Ζωηφόρος

Μπίζνες Πάγκαλου με την καύση νεκρών

Τα φτερά του στις επιχειρήσεις ανοίγει ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος. 

 

Έτσι σύστησε με τη σύζυγό του εταιρεία που προωθεί –μεταξύ άλλων- και την κατασκευή του πρώτου αποτεφρωτηρίου για καύση νεκρών στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια εταιρεία νέας μορφής που για να συσταθεί δεν χρειάζεται η καταβολή οποιοιδήποτε χρηματικού ποσού όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις. Μέσω αυτής λοιπόν, όπως αναφέρει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, φιλοδοξεί σήμερα να επεκταθεί επιχειρηματικά σε μια σειρά από τομείς.

Ένας από αυτούς είναι και η εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων για την καύση νεκρών τα οποία ήδη επιχειρεί να προωθήσει σε δήμους της Αττικής και της Περιφέρειας, λειτουργώντας ως μεσολαβητής για εταιρεία που φιλοδοξεί να κατασκευάσει το πρώτο αποτεφρωτήριο.

Η εταιρεία του ζεύγους Πάγκαλου φέρει την επωνυμία  P&P Investment and Development Consultants και αντικείμενό της είναι μεταξύ άλλων, η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επιχειρηματικής φύσης, υπηρεσίες έρευνας αγοράς, παροχή συμβούλου επικοινωνίας σε θέματα τεχνολογίας και ενέργειας, αντιπροσώπευση επιχειρήσεων κ.τ.λ.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/300371/mpiznes-pagkaloy-me-tin-kaysi-nekron

***

Πάγκαλος: Μπίζνες με δήμους για την καύση νεκρών!

Εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων για την καύση νεκρών, τα οποία ήδη επιχειρεί να προωθήσει στους δήμους της Αττικής αλλά και της περιφέρειας, έχει ξεκινήσει ο Θ. Πάγκαλος μαζί με τη σύζυγό του Χρ. Χριστοφάκη, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Σαρωνικού.

Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα» ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου είναι μεσολαβητής εταιρείας που φιλοδοξεί να κατασκευάσει το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα.

Η δική του (κοινή με τη σύζυγό του) εταιρεία έχει ως έδρα το διαμέρισμά του στο Κολωνάκι και αντικείμενο της είναι μεταξύ άλλων η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επιχειρηματικής φύσης, οι υπηρεσίες έρευνας αγοράς και η παροχή συμβούλου επικοινωνίας σε θέματα τεχνολογίας και ενέργειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο Θ. Πάγκαλος έχει ζητήσει όταν φύγει από τη ζωή, η σορός του να καεί.

aftodioikisi.gr

πηγή: http://www.newsnow.gr/article/409410/pagkalos-mpiznes-me-dimous-gia-tin-kafsi-nekron.html

***

Ο Θ. Πάγκαλος σε μπίζνες με καύση νεκρών

Επιχειρηματική δραστηριότητα που συναρτάται με τη δημιουργία δημοτικών αποτεφρωτηρίων και την καύση νεκρών ξεκίνησε ο πρώην υπουργός θ. Πάγκαλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα και του σάιτ aftodioikisi.gr.

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, ο κ. Πάγκαλος και η σύζυγος του Χρ. Χριστοφάκη - δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Σαρωνικού - έχουν συστήσει εταιρία αντιπροσώπευσης και εισαγωγή μηχανημάτων για την καύση νεκρών. Θα επιδιώξουν να τα πουλήσουν σε δήμους, που θα δημιουργήσουν αργότερα σχετικές εγκαταστάσεις.

Συνεργάζονται μάλιστα με εταιρία που σχεδιάζει να δημιουργήσει το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα.

Πηγή: http://www.sofokleousin.gr/archives/131071.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel