Ζωηφόρος

Στράφηκε στον Θεό ο Κώστας Πάσσαρης,

Στράφηκε στον Θεό 

ο Κώστας Πάσσαρης

Να γίνει μοναχός όταν αποφυλακιστεί θέλει ο Κώστας Πάσσαρης

Την επιθυμία του Κώστα Πάσσαρη να γίνει μοναχός γνωστοποίησε ο αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ιωάννης Ραπτόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε πρόσφατα μαζί του στις ρουμανικές φυλακές όπου κρατείται.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Jurnalul National του Βουκουρεστίου, ο πατέρας Γερβάσιος επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν τον Πάσσαρη να επιθυμεί να γίνει μοναχός.

Ο Γερβάσιος Ραπτόπουλος, της αδελφότητας η «Οσία Ξένη - Διακονία Αποφυλακίσεως Απόρων Κρατουμένων και Φυγοποίνων» δήλωσε ότι «ο Πάσσαρης είναι στο δρόμο της μετανοίας και είπε ότι επιθυμεί να γίνει μοναχός στο Αγιο Όρος, όταν αποφυλακιστεί».

Ο αρχιμανδρίτης ανέφερε ότι «η φυλακή άλλαξε τον Πάσσαρη, ο οποίος πλέον επικοινωνεί καλύτερα και είναι πιο ανοιχτός, έχοντας στραφεί στο Θεό».

Σημείωσε, ακόμη, ότι έχει επισκεφθεί πέντε φορές τον Πάσσαρη από το περασμένο Πάσχα, οπότε τον συνάντησε πρώτη φορά και πρόσθεσε πως έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Ο Έλληνας κακοποιός γνώριζε για τη δράση του αρχιμανδρίτη από τον Τύπο και ζήτησε να τον συναντήσει.

Ο Κ. Πάσσαρης είναι έγκλειστος στις φυλακές της Κραϊόβα και εκτίει ποινή ισοβίων για δύο ανθρωποκτονίες και μία ληστεία που διέπραξε στη Ρουμανία.

Στην Ελλάδα, εναντίον του Κ.Πάσσαρη εκκρεμούν διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρες ανθρωποκτονιών, ληστείες και κλοπές.

πηγή: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1084251&lngDtrID=244

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel