Ζωηφόρος

Αμβρόσιος: Αίσχος! Αίσχος! Και πάλιν αίσχος!

Για την επέλαση του Ισλαμικού Στοιχείου στην μικρή Πατρίδα μας με την μορφή οικονομικών μεταναστών καί τήν καταστροφική σημασία που έχει το γεγονός αυτό για την αυριανή Ελλάδα μας χαράξαμε ήδη μερικές γραμμές στο προηγούμενο σημείωμά μας.

 

Δανεισθήκαμε τά λόγια της Οριάννα Φαλάτσι καί είπαμε, ότι η Πατρίδα μας δεν είναι για ξεπούλημα!

Σήμερα ερχόμεθα για να σας παρουσιάσουμε τις πτυχές ενός θέματος, που αποτελεί μιά μικρή λεπτομέρεια στην όλη υπόθεση. Πρόκειται για τήν ανέγερση Μουσουλμανικού Τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού.

Ο πολύς και δυνατός στήν συγγραφική του πέννα, μάλιστα δέ αγαπητός  μας κ. Σαράντης Καργάκος, σέ ένα Σημείωμά του περιγράφει τις περιπέτειες, που πρόκειται να τραβήξουν οι κάτοικοι της Αθήνας, έάν και όταν τό Τζαμί θά έχει ανεγερθή.

Μέ το γλαφυρό του λόγο παρουσιάζει ανάγλυφα  τήν τραγικότητα του εγχειρήματος. Εμείς δεν πρόκειται να προσθέσουμε τίποτε περισσότερο!

Διαβάστε, στοχασθήτε, προβληματισθήτε, διαμαρτυρηθήτε, κάνετε ότι μπορείτε εντός των πλαισίων του Νόμου, ώστε η Ορθόδοξη και δοξασμένη Ελλάδα μας να μην υποστή αυτό το μολυσμένο κεντράδι των εχθρών μας!

Κάποιοι μας χαρακτηρίζουν ως "γραφικό" τύπο! Κι εμείς απολαμβάνουμε τον χαρακτηρισμό αυτό, καθ' όσον  είναι πολύ προτιμώτερος από άλλα κοσμητικά επίθετα, που θα μπορούσαν να μας απονείμουν!

Θα τους υπομνήσω τό ευαγγελικόν: "Μακάριοι  εστέ, όταν ονειδίσωσιν  υμάς οι άνθρωποι ...και είπωσι παν πονηρόν ρήμα καθ΄ύμών ψευδόμενοι ένεκεν εμού" (Ματθ. 5, 11).

Και τώρα κάτι σαν υστερόγραφο. Από τη Συρία μας έρχεται η είδηση, ότι μιά ομάδα από πέντε Ισλαμιστές, κάπου εκεί στην πόλη Χομς έπιασαν τόν χριστιανό Fadi, ένα νέο 25 ετών περίπου καί μέ περισσή μανία άρπαξαν στον σταυρό, πού έφερε στο στήθος του, του έκοψαν το κεφάλι καί, στη συνέχεια, με περισσή μανία έμπηξαν στο σταυρό στο στήθος του......

Εμπρός, λοιπόν, ας φτιάξουμε Τζαμιά, ώστε να εκθρέψουμε τέτοια ανθρωπόμορφα θηρία στη Χώρα μας και στη συνέχεια να βιώσουμε παρόμοιες εμπειρίες! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ!

Του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου

 

Πηγή: http://mkka.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9597.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel