Ζωηφόρος

«Παραποίηση της Ελληνικής Ιστορίας» στην τηλεόραση 4Ε,

«Παραποίηση της Ελληνικής Ιστορίας» στην τηλεόραση 4Ε

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ  ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ  

Ελευθερίας 15, 561 23 Αμπελόκηποι - Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 729 219  Fax: 2310 730 936

www.tv4e.gr     e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρακολουθήστε σήμερα στην εκπομπή ΑΝΑΔΙΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα: «Παραποίηση της Ελληνικής Ιστορίας»

Η διδάκτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ερατώ Ζέλλιου Μαστοροκώστα, προϊσταμένη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και συγγραφέας, στην εβδομαδιαία εκπομπή που παρουσιάζει στην 4Ε μελετά διεξοδικά θέματα ελληνικού πολιτισμού, ιστορίας και ορθοδοξίας. Στην εκπομπή φιλοξενούνται ακαδημαϊκοί, καθηγητές ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων και διακεκριμένοι επιστήμονες που δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση καθώς μόνο μια εκπομπή όπως αυτή θα μπορούσε να προσεγγίσει ένα κοινό με αντίστοιχους προβληματισμούς και καλλιέργεια, όπως το κοινό της 4Ε.

Στην σημερινή εκπομπή, στις 12:00 το μεσημέρι παρακολουθείστε την συζήτηση με θέμα την παραποίηση της Ελληνικής Ιστορίας έτσι όπως αποδεικνύεται και από έρευνες που έχουν γίνει στο DNA, με καλεσμένο τον κ. Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη Ομότιμο καθηγητή Γενετικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ακόμη,

Tην Κυριακή 12 Ιουνίου 2011, εορτή της Πεντηκοστής θα συνδεθούμε ζωντανά με τον Ιερό Ναό Αγιας Λυδίας στην Ασπροβάλτα για την μετάδοση της Θείας Λειτουργίας. Συντονιστείτε μαζί μας και παρακολουθείστε το πρόγραμμά μας μέσω διαδικτύου στην διεύθυνση www.tv4e.gr σε όλο τον κόσμο, ζωντανά όλο το 24ωρο και μέσω του Hellas Sat σε Ευρώπη, Κύπρο, Μέση Ανατολή, Αυστραλία, Αφρική και Ασία.

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel