Ζωηφόρος

Έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα για την κατασκευή του τεμένους

Έντονες αντιδράσεις από τη «Νέα ΜΕΡΑ» για την κατασκευή του τεμένους

 

Η Νέα ΜΕΡΑ εκφράζει την κάθετη αντίθεσή της στην κατασκευή, στην συγκεκριμένη περιοχή, αλλά συμφωνεί να κατασκευαστεί «στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί με τη σύμφωνη γνώμη της πολιτικής και εκκλησιαστικής ηγεσίας».

Ο πρόεδρος του κόμματος Χρήστος Ζώης εξέφρασε την αντίθεσή του στην κατασκευή του τεμένους «στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Βοτανικού, λίγα μόλις μέτρα από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και την ελιά του Πλάτωνα».

Όπως εξήγησε, «τούτο έχει να κάνει με το σεβασμό στα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού, τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν έχει τολμήσει να διεκδικήσει την ανάδειξη της Αγιά Σοφιάς ως λατρευτικού χώρου παγκόσμιας ακτινοβολίας και την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης».

Πηγή : http://www.newsbomb.gr/politikh/story/370587/entones-antidraseis-apo-ti-nea-mera-gia-tin-kataskeyi-toy-temenoys#ixzz2kjubV0VR

***

Οι ΑΝ.ΕΛ. για το τέμενος: Η διαπλοκή φόρεσε φερετζέ!

Σε ανακοίνωση προχώρησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για την κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό.

«Η διαπλοκή φόρεσε φερετζέ. Η συγκυβέρνηση συνεχίζει το έργο Παπανδρέου που είχε μετατρέψει το Μαξίμου σε μεσιτικό γραφείο αντεθνικών εργολαβιών, από τα ίδια κέντρα που στηρίζουν δολοφονικές συμμορίες».

Πηγή :http://www.newsbomb.gr/politikh/story/370552/oi-anel-gia-to-temenos-i-diaploki-forese-feretze#ixzz2kjurjYaq

***

"ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

Άμεση δράση κατά του τζαμιού προαναγγέλλει η ΧΑ

"Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού θα απαντήσει στην πρωτοφανή αυτή πρόκληση με κάθε νόμιμο μέσο: μέσα από τη Βουλή των Ελλήνων και κυρίως με μαζικές και δυναμικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας!

Ο Σαμαράς και η κυβέρνηση των υπηρετών των ξένων μπορεί να φτύνουν στους τάφους των προγόνων μας, όμως αυτό δεν θα το πράξει ποτέ η Χρυσή Αυγή και ο Ελληνικός Λαός, οι οποίοι δεν θα ανεχτούν την ισλαμοποίηση της Ελλάδος, μετά από αιώνες ισλαμικού σκοταδισμού και βαρβαρότητας και ποταμούς ελληνικού αίματος στον Αγώνα για ελευθερία!".

Mε αυτή την ανακοίνωση ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή προαναγγέλλει ότι έρχεται "σκληρό ροκ" για το θέμα της κατασκευής τζαμιού στον Βοτανικό με δράσεις του κόμματος εντός και εκτός Βουλής...

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%87%CE%B1

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel