Ζωηφόρος

Κινούνται επικίνδυνα οι εξτρεμιστές στην Θράκη: Και συνέδριο (!) για την καταπίεση των ... "Τούρκων"

Mετά την κάθοδο στις ελληνικές ευρωεκλογές των "Γκρίζων Λύκων" του κόμματος DEB που όλα τα ΜΜΕ πέρασαν τελείως "αθόρυβα" έχουμε και την "Ένωση Τούρκων Δυτικής Θράκης" να διοργανώνει συνέδριο και μάλιστα "υπό την "αιγίδα" του Πανεπιστημίου Θράκης" με θέμα "Τα δικαιώματα των άλλων: Τούρκοι της Ελλάδας, από την Ρόδο ως την Δυτική Θράκη"!

 

Ο διοργανωτής του συνεδρίου είναι ο βοηθός κοσμήτορα Δρ. Αλή Χουσείνογλου του Ινστιτούτου Βαλκανικών Ερευνών του πανεπιστημίου Θράκης.

Δηλαδή το πανεπιστήμιο Θράκης διοργανώνει συνέδριο που δέχεται ότι υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα, και ότι καταπιέζονται τα δικαιώματά τους!

Η ενέργεια αποτελεί ...

κατάφωρη παραβίαση της εσωτερικής νομοθεσίας αφού η συνθήκη της Λωζάννης δεν αναγνωρίζει καμία "τουρκική" μειονότητα την οποία εντελώς πρακτορίστικα εμφανίζεται να προωθεί ο υπάλληλος του Πανεπιστημίου Θράκης.

Οι Τούρκοι πλέον δεν ενδιαφέρονται μόνο για την Θράκη αλλά και για τα Δωδεκάνησα, όπως και για περιοχές στην υπόλοιπη Ελλάδα, όπως Καβάλα, και Σέρρες. Ο τιτλος είναι σαφής "Τούρκοι της Ελλάδας,από την Ρόδο ως την Δυτική Θράκη",  δηλαδή όπου υπάρχουν "Τούρκοι". Δεν είναι τυχαίο που εδώ και καιρό παρεμβαίνει ο "σουλτάνος" Ρ.Τ.Ερντογάν στα εσωτερικά της χώρας και ζητάει επιμόνως την κατασκευή τζαμιού στον Βοτανικό καταρχήν και άλλων τζαμιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας θέλοντας να εμφανιστεί προστάτης του οποιουδήποτε μουσουλμάνου έχει έρθει στην χώρα μας κυρίως παράνομα, και με πολύ βοήθεια από την τουρκική πλευρά των συνόρων.

Όπως γράφει το τουρκικών φρονημάτων περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί "Η Ένωση Τούρκων Δυτικής Θράκης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τούρκων Ρόδου-Κω και Δωδεκανήσου και την Κοινότητα Ερευνών Τουρκικού Κόσμου του πανεπιστημίου Μπιλκέντ οργανώνουν συνέδριο με τίτλο ¨Τα δικαιώματα των άλλων : Τούρκοι της Ελλάδας, από την Ρόδο ως την Δυτική Θράκη¨.

Κοιμούνται όρθιες οι Αρχές; Ανθελληνικό συνέδριο στήνουν οι τούρκοι! Για την «τουρκική μειονότητα» από την Ρόδο έως την Δυτική Θράκη!

Στην εκδήλωση αυτή που θα γίνει στις 13:00 της 30/4/2014 στην αίθουσα της σχολής Καλών Τεχνών του πανεπιστημίου Μπίλκεντ, θα μιλήσει ο βοηθός κοσμήτορα Δρ. Αλή Χουσείνογλου του Ινστιτούτου Βαλκανικών Ερευνών του πανεπιστημίου Θράκης και άλλοι ομιλητές".

Το ελληνικό κράτος κοιμάται; Το υπουργείο Παιδείας; Πώς είναι δυνατόν να μην έχει κληθεί διά τα προβλεπόμενα εκ του νόμου, ο μουσουλμάνος εξτρεμιστής;

Ο συγκεκριμένος που θα εκπέμψει ένα σαφές ανθελληνικό και εξστρεμιστικό μήνυμα ακολουθώντας τους εντολείς του στην Άγκυρα, δουλεύει και πληρώνεται στο Πανεπιστήμιο Θράκης, με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, των ίδιων κορόιδων που ο Χ.Θεοχάρης θα τους κάνει εξοντωτικους φορολογικούς ελέγχους σε βάθος 20 ετών.

Ο Αλή Χουσείνογλου, θα επιχειρηματολογήσει εναντίον της χώρας του και εκ προοιμίου αμφισβητεί την Συνθήκη της Λωζάννης που είναι νόμος του κράτους ονοματίζοντας την θρησκευτική πολυεθνική μουσουλμανική μειονότητα, ως "τουρκική".

Τα περί "Τούρκων της Ελλάδας" όμως είναι η νέα πολιτική της Άγκυρας. Αφού είδανε ότι την Θράκη την αλώνουν με μεγάλη ευκολία, χωρίς αντίσταση, και δημιουργούν μη υπάρχοντα θέματα σε Ρόδο και Κω, με κοινότητα μερικών εκατοντάδων μουσουλμάνων σε όλα τα Δωδεκάνησα πάλι χωρίς αντίσταση, αποφάσισαν να προχωρήσουν και να εγείρουν θέματα καταπίεσης δικαιωμάτων γενικά και αόριστα σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Το μόνο που χρειάζονται είναι ένα τζαμί, οι καταπιεσμένοι βρίσκονται, και για αρχή θα περιφέρονται στα δρομάκια του Βοτανικού.

Το Πανεπιστήμιο Θράκης θα πάρει θέση; Συμφωνεί με τις θέσεις του συνεδρίου;

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CE%BB%C

 

Και από: http://emprosdrama.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5128.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel