Ζωηφόρος

Το Βίντεο από την Ομιλία του κ. Δ. Νατσιού στον Ι.Β.Ν. Προφ. Ηλιού Θεσσαλονίκης στις 17-4-2013

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, στις 7.00 μμ, πραγματοποιήθηκε στο ενοριακό πνευματικό κέντρο του Ιερού Βυζαντινού Ναού Προφήτου Ηλιού της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

(Ολυμπιάδος 53, απέναντι από το Ναό), η Αγωνιστική Εκδήλωση με Θέμα: «Η παιδεία του Γένους και το σημερινό παιδομάζωμα».

Ομιλητής, ο γνωστός μάχιμος εκπαιδευτικός κ. Δημήτριος Νατσιός, σε μία άκρως ομολογιακή, αποκαλυπτική και ανατρεπτική Ομιλία. Στο τέλος της ομιλίας του ανέγνωσε το κείμενο που συνέταξε ο ίδιος προλογίζοντας το παιδικό διήγημα του υπευθύνου της Εκδηλώσεως πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Μανώλη, το οποίο θα κυκλοφορήσει λίαν συντόμως και άπτεται του θέματος της Παιδείας.

Μας τίμησε με την παρουσία του ο γνωστός ομολογητής και σοφός καθηγητής, με το ακλόνητο Ορθόδοξο φρόνημα Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεόδωρος Ζήσης ο οποίος λαβών τον λόγο χαιρέτισε την σύναξη και τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα της Ομιλίας. Επίσης ο αγωνιστής και πολύτεκνος ιερέας π. Ιωάννης Σταματιάδης, εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Θεσσαλονίκης ο οποίος παρενέβη εις την συζήτηση που ακολούθησε της Ομιλίας.

Πλήθος κόσμου πλημμύρισε την αίθουσα, ενορίτες και προσκυνητές του Ιερού μας Ναού, πολλοί "αγιαντωνίτες" που ακολούθησαν τον π.Θεόδωρο Ζήση από τον Ι.Ν. Αγ. Αντωνίου Θεσσαλονίκης, αλλά και πολλοί εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης. Ορισμένοι εξ αυτών με τις παρεμβάσεις τους συνετέλεσαν εποικοδομητικά στην πρόοδο της συζήτησης.

Πηγή: http://katanixis.blogspot.gr/2013/04/17-4-2013_19.html

Media

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel