Ζωηφόρος

Οικουμενιστικά και ευρωθεολογικά στα FM, του Ιωάννη Τάτση,

Οικουμενιστικά και ευρωθεολογικά

στα FM

του Ιωάννη Τάτση

 Το νέο πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος αποκαλύπτει τη στροφή της Αρχιεπισκοπής προς τους οικουμενιστές θεολόγους, οι οποίοι ανέλαβαν τις πιο πολλές εκπομπές του σταθμού. Ιδού μερικοί από τους νέους παραγωγούς εκπομπών: Οι οικουμενιστές καθηγητές του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, ο εγκωμιαστής του βλάσφημου Ανδρουλάκη καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, οι σχεδιάζοντες......

(και εν μέρει ήδη υλοποιήσαντες) την αλλαγή του ορθόδοξου κατηχητικού χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών Σύμβουλοι και συγγραφείς σχολικών βιβλίων, ο αποφανθείς ότι «το 60% των θεολόγων θα έπρεπε να είναι θυρωροί σε πολυκατοικία» και όλη η ομάδα των κουλτουριάρηδων και «συναξιακών» θεολόγων είναι το νέο επιτελείο του ραδιοφωνικού σταθμού. Φαίνεται πως η γνωστή πλέον στους θεολογικούς κύκλους αυτή ομάδα απέκτησε ισχυρές διασυνδέσεις με την Αρχιεπισκοπή και τώρα καταφέρνει να ελέγξει και το ραδιοφωνικό της σταθμό.

Και για μεν το ραδιοσταθμό της Αρχιεπισκοπής ισχύει το λαϊκόν «ήταν στραβό το κλήμα, το ‘φαγε κι ο γάιδαρος». Αλλά για τους κατά τόπους ραδιοφωνικούς σταθμούς των Μητροπόλεων οφείλουμε όλοι να ενημερώσουμε τους κατά τόπους Ιεράρχες ώστε άμεσα να σταματήσει η αναμετάδοση του ραδιοφώνου της Αρχιεπισκοπής για να μη μολυνθεί ο πιστός λαός από τα μικρόβια του οικουμενισμού και της κουλτουριάρικης ευρωθεολογίας. Εναλλακτικά οι ραδιοσταθμοί των Μητροπόλεων μπορούν να αναμεταδίδουν το ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας.

πηγή: http://thriskeftika.blogspot.com/2009/09/fm.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel