Logo
Print this page

Φρίκη: Άφηναν παιδία – σκλάβες στα χέρια ανώμαλων ισλαμιστών λόγω της “αντιρατσιστικής” νομοθεσίας! Οργή στην Βρετανία μετά τις αποκαλύψεις

Όλα αυτά μετά την δημόσια ομολογία Βρετανού υπουργού: “Έσπασε” Βρετανός υπουργός: Συμμορίες Πακιστανών βιάζουν και βασανίζουν ανήλικα κορίτσια! (Διαβάστε παρακάτω τη σχετική είδηση)

 

Άφηναν μικρά κορίτσια έρμαιο στα χέρια συμμοριών ισλαμιστών για να μην προβάλλουν την “θρησκευτική προέλευση” των δραστών!

Πακιστανοί η συντριπτική πλειοψηφία, τους ονόμαζαν “Ασιάτες”

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ 54 ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Εκατοντάδες μικρά κορίτσια, εθίζονταν στα ναρκωτικά, βιάζονταν ομαδικά, βασανίζονταν ανηλεώς ακόμα και δολοφονούνταν την ώρα που οι αρχές δεν μπορούσαν να εκδόσουν ειδοποιήσεις λόγω της αντιρατσιστικής νομοθεσίας!

“Εάν μιλούσαμε για μουσουλμάνους, θα χάναμε την δουλειά μας! Θα μας κολλούσαν την ταμπέλα του ρατσιστή!”

“Έπρεπε να ενημερώσουμε τον κόσμο”, “αυτοί δεν θεωρούν έγκλημα τον βιασμό παιδιού αφού το κοράνι λέει ότι από 9 ετών μπορεί ένα κορίτσι να έχει σεξουαλικές σχέσεις!”

Δείτε το συγκλονιστικό αφιέρωμα με τις αποκαλύψεις:

Διαβάστε τις λεπτομέρειες για τις υποθέσεις:

Εξαρθρώθηκε (και άλλη) συμμορία ισλαμοφασιστών που βίαζε, εκπόρνευε και βασάνιζε παιδιά στην Βρετανία. (Διαβάστε παρακάτω τη σχετική είδηση)

Σοκ: Συμμορία παιδεραστών είχε μια 11χρονη για σκλάβα του σεξ (Διαβάστε παρακάτω τη σχετική είδηση)

Διαβάστε και το μεγάλο θέμα που είχε αποκαλύψει το Ολυμπία για τα ταξί. Σημειώστε ότι ήδη κάνουν την εμφάνιση τους σε ταξί στην Αθήνα, οδηγοί από το Πακιστάν, πολλοί από τους οποίους δεν μιλούν καν Ελληνικά. Ας γίνει μια έρευνα για το πως παίρνουν άδεια εργασίας (αν έχουν): Η ανεξέλεγκτη απελευθέρωση των ΤΑΞΙ θα μετατρέψει τους Ελληνικούς δρόμους σε κόλαση.

Πηγή: http://olympia.gr/2013/05/30/islam-rape-gangs-england/

***

“Έσπασε” Βρετανός υπουργός: Συμμορίες Πακιστανών

βιάζουν και βασανίζουν ανήλικα κορίτσια!

Μέχρι σημερα, οι φρικιαστικές υποθέσεις συμμοριών ισλαμοφασιστών που απήγαγαν, έθιζαν στα ναρκωτικά, βίαζαν, εκπόρνευαν και βασάνιζαν παιδιά, καλύπτοντο από ένα πέπλο εμετικής “αντιρατσιστικής” λογοκρισίας.Οδηγώντας σε ακόμα χειρότερο ρατσισμό αφού οι δράστες περιγράφοντο ως “Ασιάτες”, βάζοντας έτσι στο ίδιο καζάνι δισεκατομμύρια ανθρώπων.

Λογοκρισίας παρόμοιας με αυτή που θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα, ακριβώς γι’ αυτό τον σκοπό.

Το αποτέλεσμα ήταν δεκάδες κορίτσια να πέφτουν θύματα των συμμοριών, αφού δεν υπήρχε η ενημέρωση που όφειλε να παρέχει η κοινωνία. Και να αναπτυχθούν τεχνικές αυτοάμυνας, όπως π.χ. εταιρείες ταξί όπου διέδιδαν σιωπηρά ότι “δεν απασχολούν μουσουλμάνους οδηγούς, πακιστανούς κλπ, άρα μπορείτε να βάλετε τα κορίτσια σας με ασφάλεια μέσα!”. Απαγορευόταν βέβαια να το πουν ανοιχτά.

Φαίνεται ότι η μπόχα της θηριωδίας δεν μπορούσε να κρυφτεί άλλο κάτω από το χαλί και αυτό οδήγησε σήμερα τον Βρετανό υπουργό Damian Green, αρμόδιο για θέματα δημόσιας τάξης να εκραγεί ζητώντας από την Πακιστανική κοινότητα να “χαλιναγωγήσει” και να ξεκαθαρίσει στα μέλη της ότι αυτή η συμπεριφορά “δεν είναι ανεκτή”. Ο υπουργός έθεσε μάλιστα ευθέως ρατσιστικά κίνητρα λέγοντας ότι: “Η Πακιστανική κοινότητα της Βρετανίας πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθεί σοβαρά με τις συμμορίες που βιάζουν λευκά κορίτσια!” Χαρακτήρισε τα εγκλήματα “μεσαιωνικά” με στόχο 11χρονα κορίτσια, ενώ αποκάλυψε πως είναι η 5η φορά που εξαρθρώνεται τέτοια συμμορία Πακιστανών!!!

Αυτό όπως καταλαβαίνετε, αποτελεί μία εξέλιξη που θα επηρεάσει ακόμα και τις νομοθεσίες άλλων χωρών, εάν βεβαίως ο εν λόγω υπουργός δεν “καρατομηθεί” μετά τις δηλώσεις του. Η υπόθεση με φωτογραφίες και ονόματα εδώ: Εξαρθρώθηκε (και άλλη) συμμορία ισλαμοφασιστών που βίαζε, εκπόρνευε και βασάνιζε παιδιά στην Βρετανία.

Πηγή: http://olympia.gr/2013/05/18/%C2%A8%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/

***

Εξαρθρώθηκε (και άλλη) συμμορία ισλαμοφασιστών που βίαζε,

εκπόρνευε και βασάνιζε παιδιά στην Βρετανία.

Ο εκεί “Αντιρατσιστικός νόμος” όμως, απαγορεύει στα ΜΜ”Ε” να αναφερθούν στο “θρήσκευμα” των ελεεινών εγκληματιών. Ε, κύριε Ρουπακιώτη; Με αποτέλεσμα επί σειρά ετών, τα ΜΜ”Ε” να μιλούν γενικώς για “Ασιάτες”. Λες και δεν είναι ρατσισμός να βάζεις τον Βιετναμέζο ή τον δημοκράτη του Μπανγκλαντές στο ίδιο καζάνι με τον ισλαμοφασίστα που μεγάλωσε μαθαίνοντας ότι

“μπορείς να βιάζεις άπιστες” και ότι “κορίτσι 9 χρονών μπορεί να γίνει νύφη”.

Μέχρι που αηδιασμένη η κοινωνία αντέδρασε.

Αυτά τα κτήνη, απήγαγαν κοριτσάκια 13 – 16 ετών. Τα έθιζαν στα ναρκωτικά και τα βίαζαν κατά συρροή, τα εκπόρνευαν, τα βασάνιζαν απάνθρωπα. Σκεφτείτε το φρικιαστικότερο σενάριο που έχετε δει σε κάποιο “θρίλερ”. Ωχριά μπροστά στην αληθινή κτηνωδία που για πολλοστή φορά συνέβη στην Αγγλία. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα είχε αποφευχθεί εάν από την πρώτη στιγμή υπήρχε, όχι “ρατσιστική” προσέγγιση, αλλά απλώς ειλικρίνεια. Εάν ο “αντιρατσισμός” έρχεται για να συγκαλύψει κτηνώδεις συμπεριφορές που αντιτίθενται σε Δημοκρατία, νόμους, Σύνταγμα και κοινωνική δικαιοσύνη, τότε δεν διαφέρει από τον ναζισμό. Είναι χαλί για το νέο ολοκαύτωμα των λαών με την συνεργασία του τοκογλυφικού καπιταλισμού και των μαντρόσκυλων του. Και οι Έλληνες, έχουμε ζήσει τόσο την κοινωνική αδικία, όσο και τα ολοκαυτώματα, την δουλεία, την θηριωδία. Οι νόμοι που έχουμε, αρκούν για να προστατεύσουν τον διωκόμενο, τον αδύναμο, με κριτήρια κοινωνικά και όχι “ρατσιστικά”. Αρκεί να εφαρμοστούν.

Τα ονόματα των καθαρμάτων, έτσι για την ιστορία:

Ahdel Ali, Mubarek Ali, Mohammed Ali Sultan, Tanveer Ahmed, Mohammed Islam Choudhrey και Mohammed Younis.

Πηγή: http://olympia.gr/2013/05/11/%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%BF/

***

Σοκ: Συμμορία παιδεραστών είχε μια 11χρονη για σκλάβα του σεξ

Το σημάδι του βιαστή του θα έχει πάντα πάνω του ένα ανήλικο κορίτσι στη Βρετανία, ο οποίος του χάραξε το γράμμα «Μ» από το όνομά του «Μοχάμεντ».

Σκηνές φρίκης ζωντάνεψαν σε δικαστήριο της Βρετανίας, κατά τη διάρκεια της δίκης μιας συμμορίας μουσουλμάνων παιδεραστών-δουλεμπόρων. Στο εδώλιο κάθονταν επτά Πακιστανοί και δύο Βορειοαφρικανοί, αντιμέτωποι με 79 κατηγορίες βιασμού ανηλίκου, εμπορίας σαρκός και παιδικής πορνείας. Τα θύματα ήταν έξι ανήλικα κορίτσια από τη Βρετανία.

Η ιστορία που συγκλόνισε δικαστές και ενόρκους ήταν αυτή της 11χρονης. Το κορίτσι πούλησε στον 38χρονο Αιγύπτιο Μοχάμεντ Καράρ ένας άγνωστος άνδρας, μετά τα ενδέκατά του γενέθλια. Αφού την κακοποίησε σεξουαλικά ο ίδιος, την ενοικίαζε σε άλλους παιδεραστές σε όλη τη Βρετανία, με αντίτιμο 600 λίρες την ώρα. Η ανήλικη βιαζόταν κατά συρροή επί χρόνια από ομάδες αντρών, που την υπέβαλαν σε «σεξουαλικά βασανιστήρια», όπως είπε η ίδια στο δικαστήριο.

Το κορίτσι θυμόταν ότι στην αρχή ο 38χρονος ήθελε να την ηρεμήσει δίνοντάς της γλυκά και βαριά ναρκωτικά, όμως στη συνέχεια άρχισε να τη χτυπά βάναυσα και να τη βιάζει.

«Τη θεωρούσε ιδιοκτησία του. Δεν έδειχνε καμία τύψη. Αν τολμούσε να του αντισταθεί, τη χτυπούσε», είπε κατήγορος στο δικαστήριο.

«Τη σημάδεψε για να φαίνεται ότι του ανήκει και να σιγουρευτεί ότι το βλέπουν και οι άλλοι. Όταν το κορίτσι έγινε 12 ετών, ο 38χρονος τη «δάνεισε» στον αδελφό του, που τη βίασε και αυτός. Το κορίτσι περιέγραψε τα δύο αδέλφια σαν «αρρωστημένα τέρατα του σεξ». Ο Αιγύπτιος τη σημάδεψε στον αριστερό της γλουτό με το αρχικό γράμμα του ονόματός του, χρησιμοποιώντας ένα πυρωμένο κοριτσίστικο τσιμπιδάκι.

Από τότε και μετά το κορίτσι νοικιαζόταν σε ομάδες ανδρών, που τη βίαζαν, ενώ πολλές φορές της έκαναν ενέσεις ηρωίνης για να κάνει ό,τι της ζητούσαν.

Πριν ακόμα μπει στα 13, το κορίτσι έμεινε έγκυος από τον Καράρ. Όταν του το είπε, αυτός την «έσπασε στο ξύλο» και την υποχρέωσε σε παράνομη έκτρωση, που έγινε με ένα βελονάκι πλεξίματος.

Παρόλα τα μαρτύριά της, η ανήλικη κοπέλα πίστευε αφελώς ότι ο 38χρονος την αγαπούσε και μόλις γινόταν 16 θα την παντρευόταν.

Η δίκη συνεχίζεται.

newsbomb.gr

 

πηγή: http://olympia.gr/2013/01/18/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-11%CF%87%CF%81%CE%BF/

Related items

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR