Ζωηφόρος

Έφτασαν τα "καλούδια" του πολυπολιτισμού και της σαρία στην Ευρώπη !

ΕΦΘΑΣΕ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ !

"εφαρμόζεται στην Ολλανδία η σαρία"

 

Την ίδια στιγμή που εδώ στην Ελλάδα έχουμε κατακλησθεί από λαθρέποικους και συζητάμε για το αν είναι σωστό ή όχι να υποστούμε την καταπίεση του  Ρουπακιώτη, στο κέντρο της Χάγης βρίσκονται σε πραγματική ισχύ οι κανόνες της σαρίας.. Όποιος τρώει χοιρινό του κόβουμε την γλώσσα, ή όποια γυναίκα κοιτάξει κατά λάθος λοξά εκεί που υπάρχει αντρική παρουσία, την λιθοβολούμε.. αλλά  και άλλα πολλά πολυπολιτισμικά "καλούδια".

Ο ολλανδικός τύπος έγραψε πως σε συνοικία της Χάγης εφαρμόζονται κανόνες της σαρίας. Αναφέρεται πως όσοι πίνουν ποτά ή αυτές που ντύνονται "ανοιχτά" προειδοποιούνται με... ... σκληρό τρόπο.

Μεγάλη συζήτηση προκλήθηκε η αναφορά πως σε συνοικία της Χάγης που είναι το κέντρο της κυβέρνησης της Ολλανδίας "εφαρμόζονται οι κανόνες της σαρίας". Η ημερήσια ολλανδική εφημερίδα Trouw, δημοσίευσε μια μεγάλη έρευνα σχετικά με την περιοχή Schilderswijk στο κέντρο της Χάγης που στην πλειοψηφία του κατοικείται από ξένους. Σύμφωνα με αυτά που γράφει η εφημερίδα, ομάδα ακραίων ισλαμιστών που κατοικούνε στην συνοικία, εδώ και κάποιο διάστημα, άρχισαν να εφαρμόζουν τους κανόνες της σαρίας.

Κάτοικοι της συνοικίας οι οποίοι πίνουν ή καπνίζουν στον δρόμο ή τρώνε χοιρινό προειδοποιούνται από "αστυνομία σαρίας" που έχει στηθεί από αυτά τα άτομα. Ο μεγαλύτερος όμως στόχος αυτών των ομάδων που λένε πως "η ολλανδική αστυνομία δεν μπαίνει στην συνοικία", είναι οι γυναίκες. (tourkikanea)

 

Πηγή: http://www.hellasontheweb.org/index.php?option=com_content&view=article&id=13283:2013-05-20-16-56-24&catid=50:2010-04-05-22-06-37&Itemid=103

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Register

User Registration