Logo
Print this page

Τη δουλειά σου... ή την πίστη σου;

Τη δουλειά σου... ή την πίστη σου;

Σε ένα απίστευτο δίλημμα φαίνεται να βρίσκεται εργαζόμενη σε νοσοκομείο της Βρετανίας, καθώς διατάχθηκε να σταματήσει να φοράει Σταυρό μέσα από την φόρμα εργασίας της, προκειμένου να μην απολυθεί.

Η 43χρονη νοσοκόμα Helen Slatter, η οποία εργάζεται εδώ και μία πενταετία στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Gloucestershire, στη Βρετανία, κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της, εάν δε συμμορφωθεί με την εντολή να σταματήσει να φοράει το σύμβολο της πίστης της.

Σύμφωνα με το Νοσοκομείο, «το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στις θρησκευτικές πεποιθήσεις της 43χρονης, αλλά στο γεγονός ότι η ένδυσή της είναι ασύμβατη με την οδηγία του Υπουργείου Υγείας της χώρας», η οποία απαγορεύει στο προσωπικό των νοσοκομείων να φορά κοσμήματα, όποτε έρχονται σε επαφή με ασθενείς, προκειμένου να περιοριστούν οι εστίες μόλυνσης.

Όπως δήλωσε η κυρία Slatter, «παρόλο που φορούσα ένα ρολόι και το μεταλλικό ταμπελάκι με το όνομά μου, μού έγινε παρατήρηση μόνο για τον Σταυρό». «Ήξερα για τον κανονισμό, αλλά είναι σύμβολο της πίστης μου. Μερικές γυναίκες που εργάζονται εδώ είναι μουσουλμάνες και φορούν μαντήλες. Είναι παράλογο να βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση», πρόσθεσε.

http://www.zougla.gr/news.php?id=42282

Η 43χρονη Helen Slatter δήλωσε : « H πίστη μου είναι κάτι σημαντικό για μένα» "Τώρα θα πρέπει να επιλέξω μεταξύ της δουλειάς μου και της πίστης μου και αυτό είναι μια φρικτή κατάσταση»

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1187093/Hospital-worker-told-shell-sacked-keeps-wearing-crucifix-spread-infection.html

"Είναι μια φρικτή κατάσταση, νιώθω σαν να έχω να πω εντάξει, το ξέρω, δεν μπορώ να κερδίσω."

http://www.thisisgloucestershire.co.uk/gloucestershireheadlines/Crucifix-row-hospital/article-1017104-detail/article.html

Η υπόθεση της Helen Slatter είναι όμοια με αυτή της Νάντια Eweida, που είχε σταλεί στο σπίτι της από τους εργοδότες της British Airways, μετά την άρνησή της να αφαιρέσει το σταυρό που φορούσε.

http://www.guardian.co.uk/business/2008/oct/14/britishairways-religion

Βλέπουμε συνεχώς μια συστηματική εκστρατεία εναντίον της χριστιανικής πίστεως, πράγμα που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την αλήθεια του ευαγγελίου.

Η χριστιανική πίστη όμως είναι αληθινή, ζωντανή και θα νικήσει. «Αύτη εστίν η νίκη η νικήσασα τον κόσμον, η πίστις ημών» (Α΄ Ιω 5,4).

                   Πηγή: http://aktines.blogspot.com/

Zoiforos.GR

Latest from Zoiforos.GR

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR