Ζωηφόρος

Ιδού το Ισλάμ του 21ου αι.!

Για παρακίνηση γυναίκας στον Χριστιανισμό!

 

Ένας Λιβανέζος καταδικάστηκε στη Σαουδική Αραβία, σε 6ετή κάθειρξη αλλά και 300 ραβδισμούς επειδή παρακίνησε γυναίκα να γίνει χριστιανή, να εγκαταλείψει τη χώρα και να ζήσει στο εξωτερικό, αναφέρουν οι σημερινές εφημερίδες στο Ριάντ.

Από την πλευρά της, η "αλ Ουατάν" αναφέρεται ειδικώς και σε άλλη μια ποινή, αυτή τη φορά για Σαουδάραβα, ο οποίος καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση, επιπλέον σε 200 ραβδισμούς, επειδή συνέδραμε γυναίκα να αναχωρήσει από το βασίλειο και αυτή κατέφυγε στη Σκανδιναβία.

Και οι δύο ποινές απαγγέλθηκαν από ένα δικαστήριο στο Χομπάρ (στον ανατολικό τομέα του βασίλειου) όπου οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης απασχολούνταν σε μια τοπική ασφαλιστική εταιρεία.

Στη Σαουδική Αραβία, όλες ανεξαιρέτως οι διατάξεις του Κορανιού τηρούνται με έναν άτεγκτο τρόπο. Απαγορεύεται, λοιπόν, η δημόσια τήρηση του λατρευτικού άλλης θρησκείας εκτός της μουσουλμανικής στη Σαουδική Αραβία.

Εάν τυχόν εντοπιστεί από τις αρχές του βασιλείου πολίτης του να αλλαξοπιστεί, ανεξαρτήτως του φύλου του είναι αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή.

Η γυναίκα που κατάφερε να φύγει από την χώρα προστατεύεται από σουηδική μη κυβερνητική οργάνωση επί σουηδικού εδάφους.

Και οι δύο θα ασκήσουν έφεση στις πρωτόδικες αποφάσεις σε βάρος τους. Οι πολίτες της Σαουδικής Αραβίας ταξιδεύουν εκτός βασιλείου μόνον χάρη στη συγκατάθεση του κηδεμόνα ή μαζί με στενό συγγενή τους.

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B2%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel