Ζωηφόρος

Φοβερές αποκαλύψεις του Θεού Πατέρα στις έσχατες τούτες μέρες σε απλά παιδιά Του(12) - Ανέστη αληθώς ο Χριστός στις καρδιές μας;

Φοβερές αποκαλύψεις

του Θεού Πατέρα

στις έσχατες τούτες μέρες

σε απλά παιδιά Του(12)

***

Ανέστη αληθώς ο Χριστός

στις καρδιές μας;


***

«Πολλοί λίγοι ένιωσαν τα Πάθη Μου και δέχτηκαν την Ανάστασή Μου…»

-Χριστός Ανέστη!                                                                                              

-Αληθώς Ανέστη!

Πολλές φορές, λέει ο Χριστός, μιλώ στα παιδιά Μου ότι αναστήθηκα, αλλά δεν Μου απαντάει κανένας. Δεν Μου απαντά! Δεν πιστεύουν στην Ανάστασή Μου!

Όπως και στην Μεγάλη Εβδομάδα Με έβλεπαν να υποφέρω πάνω σ’ ένα σταυρό, αλλά πολλοί λίγοι ήταν εκείνοι που πόνεσαν μαζί με την Μάνα Μου. Πολλοί λίγοι ήταν εκείνοι, που υπέφεραν μαζί Μου. Πολλοί λίγοι ήταν εκείνοι, που ένιωσαν τον πόνο Μου στον πόνο τους, και τη θλίψη Μου στη θλίψη τους.

Αλλά και στην Ανάσταση πολλοί ήλθαν με τις λαμπάδες τους, για να πουν το «Χριστός Ανέστη» και μετά να φύγουν. Κι Εγώ συνέχεια περίμενα την ψυχή τους εκεί, για να ανάψω τη λαμπάδα τους με το δικό Μου φως, το ανέσπερο φως, αλλά αυτοί είχαν φύγει...             Δεν έμειναν στη θεία Λειτουργία. Με δόξασαν κατά το ήμισυ. Ξεκίνησαν ένα τραγούδι να Μου πούνε, έναν ύμνο αγάπης, αλλά το σταμάτησαν απότομα. Βλέπεις συνήθισαν στην επήρεια του σατανά, που δεν τους αφήνει να σκέφτονται φρόνιμα, να σκέφτονται λογικά.  

Κι έτσι, όπως Με εγκατέλειψαν οι Μαθητές Μου μέσα στον τόπο του πόνου και της θλίψης, στη Γεσθημανή, έτσι Με εγκατέλειψαν και τα παιδιά Μου την ώρα της Ανάστασης. Πολλοί λίγοι δέχτηκαν την Ανάστασή Μου, όπως και πολλοί λίγοι πιστεύουν, ότι μπορούν να συναναστηθούν μαζί Μου.

Εγώ ήλθα για να τους δώσω το Άγιο Πνεύμα. Τι αξία θα είχε ο πόνος και η θλίψη Μου στον σταυρό, όλα αυτά τα μαρτυρικά πάθη που υπέφερα για σας, αν δεν πάρετε το Άγιό Μου Πνεύμα; Κανείς από σας δεν μπορεί να καταλάβει πόσο Εγώ υπέφερα. Κανείς δεν μπορεί να τα περιγράψει, αλλά ούτε και γραφτήκαν. Γιατί γράφονται μόνο αυτά που μπορεί να πιάσει ο νους του ανθρώπου. Αυτά που δεν πιάνει ο νους του ανθρώπου και είναι πιο πάνω από αυτόν, δεν γράφονται. Κι εσείς δεν μπορέσατε να καταλάβετε αυτά που δεν γράφτηκαν, αλλά όμως Εγώ πραγματικά υπέφερα στα μαρτυρικά Μου πάθη.

Κι έτσι ούτε τα πάθη Μου πιστέψατε, ούτε ότι όλα αυτά τα έκανα για να σας δώσω το Άγιό Μου Πνεύμα. Ούτε και την Ανάστασή Μου δεχτήκατε, γιατί δεν Με παρακαλέσατε να σας δώσω το Άγιό Μου Πνεύμα. Αρκεστήκατε μονάχα στις χαρές της Ανάστασης και στα φαγητά που επακολούθησαν. Και όλοι φύγατε για να φάτε τα φαγητά...

Κι όμως Εγώ είμαι το πραγματικό φαγητό, ο Άρτος της ζωής. Εγώ δόθηκα από τον Πατέρα Μου, για να χορτάσω τη ψυχή σας. Χορταίνοντας τη ψυχή σας, εσείς θα μπορούσατε να ζήσετε μία υπέρτατη θεϊκή ευτυχία, ουράνια ηδονή, που δεν την είχατε φανταστεί.       Όμως δεν την αναζητήσατε...

«Ο Πατέρας Μου, σας χαρίζει τρία μεγάλα ουράνια δώρα:

Την Μητρική Του αγάπη, το Άγιο Όνομά Μου και το Σώμα και Αίμα Μου»

Κι όμως Εγώ θα δίνω αυτή την θεϊκή ευτυχία, μέσα από τις τρεις δωρεές, που ο ουράνιός Μου Πατέρας σας χάρισε. Πολλές φορές σας αποκάλυψε ο ουράνιος Πατέρας πόσο μητρικά αγαπάει όλα τα παιδιά Του.

Ποιο παιδί μπορεί να νιώσει ποτέ το μέγεθος της στοργής και τρυφερότητας που έχει μια μητρική καρδιά στο βρέφος της; Πιο παιδί μπορεί να τα καταλάβει;

-Κανένα.

Ούτε κι εσείς θα καταλάβετε ποτέ το μέγεθος της μητρικής Μου στοργής, της πατρικής Μου προστασίας, που σας χαρίζω.

Όμως ο σατανάς καταλαβαίνει την δύναμη που έχει το όνομα της Μάνας σας και του Πατέρα σας. Γιατί, όπου και αν βρεθείτε, όποιος και αν τολμήσει να σας πειράξει, όταν εσείς φωνάξετε «Μαμά! Μπαμπά!», αμέσως τα μάτια του Πατέρα και της Μάνας γυρνάνε προστατευτικά, για να σας αγκαλιάσουν και να σας προστατέψουν. Αυτή η δύναμη της αγάπης είναι αυτή που αποτρέπει τη δύναμη του σατανά.

-Πότε όμως Με φωνάξατε «Μπαμπά»;                             

-Πότε Με φωνάξατε «Μητέρα» και το νιώθατε βαθιά στην καρδιά σας;          

Γιατί, τι αξία έχει να φωνάζεις κάποιον με το όνομά του, όταν δεν το κάνεις με αγάπη;

-Τι αξία έχει να φωνάζεις τη Μαμά σου και τον Μπαμπά σου, όταν δεν τους πιστεύεις;

Σας έδωσα όμως και κάτι περισσότερο. Έτσι ήθελε ο ουράνιός Μου Πατέρας και δικός σας Πατέρας. Πολλές φορές σας είπα «αναβαίνω προς τον Πατέρα Μου και Πατέρα υμών και Θεό Μου και Θεό υμών», αλλά δεν το καταλάβατε. Σας αξιώνει ο Θεός Πατέρας να έχετε Εμένα σαν Γιό σας και σαν αδελφό σας, σαν φίλο σας και σαν το είναι σας. Και σας δίνει την μεγαλύτερη δωρεά, το Σώμα και το Αίμα Μου, για να το πάρετε μέσα σας.

Είναι τόσο δυνατά αυτά που σας χαρίζει ο Πατέρας Μου, περιέχουν τόσες μεγάλες δωρεές, που αυτά τα τρία από μόνα τους έχουν τόση δύναμη, ώστε και του σατανά τα τεχνάσματα να ανατρέπουν και μακριά από τη ψυχή σας να τους κρατούν, αλλά και τη ψυχή σας να αγιάζουν. Μην τα ξεχνάτε ποτέ αυτά.

Η Μητρική Μου Πατρική αγάπη είναι το πρώτο Μου δώρο. Το Άγιο Όνομα του μονογενή Υιού του Θεού, το δικό Μου όνομα, Ιησούς, θα είναι το δεύτερο σας όπλο.

Κάθε φορά που εσείς θα λέτε το Όνομά Μου, να ξέρετε ότι δεν θα πολεμάτε πλέον εσείς, αλλά Εγώ ο ίδιος, ο δικός σας Σωτήρας και Λυτρωτής. Εγώ θα στέκομαι ανάμεσα σε σας και στις τέχνες του σατανά αλλά και στον ίδιο τον Εωσφόρο. Και όταν εκείνος θα τολμάει να στέλνει πάνω σας με δύναμη, με θυμό και με οργή, τα πυρφόρα του βέλη για να σας καταστρέψουν, Εγώ θα στέκομαι μπροστά σας με τέτοια δύναμη, που όχι μόνο δεν θα αφήνω αυτή τη σατανική δύναμη να σας επηρεάσει, αλλά όπως γίνεται σ’ έναν καθρέπτη, θα την αντικρούω και θα την αντιστρέφω και θα γυρνάει πίσω αυτή η ίδια οργή και θα καταστρέφει τον ίδιο τον Εωσφόρο και τους οπαδούς του σατανά.

Γι’ αυτό πρέπει να λέτε το Όνομά Μου. Είναι για το δικό σας το καλό, για τη δικιά σας σωτηρία, για τη δικιά σας ευτυχία.

Όμως θέλησε ο ουράνιός Μου Πατέρας, να σας δώσει το μεγαλύτερο δείγμα της αγάπης Του και της στοργής Του. Πάντα έτσι σας αγαπούσε, όπως λατρεύει η μάνα το μωρό. Με τον πιο όμορφο τρόπο και με τον πιο απλό σας αποκαλύπτει, πως θέλει να σας έχει στην καρδιά Του. Μέσα από τον μονογενή Του Υιό θέλει να σας έχει μέσα στην καρδιά Του.

Γι’ αυτό έδωσε Εμένα να θυσιαστώ και να γίνει σύμβολο νίκης, όχι μόνο το ένδοξο σταυρικό σχήμα, αλλά να γίνει σύμβολο νίκης το ίδιο Μου το Σώμα και το Αίμα, που δεν μπορεί ο σατανάς να πειράξει. Γι’ αυτό και πρέπει να μεταλαβαίνετε τακτικά.

«Εσείς ενεργοποιείστε τα δύο όπλα, της ταπείνωσης και της μετάνοιας,

για να νιώσετε την δύναμη των τριών δώρων του Πατέρα Μου»

Όμως τώρα θα σας πω και το επόμενο, που μέχρι τώρα αγνοούσατε. Δεν αρκεί να λέτε το Όνομά Μου. Δεν αρκεί να νιώθετε την αγάπη του Θεού, ούτε να έρχεστε με απλότητα να μεταλαβαίνετε. Τώρα πρέπει να νιώσετε και τη δύναμη που πηγάζει μέσα από αυτά τα τρία δώρα, όταν εσείς προσέρχεστε με βαθιά ταπείνωση και με βαθιά μετάνοια. Αυτά τα δύο μην τα παραβλέψετε. Σαν τα μικρά παιδιά σας αποκάλυπτα αυτά τα μυστικά ένα-ένα για να τα κατανοήσετε.

Όμως τώρα μεγαλώνοντας πνευματικά πρέπει να κατανοήσετε και το μεγαλείο που πηγάζει μέσα από τις δύο φοβερές δυνάμεις, που μόνο εσείς μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε.

Ο Πατέρας Μου ενεργοποιεί τα τρία Του μεγάλα δώρα: Την Μητρική Του αγάπη, το Άγιο Όνομά Μου και το Σώμα Μου και το Αίμα Μου, που φοβάται πολύ ο σατανάς να πολεμήσει. Τώρα ζητάει ο ουράνιος Πατέρας Μου να ενεργοποιήσετε στο όνομα του μονογενή Του Υιού, τα δύο μεγάλα όπλα που σας χαρίζει. Μόνο που αυτά τα όπλα, μόνο εσείς μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε. Μόνο εσείς μπορείτε να τα κρατήσετε και να τα οπλίσετε. Και αν δεν το κάνετε εσείς, τότε θα είστε τελείως ανυπεράσπιστοι. Δεν θα μπορέσουνε ούτε τα δώρα του Πατέρα Μου να κυριαρχήσουν στην καρδιά σας και να σας καθοδηγήσουν στην αιωνιότητα.

Τα δύο δώρα που σας χαρίζει, τις δύο φοβερές δυνάμεις, που τις φοβάται τόσο πολύ ο σατανάς, που όταν τις χρησιμοποιείτε τον καίνε τόσο πολύ, που αν όλα τα ηφαίστεια της γης μαζευόντουσαν και εκρήγνυτο και παρήγαγαν την πιο μεγάλη θερμοκρασία, δεν θα ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά τα δύο δώρα, που καίνε τόσο πολύ τον σατανά, όπως η μετάνοια και η ταπείνωσή σας.

Τώρα δεν θέλω να μεταλαβαίνετε σαν μωρά παιδιά, που τα καθοδηγούν οι γονείς τους και τους λένε: «Τώρα άνοιξε το στοματάκι σου για να πάρεις τον Χριστό».

Τώρα θέλω να έρχεστε σαν νοήμονες μπροστά στον θρόνο και να Με παρακαλάτε απλά:

«Πατέρα, δος μου το Άγιο Σου Σώμα και Αίμα, για να γίνει φως και ζωή».

Τώρα δεν θέλω να έρχεστε σαν τα μωρά παιδιά, που δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν και απλά έρχονται με την απλότητα των αγγέλων, σαν μωρά που ο Πατέρας Μου τα ευλογεί. Τώρα θέλω να έρχεστε σαν νοήμονα παιδιά, που καταλαβαίνουνε την μητρική αγάπη του Θεού, αντιλαμβάνονται την δύναμη του Αγίου Ονόματός Μου και ξέρουν ότι θα πάρουν το φως, τη ζωή, αλλά και τη φωτιά, που είναι το Σώμα και το Αίμα Μου.

Δεν θέλω τώρα να μεταλαβαίνετε απλά, γιατί είστε πλέον μεγάλοι και έχετε την γνώση που δεν έχουν τα παιδιά. Τα παιδιά, πως ξέρουν το καλό και το κακό, αν δεν τους το υποδείξουν οι γονείς τους;

Γι’ αυτό και δεν θα έχετε να απολογηθείτε τίποτα μπροστά στον θρόνο Μου. Γι’ αυτό και έρχομαι μέσα στις καρδιές τους απλά, σαν αύρα θεϊκή για να δροσίσω, να χαιρετίσω και να ευφράνω την αγγελική τους ψυχή.

Όμως εσείς δεν είστε πλέον έτσι. Εσείς ξέρετε ποιο είναι το καλό και ποιο είναι το κακό και με γνώση ακολουθείτε και το καλό και το κακό.

-Πως λοιπόν τώρα έρχεστε και Με μεταλαβαίνετε ενώ αγνοείτε το θέλημά Μου;

Πολλές φορές επιδεικτικά και ενώ δεν θέλετε να μετανιώσετε με ταπείνωση, ντρέπεστε να πείτε τα λάθη σας. Έχετε φανταστεί μεγαλύτερη ταπείνωση, που υπέστηκα όταν Με γύμνωσαν, όταν Με ξευτέλισαν, όταν Με έβρισαν και όταν Με ανέβασαν με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο πάνω σ’ ένα σταυρό; Μεγαλύτερη ταπείνωση από αυτήν υπάρχει;

-Πότε εσείς έχετε υποστεί τέτοια ταπείνωση;

Κι όμως δεν θέλετε να κάνετε την πιο απλή ταπείνωση, να ομολογήσετε αυτό το λάθος που κάνετε και να πείτε:

«Θεέ μου, Πατέρα μου, συγχώρεσέ με, γι’ αυτό που έκανα».

Και όχι μόνο δεν ντρέπεστε να καθίσετε να τα πείτε απλά και ταπεινά στον πνευματικό σας, αλλά ούτε και σε Μένα τα λέτε, που ξέρετε πως δεν σας βλέπει κανείς, δεν πρόκειται να σας κρίνει κανείς και να σας σχολιάσει. Ούτε καν σε Μένα δεν σηκώνετε τα μάτια σας στον ουρανό και να πείτε:

«Θεέ μου, συγχώρεσέ με, που έκανα αυτό το λάθος» και να Μου ζητήσετε το έλεός Μου και τη συγχώρεσή Μου. Ούτε καν αυτό δεν κάνετε…

-Ποιος σας εμποδίζει στη ντροπή;

Δεν σας εμποδίζει κανένας. Μόνο η απιστία και η ολιγοπιστία σας. Γιατί αν ξέρατε ότι υπάρχω και κατευθύνω τη ζωή σας, δεν θα σκεφτόσασταν τίποτα άλλο. Αλλά αμέσως μόλις κάνατε το λάθος, έπρεπε να αφήνατε να γονατίσει η ψυχή σας κι Εγώ να ακούσω τη γλυκιά φωνή του παιδιού Μου.

Μ’ αρέσει να ακούω τη συγγνώμη σας, γιατί σαν ευωδία ανεβαίνει στον ουρανό.           Μα πόσο αλήθεια λίγες ευωδίες ανεβαίνουν στον ουρανό… Γιατί δεν λένε πια οι άνθρωποι συγγνώμη! Είναι εγωιστές!

Είσαστε τόσο μπλεγμένοι με την κατασκευασμένη σατανική τεχνική του Εωσφόρου, που δεν αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλο κακό κάνετε στον ίδιο σας τον εαυτό, όταν θυμώνετε, όταν βλαστημάτε, όταν οργίζεστε, όταν γίνεστε άκαρδοι, όταν ζηλεύετε και όταν κατακρίνετε. Δεν το έχετε καταλάβει. Είναι τα λάθη αυτά που πικραίνουν τον Θεό Πατέρα Μου. Γιατί δεν γονατίζετε; Γιατί δεν λέτε συγγνώμη; Γιατί δεν αφήνετε τη ψυχή σας να ομολογήσει το λάθος σας κι Εγώ να σας ελεήσω;

Κι όμως, ενώ τα κάνετε όλα αυτά, πολλές φορές έρχεστε με πολύ θράσος να Μου πείτε:

«Πατέρα μου, ήλθα άξια να κοινωνήσω, για να έλθεις μέσα στην καρδιά μου».

Τότε δίπλα σας δεν βλέπετε αυτόν, που Εγώ βλέπω να σας κοροϊδεύει και να λέει:

«Δες πόσο άξιος είναι! Ενώ είναι γεμάτος λάθη και αμαρτίες, γεμάτος ζήλιες, φθόνους και κακίες, γεμάτος θυμούς και οργή, έρχεται τώρα και λέει:

“Ξέρεις ήλθα να κοινωνήσω, γιατί είμαι άξιος!!!”».

Σας κοροϊδεύει ο σατανάς, αλλά επιπλέον δεν αφήνετε την δικιά Μου την πνοή να μπει στα βάθη της ψυχής σας. Και ενώ μεταλαβαίνετε το Σώμα και το Αίμα Μου, σαν ανεμοστρόβιλος χάνεται η χάρις Μου. Και τότε δεν πνευματοφορείστε. Το Άγιό Μου Πνεύμα δεν μένει μέσα σας και δεν μπορεί να σας καθοδηγήσει. Γιατί το Άγιό Μου Πνεύμα, που ο Πατέρας Μου χαρίζει στον καθένα, γιατί από τον Πατέρα Μου εκπορεύεται στο όνομα του Γιού Του, αυτό το Άγιο Πνεύμα θέλει απλότητα, ταπείνωση και μετάνοια.

Όπου δει ταπείνωση και μετάνοια εκεί παραμένει. Είναι σαν τον ήλιο και σαν το νερό, που ρίχνετε εσείς στα δεντράκια και στα φυτά για να μεγαλώσουν.

-Ποιο φυτό μπορεί να μεγαλώσει χωρίς τον ήλιο και χωρίς το νερό;

Μάθετε λοιπόν, ότι Εγώ ο Ήλιος της δικαιοσύνης, ταπεινώθηκα τόσο πολύ μέχρι τον σταυρό. Κι εσείς, αν θέλετε να Μου μοιάσετε πρέπει να είσαστε ταπεινοί. Μόνο τότε ο ήλιος του φωτός θα σκεπάσει τη ψυχή σας.

 

Αλλά δεν αρκεί μονάχα ο ήλιος και το φως. Για να μπει μέσα η δύναμη του ήλιου και να μεγαλώσει ένα φυτό χρειάζονται οι πολύτιμες σταγόνες του νερού, οι πολύτιμες σταγόνες της μετανοίας σας. Να ακουστεί η λέξη συγγνώμη πολλές φορές: «Θεέ μου, συγχώρεσέ με».

Αυτές οι λέξεις τρομοκρατούν τον σατανά και επιτρέπουν πλέον στη χάρη Μου, όπως το νερό διεισδύει μέσα στις ρίζες του φυτού, έτσι να διεισδύσει βαθιά στις ρίζες της ψυχής σας κι εκεί να τη χαριτώσει και να της δώσει ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει, την ζωή.

Βάλτε ένα φυτό μέσα σ’ ένα τελείως σκοτεινό μέρος χωρίς νερό. Όχι μόνο δεν θα μεγαλώσει, αλλά θα ξεραθεί. Έτσι κι εσείς ζείτε.

-Σας αρέσει να είσαστε αποξηραμένοι;

-Δεν σας αρέσει η ζωή;

Μα Εγώ είμαι ο ήλιος της ζωής, ο ήλιος της ταπείνωσης. Γι’ αυτό και ταπεινώθηκα, για να σας βάλω υπόδειγμα τη ζωή Μου. Γι’ αυτό και έκλαψα μαζί με σας, για να σας δείξω πως πρέπει κι εσείς να δακρύζετε και να παρακαλάτε τον ουράνιό Μου Πατέρα.

Εγώ θα παρακαλούσα, όποιοι έχουν γνώση και θέλουν να Με αγαπήσουν και να τους δώσω το Άγιό Μου Πνεύμα, να αλλάξουν ζωή.

«Αλλάξετε ζωή και μεταβείτε προς το φως και τη δόξα του Θεού Πατέρα Μου.

Το φως είναι η ταπείνωση και η δόξα είναι η μετάνοιά σας»

Μετά από αυτό το Πάσχα επιτρέπει ο Θεός Πατέρας Μου ο χρόνος πλέον να μετράει αρνητικά, αντίστροφα. Και όλα αυτά που είπε ο Πατέρας Μου μέσα από την Αποκάλυψη, θα ξεκινήσουν και θα τα νιώθετε λίγο-λίγο να έρχονται. Αλλά θα είναι τόσο σύντομα και τόσο ξαφνικά και τόσο δυνατά, που εσείς θα τα χάσετε. Και ξέρετε γιατί θα τα χάσετε;

Γιατί δεν θα έχετε ούτε την πίστη Μου, ούτε την ελπίδα Μου, ούτε την δύναμή Μου.

-Με τι θα πολεμάτε τον Εωσφόρο και τους οπαδούς του;

-Με τι θα πολεμάτε και θα αντιστέκεστε στα σατανικά τεχνάσματα, όταν η ψυχή σας είναι ανυπεράσπιστη και ανοχύρωτη;

-Με τι;

Γι’ αυτό σας ζητώ τώρα να αλλάξετε ακόμα πιο πολύ και να μεταβείτε περισσότερο προς το φως και τη δόξα του Θεού Πατέρα Μου. Το φως είναι η ταπείνωση και η δόξα είναι η μετάνοιά σας. Κάθε φορά που μετανιώνετε, δοξάζετε τον Πατέρα Μου. Κάθε φορά που ένα δάκρυ στάζει από τα μάτια σας, δοξάζεται ο Πατέρας Μου, που έχει τέτοια καλά παιδιά. Αλλά κάθε φορά που ταπεινώνεστε, γίνεστε σαν φως, που θα φωτίζετε, όχι μόνο το σπιτικό σας, όχι μόνο τους γύρω σας, αλλά θα έχει τέτοια δύναμη το φως της ταπείνωσης σας, που Εγώ από αυτό το φως θα παίρνω, για να φωτίζω τους σκοτισμένους συνανθρώπους σας.

«Σας έδωσα πολύτιμους βοηθούς τις δυνάμεις των Αγγέλων και των Αγίων»

Θέλω να αλλάξετε ζωή και να ξέρετε κάτι:

Αν άφηνα τον σατανά να σας πειράξει, θα σας είχε κάνει πάρα πολύ μεγάλο κακό.

Όμως Εγώ όρισα να έχετε κι άλλες μεγάλες δυνάμεις για να σας βοηθήσουν στην πνευματική σας πορεία. Τις δυνάμεις των αγγέλων, τις δυνάμεις των αγίων, τους οποίους πρέπει να παρακαλάτε, να τους ικετεύετε. Εδώ στη γη είναι οι άγιοι, ανάμεσά σας, για να σας δίνουν το στίγμα της σωτηρίας και τη βοήθεια που χρειάζεστε. Οι άγγελοί Μου δεν σας εγκαταλείπουν. Εσείς τους εγκαταλείπετε. Εσείς τους ξεχνάτε. Εσείς αφήνετε τα σπίτια σας και τις ψυχές σας ανοχύρωτα. Κι ενώ έχω δώσει τους αγγέλους Μου, για να σας στηρίζουν, εσείς δεν χρησιμοποιείτε καν την οχυρωτική αυτή δύναμη.

Είναι τόσο λατρευτικοί απέναντί σας. Σας το ξαναείπα, αν όλοι οι έρωτες της γης μαζευόντουσαν και έμπαιναν σε μια ζυγαριά, δεν θα ήταν τίποτα μπροστά στον θεϊκό έρωτα που έχει ο άγγελος, που σας χάρισε ο Πατέρας Μου, για να φυλάει τη ψυχή σας. Μόνο που εσείς δεν την χρησιμοποιείτε. Έχουν τέτοια δύναμη οι άγγελοι, που μπορούν να αλλάξουν αυτά που έχουν καθοριστεί για σας.

«Η μετάνοια των Νινευίτων αλλάζει την απόφαση του Θεού

και δεν τους καταστρέφει»

Ο Πατέρας Μου κάποτε έστειλε τον προφήτη Ιωνά, να πάει να κηρύξει στους Νινευίτες μετάνοια. Του είπε: «Πες τους, αν δεν μετανοήσουν, θα τους καταστρέψω».

Εκείνος στην αρχή φοβήθηκε, γιατί ήταν άγριοι και επικίνδυνοι άνθρωποι. Γι’ αυτό και η οργή του Πατέρα Μου ήταν τόσο μεγάλη και ήθελε να τους καταστρέψει.

Κι εκείνος ήθελε να φύγει. Αλλά όμως ένα κήτος τον φιλοξένησε μέσα στα ενδότερά του μέχρι που τον ξέρασε εκεί που έπρεπε, να πάει και να κηρύξει την μετάνοια στους Νινευίτες.

Κι εκείνοι, όχι μόνο οι ίδιοι μετάνιωσαν, αλλά άφησαν τα ζώα τους χωρίς τροφή, να νηστέψουν ακόμα και τα ζώα τους μαζί με αυτούς!

Και ο Πατέρας Μου είδε την μετάνοιά τους, τους λυπήθηκε, σταμάτησε την οργή και δεν έγινε τίποτα. Και ο Ιωνάς αποκάλεσε τον Πατέρα Μου ψεύτη.

«Δεν μου είπες, ότι θα τους καταστρέψεις; Τώρα γιατί δεν το κάνεις;», ρώτησε Ιωνάς.

Και ο Θεός του είπε:

«Ιωνά, σε έστειλα να κηρύξεις μετάνοια, για να μην τους καταστρέψω. Δεν κατάλαβες ότι Εγώ είμαι εκείνος που μπορώ να αλλάξω τη ζωή και τα πάντα;»

Το ίδιο συμβαίνει και με σας. Εσείς μπορείτε να αλλάξετε τις καθορισμένες καταστάσεις, που μόνοι σας πολλές φορές έχετε επιλέξει. Ακόμα και στο πιο δυνατό σημείο, που είναι η ζωή και ο θάνατος!

«Αν προσευχόντουσαν τα παιδιά σας,

δεν θα εγκατέλειπε ποτέ η χάρις Μου τα σπίτια σας»

-Γιατί δεν βάζετε τα παιδιά σας να προσευχηθούν για σας;                                            

-Για σένα Μάνα, για σένα Πατέρα;

Ποτέ δεν παραβλέπω προσευχές παιδιών.

Αν προσευχόντουσαν τα παιδιά σας, δεν θα εγκατέλειπε ποτέ η χάρις Μου τα σπίτια σας. Δεν θα επέτρεπα ποτέ οι δαίμονες να έμπαιναν στα σπίτια σας. Δεν θα άφηνα ποτέ το κακό να ταράξει την ηρεμία των σπιτιών σας. Ακόμα και στην χειρότερη μορφή, που είναι ο θάνατος, εάν βάζατε τα παιδιά σας να προσεύχονται, Εγώ θα άλλαζα την απόφασή Μου και θα χάριζα ζωή ή θα μακροημέρευα τους ανθρώπους. Αλλά ούτε και αυτό κάνετε…

Δεν χρησιμοποιείτε τους αγγέλους που σας έδωσα!

Αλλά βαλθήκατε πολλές φορές με ανοησία να τα μολύνετε ακόμα πιο πολύ απ’ ότι είστε εσείς.

Τα μολύνετε τα παιδιά σας και ο Πατέρας Μου πικραίνεται, γιατί τα μολύνετε σε χειρότερο σημείο απ’ ότι είστε εσείς μολυσμένοι. Γιατί, αφού πρώτα εγκαταστήσατε τον θρόνο του σατανά στα σπίτια σας, την τηλεόραση, και ενώ εσείς σαν μεγάλοι μπορείτε κάπως να ελέγξετε με το μυαλό σας, αν θα δεχτείτε ή δεν θα δεχτείτε αυτό που ο σατανάς μεταφέρει μέσα από τα κακά μηνύματα, εικόνες και πράξεις, τα παιδιά σας δεν μπορούν να τα ελέγξουν. Προσπαθείτε να μολύνετε τα παιδιά σας σε χειρότερο σημείο! Γιατί τα παιδιά είναι αθώα και ό,τι γράφεται πάνω τους τώρα, δεν σβήνεται εύκολα. Και αυτό που μπορείτε να ελέγξετε εσείς, δεν μπορούν να το ελέγξουν τα παιδιά σας. Καταφέρνει ο σατανάς να στέκεται δίπλα τους και να τους λέει:

«Δες κι εκείνο. Δες και το άλλο. Δες και το παρ’ άλλο. Δες τι ωραία που είναι η ζωή. Δες τι ωραία που είναι η ηδονή. Δες τι ωραία που είναι η αμαρτία».

Και μολύνονται έτσι τα παιδιά σας σιγά-σιγά. Κι ενώ εσείς ήσαστε αναπαυμένοι, ότι το παιδί σας είναι εντάξει, δεν έχει κάνει τίποτα κακό, μόνο λίγο τηλεόραση βλέπει, δεν έχετε καταλάβει ότι επηρεάζετε σε τέτοιο σημείο τα παιδιά σας, που εκ των υστέρων πολλοί δαίμονες τα ακολουθούν.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς τα παιδιά να τα συνοδεύουν άγγελοι, τώρα είναι πολυπληθέστερη η ομάδα που τα ακολουθεί, ανάλογα με τα πάθη που τα ίδια τα παιδιά έχουν αποδεχτεί από τις εικόνες και τα φοβερά ακούσματα του θρόνου του σατανά.

Κι έτσι λοιπόν Με παροργίζετε πάρα πολύ…

«Πως έρχεστε να Με μεταλάβετε, όταν δεν έχετε μετανιώσει για τα λάθη σας;»

Πως έρχεστε αλήθεια να μεταλάβετε, όταν δεν έχετε καθίσει ακόμα να σημειώσετε σ’ ένα χαρτάκι ποια είναι τα λάθη σας; Ποια είναι τα αμαρτήματά σας; Και να τα πείτε απλά και ταπεινά. Πως μεταλαβαίνετε; Πως θέλετε να Με πάρετε μέσα σας; Πως θέλετε να έχω δύναμη μέσα σας, όταν Με αναγκάζετε πολλές φορές να μπω στην καρδιά σας και βλέπω την καρδιά σας γεμάτη από σκοτάδι; Γιατί δεν υπολογίζετε ούτε τον νόμο του Πατέρα Μου, αλλά ούτε και τα λάθη σας, που σκοτίζουν αυτόν τον χώρο.

Με φωνάζετε να έλθω να μπω μέσα σ’ ένα χώρο, που είναι γεμάτος σκοτάδι, χωρίς φως, γεμάτο πόνο και πίκρα. Αλήθεια, πως Με φωνάζετε;

Κι Εγώ από ευγένεια δεν σας λέω τίποτα.

-Όμως δεν νιώθετε την πίκρα Μου και την θλίψη Μου, που Με φωνάζει το παιδί Μου να το ευλογήσω κι εκείνο αντί να ανοίξει τις πόρτες, τα παράθυρα, να Με δεχτεί, αντί να Με υποδεχτεί με χαρά και με γαλήνη, έρχεται γεμάτο ταραχή, γεμάτο πόνο, γεμάτο αντίδραση, γεμάτο βλαστήμια, γεμάτο κακία και πονηριά;

-Πως θα μπορέσω Εγώ να αγιάσω τις ψυχές σας, όταν εσείς δεν Μου δίνετε το δικαίωμα να τις ευλογήσω;

Όσο Ήμουνα σ’ αυτή τη ζωή σαν άνθρωπος τέλειος, πολλές φορές έβλεπα με τη θεϊκή Μου δύναμη ανθρώπους, να μην είναι μόνοι τους, αλλά να συνοδεύονται από δαιμόνια. Και τότε Εγώ παρακαλούσα τον ουράνιό Μου Πατέρα, να διώξει αυτά τα δαιμόνια μακριά από αυτούς τους ανθρώπους κι εκείνα φοβόντουσαν. Είναι εκείνα που τα συνόδευαν, για να τους βάζουν συνέχεια πονηρές σκέψεις και να τους κάνουν την καρδιά άσπλαχνη, για να πουν με το στόμα άσχημα πράγματα. Κι όμως Εγώ ικέτευα τον Πατέρα Μου και τα έδιωχνα.

Υπήρχαν όμως κι άλλοι άνθρωποι, που είχαν πολλά δαιμόνια και πικραινόμουνα, γιατί οι εικόνες του Θεού έφτασαν τόσο χαμηλά, αλλά δεν μπορούσα να τους βοηθήσω, γιατί υπήρχε στη ψυχή τους πολύ εγωισμός. Και ο εγωισμός αυτός δεν άφηνε τα δαιμόνια να φύγουν μακριά. Με κοιτούσαν έντρομα, γιατί ήξεραν πως αν τα διέταζα Εγώ, θα έφευγαν. Αλλά ήταν τόσο ισχυρή η δύναμη του εγωισμού και της υπερηφάνειας, που είχαν μέσα τους αυτοί οι άνθρωποι, της εωσφορικής οίησης, που ο Θεός Πατέρας Μου δεν επέτρεπε να τους ελευθερώσω και να τα διώξω.

Θέλω να νιώσετε ότι πολλές φορές δεν φεύγουν τα δαιμόνια, επειδή εσείς δεν θέλετε. Εσείς δεν θέλετε να τα διώξω!

Εντυπωσιάζεστε, όταν κάποια παιδιά είναι δαιμονισμένα. Ζουν έτσι που είναι γνωστό ότι είναι δαιμονισμένα. Φαίνεται το δαιμόνιο από τις ενέργειες τους.

-Πόσες φορές όμως δεν επέτρεψε ο Πατέρας Μου, να πειράζονται ακόμα και παιδιά, επειδή δεν θεώρησαν κακό, να βλέπουν το κακό; Δεν θεώρησαν κακό, το να στέκονται μπροστά από τον θρόνο του, την τηλεόραση, και να βλέπουν και να ακούνε σατανικά.

Κατά διαστήματα, ο Πατέρας Μου επιτρέπει σ’ αυτά τα παιδιά να φαίνονται και να παρουσιάζονται αυτά, που δεν φαίνονται και δεν παρουσιάζονται σε σας, για να μην λιποψυχήσετε. Και όλα αυτά συμβαίνουν, για να συνετιστείτε.

Τώρα θέλω εσείς να σκεφτείτε, αν πρέπει να Με μεταλαβαίνετε. Θέλω εσείς να σκεφτείτε, αν έρχεστε με αγάπη να Με πάρετε μέσα σας ή από συνήθεια, γιατί κάποιος σας είπε ότι το Σώμα Μου και το Αίμα Μου έχουν πολύ μεγάλη δύναμη.

Έχουν τόση μεγάλη δύναμη, που ο σατανάς τρέμει. Αλλά ο Πατέρας μου δεν επιτρέπει αυτή τη δύναμη να γίνεται μεγάλη ενάντια στον σατανά και αμέσως η χάρις Μου εξαφανίζεται ή απομακρύνεται ή φεύγει, όταν δω ψυχή άκαρδη, ψυχή σκληρή, ψυχή απρόσεκτη, ψυχή ανόητη, ψυχή εγωίστρια, που δεν θέλει να ταπεινωθεί.

Τότε με λύπη ο Πατέρας Μου διατάσσει τους αγγέλους Μου, να πάρουν από τη ψυχή τη χάρη του Αγίου Πνεύματος, που Εγώ θα χάριζα και να την απομακρύνουνε από αυτή την ανόητη ψυχή. Γι’ αυτό και πολλοί μεταλαβαίνουν, αλλά δεν αγιάζουν πολλοί!

Κάθε φορά που μεταλαβαίνετε έχω την δύναμη να σας αγιάσω. Όμως εσείς δεν θέλετε.   Εγώ θέλω να σας έχω στην καρδιά Μου. Εκεί σας βάζω, γιατί μόνο εκεί νιώθω τα παιδιά Μου, αλλά εσείς μόνοι σας φεύγετε από την καρδιά Μου. Κι Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα, γιατί ο Πατέρας Μου είπε «όστις θέλει οπίσω μου ελθείν».

Με την θέλησή σας να έρχεστε. Με την διάθεσή σας να κάθεστε κοντά Μου. Όχι με βοήθεια. Ο Πατέρας Μου είπε: «Όποιος χτυπήσει την πόρτα, θα του την ανοίξω. Όποιος Μου ζητήσει κάτι, θα του δώσω τη χάρη Μου. Αλλά όποιος δεν το κάνει, δεν θα του την προσφέρω».

Γι’ αυτό και τώρα στην ανάστασή Μου, όταν ακούγεται το «Χριστός ανέστη», εσείς Μου φωνάζετε «αληθώς ανέστη». Αλήθεια, παιδιά Μου, Με αφήσατε να αναστηθώ στις καρδιές σας; Θέλω να ξέρετε την βαθύτερη έννοια του «αληθώς ανέστη».

Όπως το «Χριστός ανέστη» είναι πραγματικότητα, το «αληθώς ανέστη» είναι η δική σας πραγματικότητα. Εάν Με αποδεχτείτε σαν αναστημένο ένδοξο Βασιλιά, τότε Εγώ θα αναστήσω και τη δική σας τη ψυχή.

Γι’ αυτό, ρωτήστε τη ψυχή σας:

-Αληθώς ανέστη ο Βασιλιάς στην καρδιά σας;

-Ή μήπως μόνο τα λόγια σας το λένε τώρα πια; Μήπως η συνήθεια έχει επιβάλλει τυπικά να το επαναλαμβάνετε;

Ρωτήστε τη ψυχή σας και αν είναι ακόμα μπλεγμένη μέσα στα πάθη της κακίας και του φθόνου, τα μίση της οργής και του θυμού, που ο σατανάς κατάφερε να σας δέσει, δεν έχω αναστηθεί στην καρδιά σας. Δεν έχω αναστηθεί…

Επίλογος

Θέλω να τα σκεφτείτε αυτά. Και είναι η καλύτερη περίοδος αυτή μέχρι την Πεντηκοστή, που Εγώ θα χαρίσω το Άγιό Μου Πνεύμα σε εκείνους που τώρα με σκέψη και με νοημοσύνη θα έρχονται και θα Μου ζητάνε τη χάρη Μου μέσα από το Σώμα και το Αίμα Μου. Σ’ αυτούς θα χαρίσω το Άγιό Μου Πνεύμα, αλλά όχι σε όλους. Πολλοί θα Με μεταλαβαίνουν, αλλά Εγώ δεν θα Είμαι στην καρδιά τους. Με λύπη θα ξαναβγαίνω από εκεί, γιατί θα είναι σκοτεινή η καρδιά τους.

Εύχομαι μονάχα να μην στήσει ο Θεός Πατέρας Μου την αμαρτία αυτή την φοβερή της καρδιάς τους, που ανάξια Με μεταλαβαίνουν χωρίς ταπείνωση και μετάνοια, χωρίς διάθεση αλλαγής.

Γράφετε τα λάθη σας τώρα και λέγετέ τα. Γράφετέ τα, γιατί μόνο που τα λέτε, τα ξεχνάτε.

Γράφετέ τα και προσευχηθείτε στον ουράνιό σας Πατέρα:

«Δες, Πατέρα μου, έκανα αυτό κι εκείνο».

Και όταν η μετάνοια πιο πολύ μπει στην καρδιά σας, τότε θα έλθετε με ταπείνωση και χωρίς φόβο να τα πείτε και στους δικούς Μου υπηρέτες, τους πνευματικούς πατέρες, που αυτοί μετά θα σηκώσουν τα χέρια τους στον ουρανό και θα ανατρέψουν τις δυνάμεις του σκότους και θα σας χαρίσουν με την δύναμη και την εξουσία που τους έδωσα, την αιωνιότητα μέσα από τον ερχομό του Αγίου Μου Πνεύματος.

Θέλω σήμερα να σκεφτείτε, αν αληθώς ανέστη ο Βασιλιάς σας, Εγώ ο Λυτρωτής σας, μέσα στις καρδιές σας. Και αν δείτε, ότι δεν έχω αναστηθεί, είναι άλλη μια ευκαιρία για αλλαγή.

Σας δίνεται ο χρόνος αυτός μέχρι την Πεντηκοστή. Είναι πολύτιμος χρόνος για να σας χαρίσω το πιο πολύτιμό δώρο του ουρανού στη γη, το Άγιο Πνεύμα, που εκπορεύεται από τον Πατέρα Μου, στο όνομα του μονογενή Του Υιού.

Η Χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού είη μετά πάντων ημών.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας

και της εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενος.

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel