Logo
Print this page

Εγχειρίδιο σεξ για σκληροπυρηνικούς Ορθόδοξους Εβραίους

Πως μπορείς  να ξέρεις τι να κάνεις αν δεν το έχεις δει ποτέ; Υπό αυτό το σκεπτικό, ο Ντέιβιντ Ρίμπνερ, Ορθόδοξος σεξολόγος στην Ιερουσαλήμ, αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα, εκδίδοντας το βιβλίο The Joy of Sex and The Guide to Getting It On.

 

Το εγχειρίδιο απευθύνεται σε σκληροπυρηνικούς Ορθόδοξους Εβραίους του Ισραήλ, οι οποίοι δεν έχουν και μεγάλη σχέση με το θέμα μέχρι την ημέρα του γάμου τους.

O Ρίμπνερ γεννήθηκε στις ΗΠΑ και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, όπου μυήθηκε στην Εβραϊκή θρησκεία και παράδοση, σπουδάζοντας ταυτόχρονα κοινωνικές επιστήμες. Εν συνεχεία, εγκαταστάθηκε στην Ιερουσαλήμ, όπου εργάστηκε ως σύμβουλος-ψυχοθεραπευτής επί 30 χρόνια, ασχολούμενος με περιπτώσεις φανατικά θρησκευόμενων ατόμων, ενώ ίδρυσε επίσης ένα πρόγραμμα ψυχο-θεραπευτικής αγωγής, εστιασμένο στη σεξουαλική συμπεριφορά και εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Bar-Ilan του Τελ Αβίβ.

Κατά την άποψή του, ένα τέτοιο εκδοτικό εγχείρημα έπρεπε να είχε υλοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια, καθώς οι Ορθόδοξοι νέοι μεγαλώνουν και μορφώνονται ξεχωριστά, δίχως την παραμικρή αλληλεπίδραση μεταξύ τους, μέχρις ότου φτάσουν σε ηλικία γάμου. Επίσης τους απαγορεύεται η πρόσβαση στο διαδίκτυο και η προβολή «ακατάλληλων» ταινιών.

Και για να μην προκαλέσει την κοινή γνώμη, ο Ρίμπνερ σκαρφίστηκε το εξής τέχνασμα: στο βιβλίο δεν υπάρχει καθόλου εικονογράφηση. Όποιος δεν κατάλαβε από τα συμφραζόμενα, μπορεί να ανοίξει έναν φάκελο στο τέλος, ο  οποίος περιλαμβάνει σχέδια από βασικές στάσεις στο σεξ. Όποιος δεν θέλει πάλι, πετά τον φάκελο απευθείας στα σκουπίδια.

bbc

πηγή: http://www.antinews.gr/2013/04/23/213742/

Related items

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR