Ζωηφόρος

Ο Χριστιανισμός εν διωγμώ,

Ο Χριστιανισμός εν διωγμώ

Έρευνες διεθνών οργανώσεων αποδεικνύουν ότι το 80% όσων διώκονται για τα θρησκευτικά τους «πιστεύω» παγκοσμίως είναι χριστιανοί.

Σε περισσότερες από 50 χώρες του πλανήτη οι χριστιανοί βιώνουν την καταπίεση των θρησκευτικών τους ελευθεριών· στη Βόρεια Κορέα επιβάλλεται η σταύρωση των χριστιανών, στη Σαουδική Αραβία η θανατική ποινή σε όσους αποδεχτούν το Χριστιανισμό, στο Ιράκ η μαζική δίωξή τους, στην Τουρκία, Αίγυπτο, Μαρόκο, Πακιστάν, Ινδία κ.α. η καταπάτηση των θρησκευτικών ελευθεριών τους».

Στη Μεγάλη Βρετανία της «διαφορετικότητας», νοσοκόμα τέθηκε σε διαθεσιμότητα, διότι προσφέρθηκε να προσευχηθεί για κάποια ηλικιωμένη κυρία στο θάλαμο που νοσηλευόταν. Για την άδολη εθελοντική προσφορά επιπλήχτηκε σκαιότατα· «Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την επαγγελματική σας θέση, για να προωθήσετε σκοπούς που σχετίζονται με την υγεία»

Και όλα αυτά χωρίς κανείς από τους ασθενείς να παραπονεθεί. Κάποια άλλη, επίσης Βρετανίδα, που εργαζόταν στην British Airways, αρνήθηκε να κρύψει το σταυρό που φορούσε!

Η συστηματική εκστρατεία εναντίον της πίστεως, που παρατηρείται στις μέρες μας, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι η πίστη μας είναι αληθινή, ζωντανή και θα νικήσει. «Αύτη εστίν η νίκη η νικήσασα τον κόσμον, η πίστις ημών» (Α΄ Ιω 5,4).

                                             Πηγή: http://aktines.blogspot.com/

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

Register

User Registration