Logo
Print this page

Μουσουλμανικό νεκροταφείο ετοιμάζει ο Μπουτάρης

Τον σταδιακό αφελληνισμό της Θεσσαλονίκης ετοιμάζει ο τουρκοπροσκυνημένος Μπουτάρης. Δεν του φτάνουν οι προσευχές των μουσουλμάνων που διοργάνωσε ο ίδιος στο Γενί Τζαμί και προχωράει στην δημιουργία μουσουλμανικών νεκροταφείων.

 

Από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο Μπουτάρης ανέφερε ότι η δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην τελική ευθεία. Το μόνο που απομένει προκειμένου να ξεκινήσει η ανέγερση μουσουλμανικού νεκροταφείου στη Θεσσαλονίκη είναι η συμφωνία με τον μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Όπως είπε ο δήμαρχος, βρίσκεται σε συνεννόηση με τη μουσουλμανική κοινότητα Θεσσαλονίκης και έχει υποδείξει στον μητροπολίτη χώρο για την τέλεση των λατρευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων. «Ο δήμος Θεσσαλονίκης βοηθάει ομάδες μουσουλμάνων και τους έχει παραχωρήσει κατά καιρούς χώρους για τα λατρευτικά τους καθήκοντα» τόνισε ο Μπουτάρης, ενώ επισήμανε την προσευχή που διοργάνωσε για τους  μουσουλμάνους της Ιερατικής Σχολής Κομοτηνής στο Γενί Τζαμί της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το τουρκικό κράτος επιτρέπει να γίνεται Θεία Λειτουργία τον Δεκαπενταύγουστο στην Παναγία Σουμελά(!) και είπε ότι πρέπει να υπάρχει η αντίληψη της ανταλλαγής για να «σπάσει ο πάγος». Το μόνο που απομένει να ακούσουμε από τον Αλή Μπουτάρ είναι να ανακηρυχθεί επίσημη γλώσσα η τουρκική και το χαράτσι να το δίνουμε στον Ερντογάν Πασά. Οι τούρκοι πάντως είναι υπερήφανοι για τον Μπουτάρη και ετοιμάζουν τεμενάδες...

Πηγή:

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%E2%80%9C%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82%E2%80%9D

Zoiforos.GR

Latest from Zoiforos.GR

Related items

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR