Ζωηφόρος

Πολιτικά κηρύγματα τουρκοπρακτόρων μέσα στα τζαμιά της ελληνικής Θράκης…

Κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα η προσχηματική χρήση της θρησκείας από το τουρκοκόμμα DEB και τους λοιπούς χαφιέδες της Άγκυρας. Θα βάλει κανείς φραγμό στον κατήφορο;

 

    Σας γράφαμε και σε παλαιότερο δημοσίευμα του «Προξενείο-Στοπ» για τις γυροβολιές του προέδρου του κόμματος των τουρκοψύχων τη Θράκης (DEB) Μουσταφά Αλή Τσαβούς τις Παρασκευές στα τζαμιά των χωριών της Θράκης, όπου χρησιμοποιεί (όπως άλλωστε και άλλοι τουρκοχαφιέδες, αλλά και ο ίδιος ο πρόξενος Σενέρ) την ευκαιρία της συγκέντρωσης των μουσουλμάνων για προσευχή, ώστε να βγάζει διχαστικά και εμπρηστικά πολιτικά λογύδρια τουρκόφιλης υστερίας.

    Άλλο ένα τέτοιο κρούσμα είχαμε λοιπόν και προ ολίγων ημερών (19 Απριλίου), όταν ο λεγάμενος εμφανίστηκε μέσα στο τζαμί του Πολυάνθου (χωριού κοντά στον Ίασμο Ροδόπης) μετά από πρόσκληση (υποτίθεται) του τοπικού ιμάμη Σαδήκ Σαδήκ, παρέα μάλιστα με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ (σ.σ. και για τον Σαδήκ να σας πούμε εδώ ότι δεν είναι απλά «μη νόμιμος» ιμάμης, μια και δεν υπάγεται στη νόμιμη μουφτεία Κομοτηνής, αλλά είναι και από άλλες περιπτώσεις γνωστός τουρκόψυχος, ενώ τυγχάνει μάλιστα και ιδρυτικό στέλεχος του DEB).

     Και αφού λοιπόν τελέστηκε το ναμάζι της Παρασκευής. ο Αλή Τσαβούς απευθύνθηκε στον κόσμο στο τζαμί (1η φωτογραφία), λέγοντας διάφορα… άκρως θεολογικά, όπως μας ενημερώνει η ίδια η επίσημη ιστοσελίδα του DEB (σε μετάφραση tourkikanea.gr). Συγκεκριμένα, «ανέφερε πως ο δρόμος για τον αγώνα των αδικιών που έχει υποστεί η Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης, περνά μέσα από την ενότητα και τον ομοψυχία… Περιέγραψε πως το κόμμα DEB εργάζεται στο θέμα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων της Τουρκικής Μειονότητας, παίρνει την δύναμη του από τον κόσμο, και ότι αν ο κόσμος το εκτιμήσει και το ενδυναμώσει περισσότερο, αυτό θα δυναμώσει με τη σειρά του ακόμη περισσότερο τον αγώνα που δίνει σε κάθε επίπεδο. Με αυτή την ευκαιρία τους κάλεσε όλους να γίνουν μέλη του κόμματος. Ανέφερε πως με τον ¨νόμο για τους 240 ιμάμηδες¨ το κράτος επιδιώκει να ελέγξει και τη λατρεία και ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτό μετά από την παιδεία μας να καταπιέζεται και η θρησκεία μας. Ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας πως είναι ανάγκη να τηρηθεί μια ισχυρή και περήφανη στάση και τόνισε πάλι την σημασία της ενότητας και της ομοψυχίας».

    Όπως ακόμη μας πληροφορεί το ίδιο δημοσίευμα, «μετά από πρόσκληση του ιμάμη Πολυάνθου Σαδίκ Σαδίκ, μετείχαν στην τελετή και οι υποπρόξενοι Αντνάν Οζτούρκ και Ουφούκ Γκιοζαϊντίν» (σ.σ. οπότε, όπως καταλάβατε, έδεσε και το…γλυκό!), ενώ μετά το πέρας των ομιλιών ο ιμάμης παρέθεσε και γεύμα προς τιμήν όλων των καλεσμένων (στη 2η φωτογραφία τους βλέπετε μαζί έξω από το τζαμί).

    Τόσα χρόνια πάντως εμείς δεν έχουμε δει κανένα στην Τουρκία (ακόμη και τον ίδιο τον Ερντογάν) να εκφωνεί πολιτικό λόγο μέσα σε τζαμί! Άρα ή ο πρώην καφετζής της «Τούρκικης Νεολαίας» που τώρα παριστάνει τον δοτό πρόεδρο του DEB ξέρει…καλύτερα ή αυτά τα κτίρια στην ελληνική Θράκη δεν είναι τζαμιά, δεν είναι χώροι θρησκευτικής λατρείας, αλλά κάτι άλλο. Είναι άντρα αδιαφάνειας και ασυδοσίας και εκκολαπτήρια μισελλήνων τουρκοψύχων (και το αντιλαμβανόμαστε βεβαίως πολύ καλύτερα, αν αναλογιστούμε και τα Κοράν Κουρσού και το δηλητήριο του μίσους και της προκατάληψης που σταλάζουν μέσα στις ψυχές των μικρών παιδιών)!

Ό,τι κι αν μας λένε οι χαχόλοι της ψευτοπροοδευτικής διεθνίστικης ανθυποκαφρίλας, αυτό είναι το πραγματικό «αυγό του φιδιού» που εκκολάπτεται μέσα στην καρδιά της ελληνικής Θράκης…

Πηγή: http://proxeneio-stop.org/2013/05/6968

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel