Ζωηφόρος

Πρωθυπουργός προς μίμηση...,

Πρωθυπουργός προς μίμηση...

O Αυστραλός πρωθυπουργός, Κέβιν Ραντ απηύθυνε πρόσφατα προς τους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία τον παρακάτω λόγο : «Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του.

Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία. Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο.

Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε!

Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!»

O Αυστραλός πρωθυπουργός, Κέβιν Ραντ, δηλώνει «βαθειά θρησκευόμενος και χριστιανός» μάλιστα πρόσφατα αποκάλυψε ότι μελετά την «Αγία Γραφή» και μάλιστα στα… ελληνικά. Έτσι πριν από λίγες μέρες έφτασε στο πρωθυπουργικό γραφείο ένα δώρο από την κυπριακή κωμόπολη Ορόκλινη και, συγκεκριμένα, από τον κοινοτάρχη Ορόκλινης, Σπύρο Ελενοδώρου. Το δώρο προσέφερε εκ μέρους του κοινοτάρχη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Κοινοτήτων Αυστραλίας, Μιχάλης Χριστοδούλου, ο οποίος κατάγεται επίσης από την Ορόκλινη. Τι ήταν το δώρο; Όπως είπε ο κ. Χριστοδούλου ήταν αντίγραφο παλαιάς «Αγίας Γραφής», που βρίσκεται στο Άγιον Όρος, και είναι στην ελληνική γλώσσα. Συνοδευόταν, μάλιστα, και από ένα Ελληνο-Αγγλικό λεξικό της «Αγίας Γραφής», έκδοσης του 1906.Όλα αυτά τα εκτίμησε δεόντως ο Αυστραλός πρωθυπουργός και πριν από λίγες ημέρες έστειλε στα γραφεία της Κυπριακής Κοινότητας Σίδνεϊ θερμότατη ευχαριστήρια πρωθυπουργική επιστολή.(Καθημερινή 22/05/09)

=================================

Πρωθυπουργός που διαβάζει την Αγία Γραφή και δεν ντρέπεται να το πει. Η αξιοπρεπής και δυναμική στάση του αυστραλού πρωθυπουργού ας αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους πολιτικούς μας.

Δείτε και:

Αρμόζει να δείχνουμε την πίστη μας πάνω στους τοίχους των σχολείων. Αν σας προσβάλλει, προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε .

Αυτά ήταν τα λόγια του πρωθυπουργού της Αυστραλίας προς τους μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία.

Πριν λίγο καιρό στην Αυστραλία μουσουλμάνος κληρικός υποστήριξε στο ποίμνιό του, το βιασμό και τον ξυλοδαρμό των γυναικών τους ενώ ο Αυστραλός πρωθυπουργός Κέβιν Ραντ τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη.

Ο Σαμίρ Αμπού Χάμζα σε κήρυγμά του υποστήριξε ότι είναι δικαίωμα του άνδρα να απαιτεί σεξ από τη γυναίκα του και να κάνει σεξ μαζί της ακόμα και αν αυτή δεν θέλει. "Αυτό", είπε, "δεν είναι βιασμός". Πρόσθεσε μάλιστα, επικαλούμενος το κοράνι, πως αν γυναίκα δεν συμμορφώνεται δεν πειράζει αν ο άνδρας την δείρει, αλλά όχι να την ματώσει και να την τραυματίσει.

"Καλώ τον κληρικό αυτό να ζητήσει συγνώμη. Οι απόψεις του είναι απαράδεκτες και δεν έχουν θέση στην αυστραλιανή κοινωνία" είχε πει ο κ. Ραντ. (Από :Έθνος)

Πρόσφατα μάλιστα ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα.

                                                  Με πληροφορίες από http://hellenicrevenge.blogspot.com/

- lankanewspapers

Πηγή: http://aktines.blogspot.com/

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

Register

User Registration