Ζωηφόρος

Ολοκληρώθηκε η Α΄ κατασκηνωτική περίοδος της Μητροπόλεως Δημητριάδος,

Ολοκληρώθηκε η Α΄ κατασκηνωτική περίοδος της Μητροπόλεως Δημητριάδος

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ

Τ.Θ. 1308 Τ.Κ. 38001 ΒΟΛΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βόλος 11/7/2011

Ολοκληρώθηκε η Α΄ κατασκηνωτική περίοδος της Μητροπόλεως Δημητριάδος

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Α΄ κατασκηνωτική περίοδος Αγοριών Δημοτικού στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως στον Άγιο Λαυρέντιο  Πηλίου, χρονικής διάρκειας  από 30 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου.

Στην περίοδο αυτή οι κατασκηνωτές που συμμετείχαν, αγόρια της Γ’, Δ’ και Ε΄ Δημοτικού, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν στον ειδυλλιακό τόπο του Αγίου Λαυρεντίου για 8ημέρες ένα διαφορετικό τρόπο ζωής κάτω από την σκέπη της Εκκλησίας μας, με την άοκνη φροντίδα και καθοδήγηση των π. Μάξιμου Παπαϊωάννου, π. Ιγνατίου Αναγνωστόπουλου και π. Κων)νου Ρήγα, ως αρχηγών  και υπευθύνων της περιόδου.

Τον Αγιασμό έναρξης τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος την Παρασκευή 1 Ιουλίου, και αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές της κατασκήνωσης άνοιξε διάλογο με τους μικρούς κατασκηνωτές, κάνοντας αναφορά στη σπουδαιότητα της κατασκηνωτικής εμπειρίας καθώς επίσης και στα πνευματικά της εφόδια, όπως την αδελφική συνύπαρξη, την πνευματική αναγέννηση με Μητέρα την Εκκλησία και πνευματική τροφή την Θεία Κοινωνία. 

Εκ του Γραφείου Τύπου

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel