Ζωηφόρος

Αυστραλία: Ο Έλληνας στρίπερ που δεν πίνει, δεν καπνίζει και πάει στην εκκλησία

ΕΧΑΣΕ 40 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ

 

Ένας διαφορετικός στρίπερ απασχολεί τα ΜΜΕ της Μελβούρνης. Είναι ελληνικής καταγωγής, δηλώνει φανατικός ορθόδοξος χριστιανός, δεν πίνει, δεν καπνίζει, δεν ξενυχτά τα σαββατόβραδα παρότι δουλεύει, γιατί το πρωϊνό της Κυριακής είναι αφιερωμένο στην εκκλησία.

Με τον ελληνικής καταγωγής Pistol Pete ασχολούνται τα μέσα ενημέρωσης στη Μελβούρνη, καθώς παρότι στρίπερ, δηλώνει φανατικός ορθόδοξος χριστιανός και αρνείται να εργάζεται μετά τις 11.00 τα Σαββατόβραδα, αφού τα κυριακάτικα πρωινά τα αφιερώνει στην εκκλησία.

Ο Pete ήταν κάποτε λογιστής, αλλά το 2008 με την οικονομική κρίση έχασε τη δουλειά του. Ακολούθησαν χρέη, παχυσαρκία και ασθένειες. Πήγε στην Ταϊλάνδη, έκανε περισυλλογή, γυμναστική, έχασε 40 κιλά,«έχτισε σώμα» και επιστρέφοντας στη Μελβούρνη αποφάσισε να γίνει στρίπερ, κάνοντας μάλιστα διεθνή καριέρα.

Δεν πίνει, δεν παίρνει ναρκωτικά, δεν κάνει κλάμπιγκ. Η μόνη του αμαρτία, όπως λέει, είναι ότι μπορεί να συγκεντρώνει πάνω του «κάποιες φλογισμένες γυναικείες ματιές».

Απολαμβάνει, δε, την συμπαράσταση της οικογένειάς του, μπροστά στην οποία μάλιστα εκπαιδεύτηκε στο στριπτίζ. Η μητέρα του δηλώνει περήφανη για τον γιο της. Όσο για τον πατέρα του, ο Pistol Pete δηλώνει πως κάποτε που τον μετέφερε από ένα κλαμπ, όπου εμφανιζόταν, σε ένα άλλο, του είπε:

«Γιε μου, δεν σκότωσες κανένα, δεν έκλεψες, δεν κάνεις πορνεία, δεν κάνεις μοιχεία. Είσαι ηθικός και απλά διασκεδάζεις συνανθρώπους σου».

 

πηγή: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63833778

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel