήλ.

Δέν προβληματίστηκε κανείς γιατί ήρθε εδώ αυτό τό κοράκι;

Προφανώς και ήρθε γιά συμπαράσταση στόν φίλο του...... γνωρίζουν τί εστί Πέρες και πόσο "καλός" μαθητής υπήρξε τού Δαυϊδ Μπέν Γκουριόν τού αρχισιωνιστή και ιδρυτή τού κράτους τού Ισραήλ και τις σχέσεις του με τρομοκρατία, αποκρυφισμό κλπ κλπ.

Ωραία κατάλαβα, αυτά είναι ψιλά γράμματα γιά τούς νεοΕλληνες Χ.Ο, τουλάχιστον ακούσανε τί είπε στό ΜΕGA;

Διαβάσανε στόν ηλεκτρονικό τύπο τί είπε;

Στήν Ελλάδα γίνεται ένα Παγκόσμιο πείραμα και ο Πέρες στά  90 του ήρθε εδώ στήν Αθήνα γιά βόλτα;

Hρθε νά μάς πεί ότι όσο επώδυνες και νάναι οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να τίς υπομείνουμε διότι δέν υπάρχει άλλος δρόμος.  Οποιος λαός δέν ακολουθήσει, θά μείνει πίσω, μόνος του και φτωχός.

Είπε επίσης ότι οι παγκοσμιοποιημένοι νόμοι τής οικονομίας δέν αντιμετωπίζονται πλέον από εθνικές κυβερνήσεις ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ !

 ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣ και ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΣΤΑ 90 ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ...

ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ ΣΤΟ MEGA , ANOIΞΤΕ ΤΟ !

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-Wxr7XdUxSs

ΓΙΑ ΑΥΤΟ , ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ Χ.Ο ;

Ωραία, ούτε αυτά τά σημαντικά πράγματα δέν τά καταλαβαίνουν ....  Ας μού απαντήσουν τότε οι θεούσες-σοι (τύπου Γκουτζαμάνη): Γιατί ο Σαμαράς στίς 4-2-2014 έδωσε προσωπική εντολή στούς ευρωβουλευτές του να ψηφίσουν στό ευρωκυνοβούλιο υπέρ τής καθιερώσεως τών γκέϋ, λεσβιών και τρανσέξουαλ ώς τρίτο φύλο ;

Tό ευρωπαϊκό λαϊκο κόμμα στό οποίο ανήκει και η ΝΔ έδωσε γραμμή όλοι να τό καταψηφίσουν!

Γιατί ο Αντωνάκης φάνηκε πιό προοδευτικός και από τούς κτηνοβάτες τής Μέρκελ ;  Μέχρι και οι τού Σαρκοζί καταψήφισαν !

Ποιοί τηλεκατευθύνουν τόν Σαμαρά;   Σαφέστατα οι σιωνιστές !

Δέν φοβήθηκε τήν Ελλαδική εκκλησία;  

Μά όπου τόν δεί ο αρχιεπίσκοπος κάτι χαρούλες .....πού κάνει, αντί να τού ανοίξη (Χριστιανικώτατα) τό κεφάλι με τό μπαστούνι.

Εδώ μία βδομάδα πρίν τίς εκλογές, ακόμη και ο Κουμουτσάκος πήγε μέσα στήν καλή χαρά και φωτογραφήθηκε μέ τόν Ιερώνυμο (φωτο by Χρήστου Μπόνη) γιά να υποδείξει στό χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι ο Κουνμουτσάκος ΠΟΥ ΕΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ!

Είναι δυνατόν να δέχεσαι στήν Αρχιεπισκοπή τέτοιους ανθρώπους;

Ο τέλειος ξεπεσμός τής πολιτικής και της εκκλησιαστικής μας ηγεσίας πού παραδίδουν ιερά και όσια αντί πινακίου φακής !

Ρε καταλάβετέ το : ουδεμία διαφορά υπάρχει σήμερα μεταξύ "ΔΕΞΙΩΝ" και αριστερών κομμάτων.

............................

Μήν παραδειγματίζεστε από νεοταξίτες Μητροπολίτες ή φοβισμένους και αδιάφορους! Θά δώσετε ΛΟΓΟ!

Σαμαράς Αντώνης:

- Ο 1ος Ελληνας πού ανεγνώρησε ώς ΥΠΕΞ τό κράτος τού Ισραήλ (1991).

- Ο 1ος Ελληνες πρωθυπουργός πού πάτησε σέ συναγωγή, κονγκρέσσο , λόμπυ κλπ κλπ

- 1991 και 1992 καλεσμένος στήν λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

-Ερριξε τήν κυβέρνηση Μητσοτάκη 1993 κατόπιν εντολής Μπίλντερμπεργκ (το απεκάλυψε ο τότε  USA ΥΠΕΞ Κρίστοφερ) γιά να φέρει στήν εξουσία τόν αμερικανόδουλο Ανδρέα Παπανδρέου, ώστε να συνεχίσει τό καταστροφικό του έργο........

Σας τά έχω ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ, πρίν αρχίσουν οι Χειλαδάκης , Χ.Α κ.ά  νά αποκαλύπτουν τά τού Αντωνάκη.

Φυσικά και θά δώσετε λόγο γιά τήν στήριξη πού ενδεχομένως προσφέρετε στήν Νέα Τάξη πραγμάτων!

Ccs

 

Πηγή: http://mkka.blogspot.gr/2014/07/blog-post_3.html

Media

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel