Ζωηφόρος

Τα «καφενεία» και ο Σεβασμιώτατος!

Τα «καφενεία» και ο Σεβασμιώτατος!

Λέμε ναι στο μποϋκοτάζ των ειδήσεων που τον αφορούν!!!


***

Πικρός καφές για επικοινωνιακό Μητροπολίτη

του Αιμίλιου Πολυγένη

Για «καφενεία» μιλούσε σήμερα στη συνεδρίαση της Ιεραρχίας ιδιαίτερα προβεβλημένος και νέος μητροπολίτης.

Παρότι δεν έχει αδικηθεί ποτέ από τα ΜΜΕ -αντίθετα θεωρείται και πολύ ευεργετημένος από αυτά- σήμερα έκανε την έκπληξη.

Στη συνεδρίαση της Ιεραρχίας εξαπέλυσε μία πρωτοφανή επίθεση κατά των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, που ασχολούνται με τα θέματα της Εκκλησίας αφήνοντας εμβρόντητο το σώμα της Ιεραρχίας.

Όταν ο Αρχιεπίσκοπος έκανε λόγο για την απήχηση που έχουν τα θέματα της Εκκλησίας σε Ιστοσελίδες Εκκλησιαστικού περιεχομένου ο – μοντέρνος κατά τα άλλα – Μητροπολίτης είπε:

«Μακαριώτατε εμείς τα κάναμε αυτά τα καφενεία για να μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας, δεν έχουν μεγάλη απήχηση όσο η τηλεόραση» και τον προέτρεψε να μην δίνει τόσο σημασία στα νούμερα.

Επίσης ο εν λόγω Ιεράρχης ζήτησε οι απόψείς του αυτές, να μην γραφτούν στα πρακτικά της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας.

Αν Σεβασμιώτατε θεωρείται τα Εκκλησιαστικά Πρακτορεία - Blogs τίποτε παραπάνω από καφενεία τότε γιατί:

1) Το γραφείο τύπου της Μητρόπολής σας έχει πρώτα αυτά τα «καφενεία» στη λίστα των δελτίων τύπου που βγάζουν σωρηδόν και για ψύλλου πήδημα και μας κατακλύζουν καθημερινά με ενημερώσεις;

2) Γιατί όταν προβάλλουμε τις δραστηριότητές σας οι συνεργάτες σας μας τηλεφωνούν και μας απονέμουν και εύσημα;

3) Σας πληροφορούμε πως «τακτικοί θαμώνες» αυτών των … καφενείων είναι χιλιάδες ιερείς (με εκείνους της μητρόπολής σας να έχουν τα πρωτεία), θεολόγοι και άνθρωποι που απλώς ενδιαφέρονται για τα θέματα της Εκκλησίας.

Μήπως θα έπρεπε αυτά τα «καφενεία» που στο σύνολό της η ιεραρχία εκτιμά και ενημερώνεται από αυτά να κλείσουν, προς όφελος περιοδικών και άλλων εντύπων τώρα που τα τυπογραφεία έχουν αναδουλειές;

ΥΓ. Σας ενημερώνουμε πως το… «καφενείο» Romfea.gr έχει καθημερινά 15.000 «θαμώνες», πλέον δεν προτίθεται να δημοσιεύσει καμία είδηση που να σας αφορά, απλά για να μην σας χαλάσει το προφίλ και κάνει ζημιά στις μελλοντικές σας βλέψεις.

ΥΓ2. Ευχαριστούμε τους Ιεράρχες εκείνους που εκτιμούν το έργο μας και των συναδέλφων και μας στηρίζουν, αλλά και ότι μας ενημέρωσαν για τα λεγόμενα του εν λόγω Ιεράρχη…

Πάνω απ΄ όλα ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας, οι οποίοι μας δίνουν καθημερινά δύναμη για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Πηγή: http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9433:2011-10-05-23-07-45&catid=13

***

Σημείωση ιστοσελίδας www.zoiforos.gr

Δηλώνουμε ότι συμφωνούμε και προσυπογράφουμε την πρωτοβουλία της ιστοσελίδας Romfea.gr για το μποϋκοτάζ των ειδήσεων που αφορούν το συγκεκριμένο μητροπολίτη εφόσον αποδειχθεί η αλήθεια των όσων ειπώθηκαν μέσα στην ιεραρχία από το συγκεκριμένο μητροπολίτη και εφόσον πληροφορηθούμε και το όνομά του.

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel