Ζωηφόρος

Επιστολή Καλαμίτση προς Ελνταγούρ

Προς τον μουσουλμάνο Κότζακ επιστολή

Αποστολέας: Σωτήριος Καλαμίτσης οργίλος

 

Κύριε Ελνταγούρ, σε θυμάμαι από τότε που χτυπιόσουν on camera και ούρλιαζες ότι το τζαμί θα γίνει θέλουμε δεν θέλουμε. Από τότε διαπίστωσα πόσο τσαμπουκάς είσαι και σκέφτηκα ότι ..πρέπει να έχεις γερές πλάτες για να μιλάς με τέτοιον τρόπο.

30 τόσα χρόνια στην Ελλάδα και δεν μιλάς σωστά ελληνικά. Κάνεις μπαμ από μακρυά ότι είσαι κουβαλητός που λένε τ’ αδέλφια μας οι Κύπριοι. Ο Κατσανέβας σε απεκάλεσε πράκτορα των Τούρκων και δεν άκουσα κιχ.

Το θράσος σου έφτασε στο σημείο να αποκαλέσεις τον πρωθυπουργό της Ελλάδος ρατσιστή* χωρίς να λάβεις τη δέουσα απάντηση. Τώρα εκτοξεύεις απειλές εναντίον ημών των ηλιθίων που σου δώσαμε άδεια διαμονής ελέω των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου.

Απάντησέ μου, λοιπόν, σε τρία ερωτήματα:

1] Γνωρίζεις κάποια μουσουλμανική χώρα, όπου έχει ιδρυθεί Ένωση Χριστιανών;

2] Γνωρίζεις χώρα μουσουλμανική, όπου ο Πρόεδρος των Χριστιανών μίλησε τόσο τσαμπουκαλίδικα απαιτώντας να γίνει εκκλησία και μάλιστα με χρήματα των αυτόχθονων; Αγόρασε οικόπεδο, πάρε άδεια και χτίσε τζαμί, αφού στο επιτρέπει η πολιτεία και η εκκλησία. Με δικά σου λεφτά και εισφορές των μελών της Ένωσής σου.

3] Πόσα μέλη αριθμεί αυτή η Ένωση; Είναι νόμιμη, δηλαδή με απόφαση του Πρωτοδικείου; Ή μήπως είναι τύπου ΜΚΟ που δεν ξέρει κανείς πώς και πότε ιδρύθηκε;

Άκου κει, ο πρωθυπουργός της Ελλάδος ρατσιστής!

Άντε γιατί πολύ αέρα πήρατε και ξέρεις, ανεξίθρησκοι ανεξίθρησκοι, αλλά πρόσεχε μη μας τη σβουρίξει και σε πάρει ο διάολος και σε σηκώσει.

Σωτήριος Καλαμίτσης

Φίλος του γιατρού Γωγούση

*Δείτε  το βίντεο όπου ο Κοτζακ αποκαλει τον Πρωθυπουργό ρατσιστή στο http://taxalia.blogspot.com/2013/05/blog-post_640.html

Πηγή: http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4369.html

 

 

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel