Ζωηφόρος

«Όχι» στο σεξ, «Ναι» στον Θεό!

«Όχι» στο σεξ, «Ναι» στον Θεό!


legrottaglie1Από την άρνηση να πάει με την ίδια για δεύτερο βράδυ, στην σεξουαλική αποχή για δύο χρόνια! Ο Νίκολα Λεγκροτάλιε βρέθηκε δίπλα στον Θεό, κατηγόρησε τους gay μέχρι να βρει την Ερικα.

Καλοκαίρι 2003, η Γιουβέντους αποκτά ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ιταλικού ποδοσφαίρου, τον κεντρικό αμυντικό της Κιέβο, Νίκολα Λεγκροτάλιε αντί 7,5 εκατ. ευρώ. Ο Ιταλός είναι αμέσως βασικός στους Μπιανκονέρι και κάνει 21 συμμετοχές, όμως η εξωγηπεδική ζωή είναι αυτή στην οποία «λάμπει» περισσότερο. Ο Νίκολα τα... δίνει όλα εκτός γραμμών με άπειρες γυναίκες να περνούν από το κρεβάτι του. «Είχα φτάσει σε σημείο, αν πήγαινα για δεύτερο σερί βράδυ με την ίδια να θεωρώ ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά».

Η επόμενη σεζόν τον βρίσκει χωρίς συμμετοχή στους Μπιανκονέρι και τον Ιανουάριο πάει δανεικός στην Μπολόνια. Το 2006 τον βρίσκει ξανά δανεικό στην Σιένα, στην οποία είναι αναντικατάστατος, όμως αυτό που «μετράει» περισσότερο είναι η γνωριμία με τον Τόμας Γκούζμαν, με τον οποίο συζήτησε την κατάσταση και την απογοήτευσή του μετά την αποχώρηση από την Γιούβε. «Το κεφάλι μου είναι διαφορετικό, είμαι πιο σοβαρός, ήρεμος και έχω υπευθυνότητα. Μου άνοιξε το κεφάλι, μιλήσαμε για τον Ιησού Χριστό και αυτό άλλαξε τη ζωή μου, σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Είμαι διαφορετικός άνθρωπος».

Οι εξελίξεις ήταν άμεσες για τον Λεγκροτάλιε, που παίρνει την απόφαση να κόψει το σεξ, και να το κάνει ξανά όταν παντρευτεί. «Έχουν περάσει δύο χρόνια και ειλικρινά δεν ήταν κάτι που μου ήταν δύσκολο να κάνω. Αυτός που είναι ανίκανος να ζήσει χωρίς σεξ, γίνεται σκλάβος. Θα περιμένω μέχρι τον γάμο, όχι επειδή δεν μου αρέσουν οι γυναίκες, αλλά επειδή πλέον περιμένω την κατάλληλη για να έχω μαζί της οικογένεια, κάποια που να μοιράζομαι μαζί της τις ίδες αξίες».

Το 2009, σε ηλικία 32 ετών, κάνει κάθε Δευτέρα στο Τορίνο συζητήσεις με απλούς ανθρώπους στην Ευαγγελική Εκκλησία, που είναι ανοιχτές σε όλους. Και στους gay. Σε αυτούς τίθεται κατηγορηματικά κατά και τους συμβουλεύει να διαβάσουν τη Βίβλο. «Πλέον αντιμετωπίζεται ως μόδα, ακόμα ένας τρόπος ζωής που συνιστά αντίσταση στο κατεστημένο. Στη Βίβλο, όμως, όλα γράφονται ξεκάθαρα. Ανεξάρτητα αν κάποιος είναι άνδρας ή γυναίκα, όσοι έχουν τέτοιες προτιμήσεις αμαρτάνουν. Η ομοφυλοφιλία είναι κάτι σαν μόδα στις μέρες μας. Για κάποιους είναι ένας τρόπος να πηγαίνεις κόντρα στα πράγματα. Όμως είναι γραμμένο στην Βίβλο πως η ομοφυλοφιλία είναι λάθος, και στους άνδρες και στις γυναίκες. Σαν Χριστιανός συμβουλεύω τους ομοφυλόφιλους να διαβάσουν την βίβλο, και όποιοι ενδιαφέρονται μπορούν να με συναντούν τις Δευτέρες. Οι ομοφυλόφιλοι που έχουν σύζυγο και παιδιά το έχουν παρατραβήξει».

legrottaglie2Στη συνέχεια παρουσιάζει την αυτοβιογραφία με τίτλο «Έδωσα μια υπόσχεση, γιατί η πίστη μού άλλαξε τη ζωή», στην οποία εξυμνεί ξανά την νηστεία από τη σεξουαλική ζωή, «μετά τον γάμο όλα είναι νόμιμα, τώρα αφιερώνομαι στον Θεό», ενώ επιμένει στην άποψή για τους gay, «ο Θεός αγαπά τον αμαρτωλό, αλλά όχι την αμαρτία». Ο Ιταλός χαρακτήρισε καθοριστική για την καριέρα του την είσοδο στο θρησκευτικό μονοπάτι, ενώ αργότερα έμπλεξε θρησκεία και FIFA. «Aν η προσευχή προς τον Θεό είναι κάτι κακό, θα ήθελα να μάθω τι είναι καλό; Η FIFA θα έπρεπε να ενδιαφέρεται περισσότερο για τη βία στα γήπεδα. Νομίζω πως ο καθένας έχει δικαίωμα να προσεύχεται στον Θεό. Δεν είδα να ενοχλείται κανένας όταν οι Αιγύπτιοι δόξαζαν τον Αλάχ».

Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, η σεξουαλική αποχή και το στόρι του Ιταλού λαμβάνουν τέλος. Όχι, δεν κύλησε στην αμαρτία, απλά βρήκε την Special One και αποφάσισε να παντρευτεί. Από τότε που η θρησκεία μπήκε στη ζωή του προτιμούσε να γνωρίζει την ψυχή μιας γυναίκας παρά το κορμί της, μέχρι που γνώρισε την Ερικα. Στη ζωή του σήμερα αμυντικού της Κατάνια, μπήκε μια κοπέλα θρησκόληπτη και ηθικών αρχών, η οποία κατάφερε να τον κάνει να αποφασίσει ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του.

Πηγή: http://www.gazzetta.gr/article/item/235132-ohi-sto-sex-nai-ston-theo

Και από: http://exagorefsis.blogspot.com/2011/10/blog-post_3294.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel